Intalnire pescari din Bucuresti

Parteneri invitatii la pescuit
Share
Ce-ati zice de o intalnire peste vreo doua-trei saptamani la o bere ?Sa ne cunoastem,sa povestim....sa facem planuri ptr 2011! Ideea nu-mi apartine,mi-a insuflat-o Lucasmarcus....asa ca asteptam propuneri!

Intalnire pescari din Bucuresti : 127 comentarii

  • strangeti-va voi la pescut in delta si eu va pun la dispozitie ceaunul, stuful si ce mai trebuie pt borsul pescaresc

  • eu intrebam de "o partida de pescuit pe mihailesti" dar se pare ca voi face o partida la rapitor pe pantelimon daca vremea tine si cu mine

  • in mehedinti ,,nu pescuieste nimeni?? acum!!???.....lukasmarcus@ ,,,poza e foarte "buna",,,multe fire intinse!!!!tine o tot asa!!!

  • deja se vede ca incepe usor usor sezonul.. magazinele nu mai au marfa la preturi vechi sau marfa existenta e actualizata... boillesurile vechi si nada veche e la superoferta de "tzeapa".. iar singurii care au inceput sa bage marfa noua te sperie la pret..vezi articolele korda 2011... din 10 telefoane si 7 patroni de balta "intervievati" se pare ca toti maresc taxa anul asta cu cel putin 25% .. ati bagat ceva puiet? o nuuuu... dar nu prea au fost pescari anul trecut si sigur mai e peste in balta (5 din 7) ... si noua ce ne ramine de facut?

  • si cu toate astea cea mai frumoasa parte a pescuitului sunt pregatirile ( gata acum il omor , il lovesc , daca dau de el in locul ala... il invat cu juvelnicul ), am dreptate?

  • dupa cum se anunta vremea o iesire pe balta nu merge la puburi cheltuim bani dar bem bere,eu zic sa e aranjam sculele''mistria si cancigul,,pescarului si mai bine ne intalnim pe o balta accesibila la toata lumea fara taxa si stess sa ne adunam apoi sa ne imprastiem care pe unde vrea eu spunn ca pescarului ii sta bine pe lac cu undita in balta unde poate sa se intalneasca decat pe lac unnul dintre elecare vreti eu fac o propunere chitila padure

  • @catalin-eu sunt deschis orcarei propuneri,specific: nu ma mai bag sa propun o locatie,o ora , o data ...sa hotarasca altii si vin cu cea mai mare placere!!!!!!!

  • @liviuchitila : stiu,am pescuit anul trecut acolo si voi pescui si anul asta cu siguranta,dar sa se mai indrepre vremea...

  • nu va ia nimeni bani pe balta

  • si uite asa pana cand va aparea o hotarare se apropie craciunul.cum spunem noi romanii - copilul cu multe moase ramane cu buricul netaiat. hotarati ceva domnilor si postati hotararea ( a se citi invitatia ),oricum veti face tot vor fi si pareri contra( ca dincolo era mai ieftin ).daca vrei sa faci ceva trebuie sa faci si concesii, iar daca vrei sa-ti faci noi prieteni trebuie sa mai lasi si de la tine . este stiut faptul ca prieteniile dintre pescari sunt cele mai durabile, asa ca trebuie mai intai sa ne cunoastem si abia dupa aceea sa fim carcotasi.la buna vedere.