Cafeneaua pescarilor

Blog pescar
Share
Pentru ca timpul sa stricat ireversibil deschid aceasta cafenea in care va invit sa intrati si sa discutam despre orice avand in vedere ca subiectele despre pescuit vor fi mult mai rare.In cafenea servim de toate:cafea ,bauturi,ceai etc. Avem chelnerite care va servesc toples.Orice doriti puteti comanda la bar sau sa vorbiti cu fetele.Poftiti va rog inauntru.

Cafeneaua pescarilor : 275 comentarii

  • @speed66al:freaca-ma/ freaca-ma la inima/cum stii tu cu patima/ (cantecul lui liviu guta),fetele l-au pus ca sa faca si ele aluzii la ce doresc.stii femeile nu spun niciodata ce vor,lasa numai sa se inteleaga.

  • =))))) bv john!!!! =)))))

  • :))))))))))))))))))))

  • cica 2 lupi se duc la stana sa fure oi.cum se invart ei pe langa stana, gasesc o gaura in gard.intra primul lup inauntru si de dupa gard ciobanul care pandea, pac, ii trase lupului o bata peste bot.acesta se apuca cu labele de bot,se intoarse inapoi prin gaura si ii spuse celuilalt: -auzi, intra tu primul ca pe mine ma bufneste rasul.

  • numai la inima johnny?ai grija sa nu faci infarct......:))....eu as prefera ca fetele sa ma frece pe si la alte organe(de ex pe spate :)) !!!! )o tuica fiarta ca sa mai gonim "tantarii" de-afara!!!!!!!

  • poftiti inuntru in cafenea fetele au pus muzica tare si se aude:freacama/ freacama la inima/cum stii tu cu patima...

  • @johnpescar-din partea mea un alexandrion,ca berea mai pe caldura!!!!!!!si pe mine ma frig degetele de-o pescuiala.......!!!! asta e frate mai avem nitica rabdare...(sa treaca fe-martie)!!!!!!!

  • ma uitam la temperatura si nivelul dunarii,1,8..2,2...1,5 grade celsius, apa stationara in ce priveste cotele la sulina (un pic de crestere).primavara este departe, m-am saturat de stat in casa ca un caine in lant.hai primavara. o tuica fiarta pentru toti care ofteaza dupa caldurile din vara trecuta.

  • @aqua .... cairo e in "franta"(e multa zapada).... pt asta da i doua ture de piramida.....dinamita se practica in filipine , la noi e la baza "corentu"....si iarna treb sa ai cizme de cauciuc si manusi electoizolante....sa auzim de bine,si "succesuri"la copca!!!(eu habar nu am).....fire intinse!!!!!

  • buna seara d-lor/dn-lor si dr-lor! :)
    si... salut baieti!
    doua mici intrebari.... nu am avut timp sa vad toate discutiile, dar fiindca la cafenea afli unelle raspunsuri la intrebari, repede....incepp:
    1.pana la urma cat costa "distractia" pe un an? adica viza permis plus anmeu 1 an? (anul trecut a fost 62 lei).
    2.a fost cineva la pescuit la copca?
    un bun prieten de-al meu, care e stabilit in franta de mult timp, mi-a adus un..."kit" compus dintr-o lanseta minuscula, fir "ice" cateva pachetele cu carlige minuscule(pe care nici nu stiu cu ce le leg) si " tuburi de super-glue" cu nada de carlig "mistique". a folosit cineva "avioane" din acestea? mi se pare ca pescuitul cu dinamita e mai simplu iarna:) :) (glumesc evident!)
    multumesc anticipat pentru raspunsuri si...
    fetelor cate un ceai de iarna la toata lumea si cate o repriza de dans la fiecare masa!
    deja sunt cu gandul la cairo....unde e cald si ...cald:)