Cafeneaua pescarilor

Blog pescar
Share
Pentru ca timpul sa stricat ireversibil deschid aceasta cafenea in care va invit sa intrati si sa discutam despre orice avand in vedere ca subiectele despre pescuit vor fi mult mai rare.In cafenea servim de toate:cafea ,bauturi,ceai etc. Avem chelnerite care va servesc toples.Orice doriti puteti comanda la bar sau sa vorbiti cu fetele.Poftiti va rog inauntru.

Cafeneaua pescarilor : 275 comentarii

  • eu am un barometru pe care il pot urmari,dar,nu am reusit niciodata sa fiu sigur,sigur, de momentul prielnic care poate fi:stationar,in crestere si in scadere.
    la fel si in ce priveste cotele apelor.
    am incercat sa stabilesc o regula si cand am crezut ca gata asta este,toata teoria s-a rasturnat pentru ca sa intamplat invers.
    acum,incerc sa inteleg mai bine momentul si sansa.
    momentul in ce priveste anotimpul cand ai sansa mai mare sa prinzi o anumita specie de peste, intr-un anumit loc.altfel, capturile sunt doar intamplatoare.de exemlu carasul primavara pe langa mal,salaul toamna la temperatura apei aprox.12 grade tot pe langa mal etc.

  • @iuli 221-persoane d-astea "apropiate" am avut si eu prin preajma mea si ...m-am "scuturat" de ele!sa-ti dau un exemplu patit de mine:eram pe o balta(nu-i dau numele ca sa nu fac reclama) aman...toti dadeam cu acelasi tip de momeala,la un moment dat ,la o lanseta de-a mea,bambina a inceput sa faca "jumbuslucuri"....sar,intep si incepe nenica lupta....dupa 15 min de lupta,aduc pestele la mal,rog asa zisul prieten sa ia minciocul sa ma ajute,si el ce crezi ca face?in loc sa bage minciocul sub peste ii da cu el in cap.....(retine este pescar cu experienta nu diletant),pestele rupe forfatul si dus a fost!!!asa c sfatul meu este sa-ti alegi cu grije partenerii de pescuit!!!indiferent cat de "apropiati",de prieteni,de frati sunteti unii au in sange si-n minte faptul ca numai ei prind pesti mari,numai ei au cele mai bune momeli(si nu dau la nimeni).....vorba aia "stiu eu,fac eu"!
    ps cafea avem tcibo,jacobs,lavazza,.....buna rau,i-ti plac?

  • domnule iuli 221 persoanele despre care vorbesti le consideri dumneata apropiate dar nu si invers...egoismul si dorinta unora de arata ca sant mai buni pescari decat altii duc la astfel de secrete,dar,daca vei citi si lua in considerare retete simple a caror ingrediente se regasesc aproape de fiecare data in orice reteta si pentru inceput cat mai naturala,mi-e greu sa cred ca nu vei avea rezultate acolo unde sant pesti si coditii atmosferice favorabile la un nivel de apa constant.

  • neatzza' domnilor o cafea la baiatu ' primu venit primu servit :>:> va salut si o zi placuta la totii
    o dat cineva la salau cu slanina'de porc ?

  • de ce tot pescuitul accesta este un secret...
    am cate-va persoane foarte aproppiate care prind crapi si cteno,dar nici o data nu imi spune la ce a dat.
    este incredibil...

    apropo...buna caffea faceti pe aici...:p

  • vind aparat de pescuit electric
    anunturi sport » pescuit

    .................................................
    fratiloe e jale !!!!!!
    iata ce se mai vinde pe un site de profil in romania si nimeni nu ia nici o masura....
    imi pare rau ca o spun dar suntem de tot rasul , ma mai intreb de ce naiba ma mai chinui cu acest hoby !!!

    fir intins si aveti grija sa nu va curentati .


    ...............................................
    electro-fisher.com

    http://www.youtube.com/watch?v=-2o7k-y5_fm&feature=related

    anunt publicat in categoria: sport | pescuit

    tip anunt: vanzare :: pret: 400 euro :: negociabil: da :: adaugat in: 18-jun-2010


    date de contact:
    persoana de contact: pescar
    telefoane: 0764883016 ; fax: bucuresti
    localitatea: bucuresti sectorul 1 - judetul: bucuresti
    adresa: ,
    email: (trimite un mesaj)

  • ce este moral si functineaza corect?nu sant defetist, dar sincer,dupa parerea mea totul merge anapoda.poate o fi ceva dar eu nu vad.

  • filialele nu mai au drept de control ,iar cei care au sint putini 2 pe judet,jandarmeria fara ins anpa nu au ce face politia nici atat ,cei de frontiera 70%sant mituiti deci ce pretenti sa mai avem in combaterea braconajului,

  • @johnpescar-mai omorat frate!!!!!!dupa ce am citit am dat fuga si-am "pescuit" niste pangasius file!

  • neatza!
    pescuitul cu mamaliga simpla,clasica fara arome ma impresionat de fiecare data,iar rezultatele erau pe masura.acum pe timp de iarna am observat ca se aplica pescuitul la grebla din greu si nu se iau masuri de catre angajatii filialei.acest tip de pescuit nu se considera braconaj?am vazut cu ochii mei pesti de toate categoriile prinsi la grebla in cantitati mari pe raul mures in zona aiud.de ce nu se iau masuri?.fir intins!
    fac cinste cu cafea la toti!