Retete de nada pentru Scobar

Retete de nada si momeala pentru pescuitul la Scobar. Cele mai prinzătoare retete cu ingrediente si mod de preparare

Cauta in Retete de nada pentru Scobar

Cea mai buna nada!!!!

Reteta asta mia spus'o un pescar care rupe tot.Nu lam crezut. Am fost cu el si nada cumparata de mine nu era la fel de buna k a lui . Deci nada se face asa , e foarte simpla dar eficienta.Se prajeste floarea soarelui pana se coace bine (atentie sa nu se arda ca sa dus totul de rapa) si apoi semintele de canepa (la fel atentie sa nu se arda) si se macina acasa totul apoi da sa fie marunt . o sa rezulte o faina ft frumos mirositoare daca ati prajit cum trebuie . apoi la nada respectiva doar adauga ... mai mult

  • 12-05-2009
  • 57665
  • 0
  • 23

Cum sa faci o mamaliga simpla dar buna

Este foarte important pt ca mamaliga sa iasa buna felul de malai care il folosim. Eu folosesc doar cel negrisat . Deci se pune apa la fiert cu un varf de cutit de sare , cand da bine in clocot pune-ti faina de malai in ea(se va forma ceva in genul unei mini piramide), lasati sa fiarba bine (cam vreo 20 de min) . Dupa ce o luati de pe foc scurgeti tot cirul(surplusul de apa cu faina)si amestecati bine (se amesteca greu fiind foarta omogena)si incet incet se adauga o jumate de pahar de cir (50 m ... mai mult

  • 04-06-2011
  • 32369
  • 0
  • 13

Mamaliga aromata rezistenta in carlig

Se pune intr-un vas apa la fiert. Se amesteca in alt vas faina de malai , cea de grau si zaharul. Se adauga apa cate un pic in vasul cu faina si se amesteca pana cand se obtine un aluat consistent. Cand apa fierbe, se iau cu lingura galuste si se baga in vasul cu apa care fierbe. Dupa ce toate galustele au fost puse la fiert, se lasa la fiert aproximativ 10 minute. Se scot galustele, se pun la racit si apoi se dau prin masina de tocat(nu se lasa sa se raceasca de tot ca devin tari ca piatra). Se ... mai mult

  • 04-06-2009
  • 20022
  • 0
  • 9

Citeste asta daca esti pescar adevarat

oricine poate da o duma, ca o anumita nada, sau un mix de nada da rezultat undeva, intr-o anumita zi, intr-o anumita ora si secunda..... dar va rog sa ma credeti ca nu e asa de usor si nu poate da nimeni o reteta perfecta, sau sa garanteze ca o sa aveti satisfactia unei capturi extraordinare! e pacat ca pe toate lacurile din zona(Cj, Ms, Sj) si daca am omis vre-un judet, imi cer scuze, administratorii fac tot felul de smecherii ca omul sa plateasca taxa de pescuit dar sa nu poata retine nici m ... mai mult

  • 19-06-2008
  • 27014
  • 0
  • 7

Mamaliga pt carlig scobar

se amesteca faina alba cu cea de malai se adauga apa calduta pina se leaga se fac bile de marimea unei nuci si se pun la fiert in ceai de chimen cam 2 minute se storc bilele si apoi se dau prin masina de tocat se framinta apoi bulgarele de mamaliga care lovit de masa trebuie sa sara un pic in compozitia initiala se poate pune vanilie sau alti atractanti eu totdeauna pun si sare fir intins ! ... mai mult

  • 11-08-2010
  • 11467
  • 0
  • 7

Nada numai buna de scobar

nu credeti tot ce spun pescarii de duminica:)) e ca si condusul, cand vezi o babeta la volan... e o nada testata de mai multe pesoane si nu da gres nada se prepara la fata locului, si se mai adauga ingredientul secret... viermisori , cat de multi desi nu sunt f ieftini, se adauga 100 g la mixul de sus fir intins fratilor ... mai mult

  • 19-06-2008
  • 6854
  • 0
  • 6

Nada scobar

Se amesteca toate aceste ingrediente pana se obtine o pasta. Aceasta se arunca in aval cam din 20 in 20 min cate o mana , a se tine cont cont si de viteza apei. Suna destul de aiurea folosirea gainatului de gaina insa este un atractant natural care cocureaza cu succes celelante atractante si da rezultate nemaipomenite. ... mai mult

  • 17-12-2007
  • 8773
  • 0
  • 4

Mamaliga cu budinca

Se pune un vas cu apa la fiert.Intre timp intr'un vas separat se pune faina de malai si se amesteca cu faina alba si cu un pic de apa pana se tine.Apoi pasta (faina alba si de malai amestecate)se face sub forma de cocolosi si se baga in apa fierbinte pana si se lasa pana se ridica la suprafata . Dupa ce ai facut asta cu toti bulgari se iau se sfarama si se pune budinca si aromantii si se amesteca ft bine . (Pt scobar recomand caramelul pt mine a dat cel mai bine rezultate) FIR INTINS !!! ... mai mult

  • 25-02-2008
  • 4638
  • 0
  • 4

Nada de vara ape curgatoare(mures)

mamaliga se afuma un pic dupa care se lasa la racit sa se intareasca,granulatia prin sita de 5mm la moara de macinat pt porumb.,pesmetul trebuie sa fie din coaja de paine nu din miez.,canepa prin masina de nuca.,se amesteca si este rezistenta la caldura.,nu se acreste vara.,am avut rezultate bune de ani de zile.nu am introdus dovleac si floarea soarelui aduna maruntaiul vara.,cam astea sunt retetele de baza pe care le folosesc iarna, primavara,toamna,vara,. ... mai mult

  • 16-04-2008
  • 5867
  • 0
  • 4

Nada pentru toti

inainta de uscare si prajire ingredientele se tin in apa 24h mai putin canepa cu diverse arome la porumb un colant natural pt ape curgatoare, musuroi de cartita.pt balti soia prajita in compozitie. ... mai mult

  • 08-03-2008
  • 4021
  • 0
  • 3

Nada maros mix

orice tip de peste., se poate pune la momitor ,la feeder,la pluta etc.pt stationar ploaie de pelete 3mm,canepa si viermi., ... mai mult

  • 24-06-2008
  • 10034
  • 0
  • 3

Nada scobar

se amesteca toate si se fac 5 bulgari mari ptr inceput si restul bulgarasi mici ptr intretinere ... mai mult

  • 27-09-2008
  • 6921
  • 0
  • 3

Nade

O nada de succes in Romania este Benzar Mix. Se gaseste pe piata in 13 variante, pentru diferite specii de pesti si este produsa dupa retetele multiplului campion national de pescuit stationar, Zsolt Benzar. Pentru pescarii care nu cunosc acesta nada, iata cateva tipuri : Benzar Mix Crap - Caras : nada pentru crap si caras, cu o puternica aroma de lamaie si portocala. Are o eficacitate marita primavara, cand temperatura apei este sub 15 grade C Benzar Mix Special Platica : la baza nadei sta ... mai mult

  • 05-05-2010
  • 5539
  • 0
  • 3

Nada dulce

Se amesteca toate ingredientele pana dau o pasta gumata. Fir Intins! ... mai mult

  • 27-02-2008
  • 4307
  • 0
  • 2

Nada caras

se pune apa la fiert si cand incepe sa fiarba se adauga boabele de porumb si grau,se fierb pana se inmoaie si se adauga semintele de canepa care au fost prajite in prealabil. ... mai mult

  • 04-04-2010
  • 6076
  • 0
  • 2

Cea mai buna nada pentru apa curgatoare

Se face mamaliga , dupa aceea se adauga budinca(tine bine legata mamaliga), faina de sange si de oase (au un miros tare ciudat si sunt unsuroase le place la pesti)si la final dupa ce e rece se pune atractantul de cascaval. NOTA: dupa ce se pune pe momitor nada , daca aveti un spray atractant de cascaval puteti sa pulverizati bulgarele de nada. NOTA2: pentru mreana pe carlig se pune cascaval(se lasa la soare sa se uste un pic sa fie mai tare si sa se imputeasca un pic) Fir intins ... mai mult

  • 04-06-2011
  • 31485
  • 0
  • 2

Nada speciala -scobar

Se amesteca Aromixul Brasem cu 1,5l de apa.Mixurile uscate se amesteca, bine intre ele, apoi se adauga componenta lichida.Se lasa 20 minute, se adauga pamantul si eventual putina apa in asa fel incat bulgarii formati sa nu se desfaca usor.Se trece totul printr-o sita cu ochiuri medii pentru omogenizare si inainte de pescuit se adauga viermusii.Se formeaza bulgari de marimea unei portocale(7-8buc)si se arunca pe locul de pescuit. ... mai mult

  • 31-05-2012
  • 15731
  • 0
  • 2

Reteta nada scobar - splina

Se toaca splina, dupa care se amestaca cu faina de malai pana devine numai buna de facut bulgari. Se toaca ramale si se adauga impreuna cu sangele la compozitie. Se fac bulgari mici si se arunca in amonte fiecare dupa propria strategie. ... mai mult

  • 29-12-2007
  • 5070
  • 0
  • 1