Retete de nada pentru Scobar

Retete de nada si momeala pentru pescuitul la Scobar. Cele mai prinzătoare retete cu ingrediente si mod de preparare

Cauta in Retete de nada pentru Scobar

Scobar pe mures

pe incercate, nimic mu e mai bun.... ... mai mult

  • 12-08-2008
  • 5643
  • 0
  • 0

Nada ptr rau

se amesteca toate umectate cu pamantul la sfarsit ... mai mult

  • 27-09-2008
  • 5297
  • 0
  • 0

Nada de babusca

o punga te timar(parmezan)se amesteca cu o paine inmuiata,mamaliga sau pamant,se mai poate adauga viermusii,rame tocate ... mai mult

  • 05-04-2009
  • 2228
  • 0
  • 0

Mamaliga cu dovleac

Dintr-un litru de apa se face o mamaliga amestecata cu dovleac. Se amesteca cu faina alba,arome, coloranti, zahar si se framânta. Se fac turte si se fierb, apoi se dau prin faina de malai si se pun în pungi sau cutii.Fir întins! ... mai mult

  • 28-12-2009
  • 1795
  • 0
  • 0

Nada scobar

Se ia o masura de faina si doua de malai. Se pune 1/3 din cantitate la fiert intr-un ceaun. Cind amestecul a fiert, se adauga 1 lingura de zahar sau miere, un virf de cutit de sofran si 5 picaturi de esenta de anason (de regula pentru crap). Se adauga treptat si cantitatea de malai/faina ramase, pina la finalizare. Aceasta poate fi folosita cu succes ca nada. Pentru obtinerea momelei pentru ac, se introduce mamaliga intr-o bucata de pinza sau chiar dres de dama si se face o minge strinsa bi ... mai mult

  • 23-02-2010
  • 4059
  • 0
  • 0

Mamaliga eficace

se pune apa la fiert cu un praf de malai,cand clocoteste se introduce sofranul zaharul vanilat se lasa putin si se da la foc mic,se pune malaiul cate putin cand se ingroasa se pune praful de soia si faiana se amesteca pana se leaga bine,dupa 5 min se da jos si se baga intr-un ciorap,se bate ciorapul pana iese toata apa si se scoate,se lasa la aer invelita intr-o carpa fina,eu am avut rezultate bune,fir intins ... mai mult

  • 08-03-2010
  • 4172
  • 0
  • 0

Scobar

Se ia o masura de faina si doua de malai. Se pune 1/3 din cantitate la fiert intr-un ceaun. Cind amestecul a fiert, se adauga 1 lingura de zahar sau miere, un virf de cutit de sofran si 5 picaturi de esenta de anason (de regula pentru crap). Se adauga treptat si cantitatea de malai/faina ramase, pina la finalizare. Aceasta poate fi folosita cu succes ca nada. Pentru obtinerea momelei pentru ac, se introduce mamaliga intr-o bucata de pinza sau chiar dres de dama si se face o minge strinsa bine cu ... mai mult

  • 13-03-2010
  • 2081
  • 0
  • 0

nada de scobar

se taie splina apoi se da prin masina de tocat si se amesteca cu laptele de porumb si faina de porumb pana se obtine o pasta de culoarea boilesului ca un fel de plastilina. ... mai mult

  • 27-03-2010
  • 4867
  • 0
  • 0

nada pentru scobar,clean,babusca

se amesteca aceste ingrediente foarte bine se pune mai intai pamantul dupa care adaugam pe rand celelalte componente ... mai mult

  • 28-03-2010
  • 9792
  • 0
  • 0

Nada scobar

intrun recipient se pune mai intai pamantul apoi pe rand se adauga celelalte componente si se amesteca bine se completeaza cu apa daca mai e nevoie, se fac bulgari si se nadeste ... mai mult

  • 30-03-2010
  • 6566
  • 0
  • 0

Mamaliga praf

Se amesteca intr-un vas faina de malai si faina alba. Se adauga putina apa calda , drojdia de bere dizolvata in apa,se amesteca bine si se lasa la dospit 2 ore la cald.Se fac chifle care se coc la cuptor pana se rumenesc.Dupa racire se cojesc si se taie miezul in felii care se usuca bine la o sursa moderata de caldura.Uscate,se rup in bucati si se macina in rasnita.Se trec prin sita fina si se macina ce a mai ramas pe sita.Praful de mamaliga obtinut se poate pastra timp nelimitat in pungi de pla ... mai mult

  • 08-04-2010
  • 4874
  • 0
  • 0

Mamaliga xxx

5-CANI FAINA DE MALAI 2CANI FAINA DE GRAU 7CANI APA;SE PUNE APA LA FIERT , TIMP IN CARE FAINA DE MALAI SI CU CEA DE GRAU SUNT AMESTECATE INTR-UN VAS PANA CE ACEASTA COMPOZITIE SE OMOGENIZEAZA,SE ASTEAPTA PANA CE APA INCEPE SA FIARBA SE PUNE O LINGURA DE SARE SI O LINGURA DE MIERE SAU ZAHAR IN APA APOI SE TOARNA TOATA COMPOZITIA DIN VAS IN APA FIARTA ,FARA A SE MESTECA.DUPA CIRCA 10 MIN.SE IA OALA DE PE FOC SI SE AMESTECA BINE PANA MAMALIGA SE LEAGA. IN TIMPUL MESTECARI SE POT PUNE SI AROME... ... mai mult

  • 25-05-2010
  • 7403
  • 0
  • 0

Nada

Se pune o cana de gris,o cana de faina de malai,o cana de pesmet ,o cana de TTX,o cana de cauciuc pt nada.se prajeste canepa si se pune in nada. ... mai mult

  • 03-08-2010
  • 15590
  • 0
  • 0

Reteta lui alan(pentru stationar)

Adaugati apa pana obtneti consistenta necesara,apoi mai stropoti mixul pana aveti un efect supra -umezire,apoi adaugati pamant la nada pentru a revenii la consistenta initiala,veti avea un groundbait mai greub din care faceti bulgari de nada.Timpul dupa ce ati stropt cu apa este de 10 minute timp in care il lasati sa traga apa.La final sitati nada astfel vor ramane gunoaiele si particulele mai mari afara,astfel bulgarii cor fi facut doar dn mixul bun,fin. Alan Scotthorne-unul dntre cei mai b ... mai mult

  • 15-03-2012
  • 17128
  • 0
  • 0

Nada pentru scobar

In peimul rand painea trebuie sa fie proaspata,de preferat felii ,o puneti la inmuiat in apa apoi se storc si se transfera intr-o galeata de nada,se adauga mix xxl scobar si se amesteca cu apa pana se umecta,apoi introducem viermii cate putin cand nada este gata.se formeaza bulgari de marimea pumnului. ... mai mult

  • 24-03-2012
  • 6523
  • 0
  • 0
condimente pentru nada

Condimente pentru nada

Comercializam produse VRAC,condimente-mirodenii-arome naturale procesate in fabirca,ce pot fi folosite in preparea nadelor pentru pescuit. Se ofera Declaratie ... mai mult

  • 20-04-2015
  • 13903
  • 0
  • 0