Retete de nada pentru Rosioara

Retete de nada si momeala pentru pescuitul la Rosioara. Cele mai prinzătoare retete cu ingrediente si mod de preparare

Cauta in Retete de nada pentru Rosioara

Nada

Se cerne pamantul de cartita pentru o aerisire si maruntire uniforma, apoi se amesteca cu toate componentele inafara de arome, dupa omogenizare se adauga aromele dupa preferinta fiecaruia si umectare cu apa pana la consistenta dorita , apoi se fac bulgari si se nadeste ... mai mult

  • 24-04-2010
  • 1792
  • 0
  • 0

Darvastau cojocna

maine imi incerc norocul din nou la Cojocna, nu am mai umblat pe acolo de 2 luni bune, si am auzit ca este rosioara mare. asa ca, ma gandesc sa incerc o miscare, daca tot sunt liber, mi-am procurat nada si incerc marea cu degetul, cum se zice, impreuna cu un prieten..... fir intins domnilor ... mai mult

  • 02-08-2008
  • 1601
  • 0
  • 0

Nada din boabe

se fierb boabele de porumb in apa in care se adauga zaharul. apoi in acea apa se fierbe pe rand canepa si arpacasul. Apoi intrun vas se pun toate boabele si aroma de cascaval si se amesteca apoi se adauga putin pamant de musunoi pt a lega bulgari pe care o sai facem .succes. ... mai mult

  • 07-03-2010
  • 1517
  • 0
  • 0

nada pentru rosioara

intr-0 galeata mare se puna mai inati pesmetul rosu apoi laptele de porumb ,treptat se mai adauga si cate putin clorant si aroma.Ultima data se pus si aditivii alesi de voi se ameteca toate pana se intareste la nivelul la care poate fi modelat cum vreti ... mai mult

  • 29-03-2010
  • 1484
  • 0
  • 0

momeala-imitatie

miezul de paine se ia si se baga doar u pic in apa apoi galbenusul se amesteca treptat cu miezul dandui culoarea galbena pai,treptat se amesteca cu o combinatie intre malai si faina pentru a se inatrii,datoarita apei miezul si inmoaie foarte repede.imitattie de mamaliga in caz ca nu aveti pe balta la voi e buna si asta. ... mai mult

  • 23-04-2010
  • 1380
  • 0
  • 0

Nada rosioara

O nada excelenta pentru rosioara (se poate pune si in feeder) se prepara din:500 g seminte canepa se lasa la inmuiat 15-24 ore, se fierb apoi 30 min ,2/3 din apa se scurge, apoi se adauga 100 g zahar (cel mai bine zahar pudra in amestec cu zarar vanilat), se da din nou in clocot, apoi 1kg malai si 1 kg faina pesmet (eventual se mai completeaza cu apa scursa de la canepa) .Cand pun momeala in cosulet adug viermusi sau rame maruntite.Se poate adauga si o lingurita de cacao,aici eu me ... mai mult

  • 23-02-2010
  • 957
  • 0
  • 0

Mamaliga ptr.carlig/ape curgatoare

malaiul,faina de grau si faina de orez se amesteca uscate. peste amestec se toarna o lingura de melasa si SPD(sirop de porumb)pana se omogenizeaza compozitia.functie de temperatura apei putem adauga si CSL(alcool porumb). se fac galuste cam de marimea unei linguri;se ambaleaza galustile in hartie de ziar si se pun la fiert intr-o oala in care apa a dat in clocot.se fierb cca 30 min.se scot dezambaleaza si se pun intr-un vas etans. pe malul apei se scoate o galusca si se framanta(eventual mai ... mai mult

  • 28-05-2010
  • 55
  • 0
  • 0