Cafeneaua pescarilor

Blog pescar
Share
Pentru ca timpul sa stricat ireversibil deschid aceasta cafenea in care va invit sa intrati si sa discutam despre orice avand in vedere ca subiectele despre pescuit vor fi mult mai rare.In cafenea servim de toate:cafea ,bauturi,ceai etc. Avem chelnerite care va servesc toples.Orice doriti puteti comanda la bar sau sa vorbiti cu fetele.Poftiti va rog inauntru.

Cafeneaua pescarilor : 275 comentarii

  • chiar asa, ici colo se mai perinda cate unul dintre noi pe aici,adevarul e ca s-a cam dus naibii interesul pentru forumul asta.da nici adminu nu se rupe in doua.n-a mai dat un semn de viata tare demult.de altfel,bun venit trefla:)))loc e destul asa ca poti alege linistit un fotoliu aici in cafenea.

  • nu te ia nimeni tare frate ca a ramas cam goala cafeneaua de cam mult timp,un dans fetelor pt baiatul cel nou

  • salutare tuturor!
    sunt nou pe aici si sper sa nu ma luati tare de la inceput,
    in rest numai de bine.
    scuze ca ma bag si eu in seama.
    respect! trefla

  • @johnpescar , multumesc pentru intentie , dar eu intrebasem cu totul altceva. oricum , nu mai este cazul , m-am documentat.

  • ce stiu eu este ca mai jos de isaccea intradevar se da drumul la pescuit incepand de pe 18 iar dupa canalul care iese din parches mai in jos cu 1-1,5 km sunt niste locuri de pecuit unde imediat dupa prohibitie s-a prins crap mult in anii trecuti.eu intotdeauna am ajuns mai tarziu acolo si am auzit numai povestile.asta este.

  • specialisi in arta culinara , va rog , o reteta de preparare a icrelor de scrumbie si totodata , impresii , sunt gustoase , se merita a fi pregatite ?
    cu ce se servesc ? un vin alb , sec ?
    maestuoasa doamna , se pregateste de intalnirea de pe 18 sau 2 , e putin cam trista , dar raurile din regat , o vor ajuta , sa va intampine , la cote maxime . astazi , am vazut-o , e de vis !

  • @aqua
    @johnpescar
    @lulufece
    @...........fratilor vremea ne da ghies sa lasam tuica fiarta,vinul fiert,dansul fetelor(din buric),statul la gura sobei.....cum ramane cu cafeneaua live?cu cafeaua sau ceaiul baut linga focul de tabara.....?cu povestile souse la gura focului(nu sobei).....cu berea bauta in clinchetul clopoteilor(agatati de lanseta).....intr-un cuvant cu iesirea planificata cand viscolul rupea gheata de pe balti?

  • ce liniste pe aici...... toti stau acasa la gura sobei, cu tuica fiarta aburind....., lasa ca vine si vremea noastra....

  • ha !ha!ha!hai ca esti tare:)))))))))))))))!!!!!!

  • ne ciondanim pe alte site-uri frate szilveszter :))....o palinca buna de la mine la toti baietii !!!!!!!!!!!