Cafeneaua pescarilor

Blog pescar
Share
Pentru ca timpul sa stricat ireversibil deschid aceasta cafenea in care va invit sa intrati si sa discutam despre orice avand in vedere ca subiectele despre pescuit vor fi mult mai rare.In cafenea servim de toate:cafea ,bauturi,ceai etc. Avem chelnerite care va servesc toples.Orice doriti puteti comanda la bar sau sa vorbiti cu fetele.Poftiti va rog inauntru.

Cafeneaua pescarilor : 275 comentarii

  • s-a mai animat casuta cu articole si nade e pe drumu bun:)).da premii nu cred c-or sa fie pe foamea asta.adminu s-a cam dat la fund de ceva vreme nu mai interactioneaza cu noi ca inainte.ii merge bine site-ul si de...!!

  • :)),sall baieti dar sa vedeti cand zine nenea admin ca se dau si premi atunci sa vedeti fire intinse











  • speed mare dreptate ai! am vazut ca sau inmultit capturile substantial de cind cu punctele si inca astept cu nerabdare retetele:)))

  • @aqua-vezi la retete,ca-s destule!si mai ales ca au revenit punctele,sa te tiiiiii.......!!!!!!! mama mama ce de retete si capturi(unele de vreo doi -trei ani)si o sa ai nenica de unde alege....!
    si fiindca tot suntem la cafenea,gagicile pardon,fetele,care servesc sunt topless,avem de toate(cred ca si niste palinca)ca beau niste bere si fiind prea tare as vrea sa o sting cu niste palinca,cred eu ca putem discuta liber,fara suparare.....!
    si cum stateam eu nenica si-mi savuram berea navighind pe acest site cat si pe altele de profil(pescaresc bien-sur),ce-mi vine mie asa pe data de 05.12.2010,pe la ora 00.50 trecute?ia sa ma uit si eu putin pe clasament?!si camd colo ce sa vezi?prieteni care cat timp nu s-au acordat puncte,care nu s-au sinchisit sa posteze sau sa adauge comment-uri sunt foarte foarte activi!si stau si ma intreb:oare daca timpul a tinut cu noi pana acum o saptamana or fi fost pe balta?ca eram si eu interesat de-o reteta de mamaliga ptr luna noiembrie,eram curios sa aflu la ce se prinde crapul mai bine,si nu numai crapul.....dar asta e ,aflu acum si sigur la anu'ma duc in noiembrie la crap....!sau poate ma ajuta ptr luna decembrie cu o reteta buna,cu un sfat cum sa gatesc pestele prins,o montura desteapta ptr crap si caras....
    si ca tot suntem la cafenea sa inchei cu un final luat din filme:"aceasta este doar pura fictiune(oare?)!orice asemanare cu personaje din viata reala e pura intamplare"!
    scuzele mele de rigoare daca am suparat pe cineva!

  • ~~> aqua inca ceva pentu mamaliga ''mirodenile nu se fierbe cu mamaliga''! se pun dupa ce o foert mamaliga .. isi pierde din gust .... se pun dupa :p dar mai is care mai pun 2-3 oua .. mamaliga e fiarta pui mirodenile si pui si 2-3 oua .. oule e ptr' pesti mici sa nu sparga asa repede mamaliga sa tina ceva ;) e cineva treaz eu is cu cafeaua si tigara :))
    12 -12

  • asa domnilor far numar :))

  • scuze patroane!
    pentru tine un whiskey mare si o havana !
    :)

  • maxymilian - multumesc mult pentru sfat!

    dau o bere!
    fetelor doua beri negre si gulerate la masa numarul 4! si doua perechi de carnati "dÄ

  • neatza la toti e cineva pe aici

  • eu folosesc reteta de mamaliga din amestec de malai+ faina alba numai pentru ca iese mai cleioasa si se agata putin de carlig numai bine cand mustaciosul o ridica , carligul iese din ea si se inteapa mai usor.de fapt eu cred ca mamaliga tocmai de asta se foloseste pentru ca este agera.in rest chestii de arome sunt discutabile mai degraba trebuie avut in vedere o nadire buna la locul de pescuit.asta conteaza pe langa multe altele.