Cafeneaua pescarilor

Blog pescar
Share
Pentru ca timpul sa stricat ireversibil deschid aceasta cafenea in care va invit sa intrati si sa discutam despre orice avand in vedere ca subiectele despre pescuit vor fi mult mai rare.In cafenea servim de toate:cafea ,bauturi,ceai etc. Avem chelnerite care va servesc toples.Orice doriti puteti comanda la bar sau sa vorbiti cu fetele.Poftiti va rog inauntru.

Cafeneaua pescarilor : 275 comentarii

  • de exemplu eu as participa benevol intr-o duminica la o actiune de ecologizare combinata cu o partida de pescuit dar nu as putea fi bucuros daca ajuns intr-un loc ar trebui sa scot bani din buzunar si sa ii dau cuiva care se face ca presteaza.

  • conform legilor tari=vax apropo / anpa ,agvps permise .carnete ,carduri tip a ,tip b , tip c .reciprocitate intre judete exista intre unele da intre altele nu.stie cineva daca sa stabilit o clarificare finala la toate astea,concret. eu am carnet agvps nu am ajuns sa il vizez pe 2011.

  • ca si poveste "de pescuit"......eram pe balta (eu 3 bete,galeata cu "carasei",,,ceilalti,,,rime,viermi,mamaliga),...din 3 bete ale mele ,mijlocu tragea!(prob groapa,prag),,,......salau,mic,1.5~2kg...dar tragea(era balta privata)......."ajuta ma cu minciogu(3~4m de mal apa era de 0.20cm,si iarba,"agatatori"),...prima data minciogu,....peste el,(il pierd),a doua oara,...peste ,...(il pierd),a treia oara ,......pe linga,....injur si incerc sa i scot eu pe urmatorii.....dupa 1.5 luni sa aflu ca a facut o intentionat(trebuia sa gaseasca scuze nevestei,...lipsa de acasa,sunt la peste si nu am prins,.......si el la amanta.......eu am ramas cu "buza umflata",,si fara distractie,,,.....scuze si asta e!... acuma suna sa mergem la peste .(dar eu nu stiu "sa pescuiesc",...ii scap la mal")

  • @johnpescar-conform legilor tarii,asociatiile de pescari sunt obligate la reciprocitate (inclusiv ajvps-ul).daca ai permis de pescuit +anpa-ul facute la zi nu te pot obliga sa platesti nimic!

  • nu stiu care asociatie din galati a concesionat sau doreste malul drept al prutului pe raza judetului galati a.i. sa trebuiasca sa platim toata lumea o anumita taxa.ma gandesc de ce exista aceasta obligatie de plata si legalitatea acesteia.poate o fi ceva facultativ,caci altfel ar insemna ca daca nu am bani cati doresc ei pot sta acasa sa ma uit la filmele despre partide de pescuit ale unora care sunt cu functii intr-o anumita asociatie.pana la urma banul la ban si puricele la sarman.of,of,mai, mai.

  • brrrrrrrrrr,fetelor un ceai fierbinte ca tare frig este,gata ma apuc de carat bagajul,sa auzim numai de bine baieti si sper sa mai vb va sall si fire intinse,si fetelor la baieti care intra in cafenea datile ce vor din partea mea

  • a dato si la cl sa asternut binisor ,ms pt vin si din partea mea un rand si fetelor repede la bara un dans va sall

  • in galati a nins si ninge in continuare linistit.cred ca stratul de zapada masoara aprox. 40 cm.temperatura acum - 3 grade celsius pe afara ca inauntru atmosfera se incinge,toata lumea doreste vin fiert cu scortisoara si boabe de piper?.

  • dupa cata zapada am dat nu mai amchef de nimic!un ceai fierbinte cu rom si-o partida de pescuit! cred ca o sa prind un somn de vreo doua ore.....!

  • la cl plouo de 3 zile,inca nu a ajuns viscoluldar nici mult nu mai are ,fire intinse