Cafeneaua pescarilor

Blog pescar
Share
Pentru ca timpul sa stricat ireversibil deschid aceasta cafenea in care va invit sa intrati si sa discutam despre orice avand in vedere ca subiectele despre pescuit vor fi mult mai rare.In cafenea servim de toate:cafea ,bauturi,ceai etc. Avem chelnerite care va servesc toples.Orice doriti puteti comanda la bar sau sa vorbiti cu fetele.Poftiti va rog inauntru.

Cafeneaua pescarilor : 275 comentarii

  • aqua is multi care mai dau la asa ceva ''mamaliga simpla'' defapt noi i-am invatat pe pesti cu arome de toate porcariile .. eu unu mai folosc .. mamaliga cu paine , dar mai pun si vegeta si boia .. multi le place un pescuit simplu fara tacctice fara scheme figuri de alea ..

  • stefanpescaru super
    e cineva treaz
    ora 11-59

  • atentie baieti poate la anul nu mai santem obligati sa ne asociem,sa platim pg,eu anul asta nu am vizat si nu ma intrebat nimeni de sanatate,poate scapam de asociati ca ori cum nu fac nimic pt noi,vizam la anpa si gata,pescuim unde vrem mai putin pe private,ar trebui dezbatut aceasta problema pana in ianuarie sa vedem cum scapam de corupere,braconieri ceva petiti nu ca anul asta nu ne doare mana sa semnam o petitie sausa fim nepasatori la ce se intampla in jurul nostru fire intinse,asta ca tot e deschisa cafeneaua si pesc sa cam terminat pt uni nin noi

  • brrrr.bine ca ai deschis cafeneaua!
    deja intram in cod galben la noi.....
    un espresso mic, le rog pe d-rele de la bar, si o informatie privind o reteta de mamaliga pentru momitor de la colegi!
    am cautat in retete si... am gasit unele care dureaza mai mult sa le prepari decat o partida de pescuit! cand eram mic, nenea cu care mergeam la pescuit lua o bucata de mamaliga ramasa de la masa, un miez de paine si...gata... fara arome, fara atractanti fara.... oare mai merge si asa?
    la prut, vecinul de dincolo, nu foloseste nici boiless, nici pelete ci doar mamaliga si...prinde..
    are vreun secret al lui? multumesc!

  • despre pescuit este intotdeauna ceva de povestit indiferent de sezon.sintem prea obsedati de chestia asta:))