Cafeneaua pescarilor

Blog pescar
Share
Pentru ca timpul sa stricat ireversibil deschid aceasta cafenea in care va invit sa intrati si sa discutam despre orice avand in vedere ca subiectele despre pescuit vor fi mult mai rare.In cafenea servim de toate:cafea ,bauturi,ceai etc. Avem chelnerite care va servesc toples.Orice doriti puteti comanda la bar sau sa vorbiti cu fetele.Poftiti va rog inauntru.

Cafeneaua pescarilor : 275 comentarii

  • @johnpescar-nimeni nu se cearta fratioare ci discuta mai in contradictoriu;ca asa-i la cafenea,uneori sunt si discutii mai aprinse care se termina la un pahar de ..... ce vrea fiecare sa serveasca....!mai bine hai la o cafea si o tigare afara ca inauntru-i prea mult fum si galagie.....!ne revedem mai tarziu!!!!fetelor inca un dans ptr cezarica!!!!!si ptr toti baietii!!!!!

  • bai fratilor sa nu ne mai certam,sa spunem ca romanii ar fi ultimii etc.pentru ca toate ar trebui sa poarte un nume,in asa fel incat numai noi sa il intelegem ,hai sa spunem:raumienia,lend av ciois.

  • mie un ceai cu lamaie cezarica ca am de facut drumuri cu masina !!.....romul mai pe seara!!!!!!!

  • fetelor o cafea la baeti si un vin fiert ca tare frig e afara va sall baeti

  • pt porumbelul calator.ma numesc curelici florin,am 37 ani si sant din lugoj.relatia mea cu otvestiul este ca sant client al acestei balti la care este patron alf&alf.cu parere de rau nu stiu cine este neli,sorin sau lukyluy dar banuiesc ca sant pescari si pe aceasta cale ii salut si sper sa ne cunoastem intr-o buna zi.si acum sustin ca otvestiul este cea mai buna balta din jud. timis din cauza numarului de capturi si a marimi lor indiferent de anotimp si conditii meteo.majoritatea baltilor postate aici au taxe mult mai mari decat otvestiul 50-80-100 lei problema care supara este ca trebuie sa pescuiesti c&r asta este problema nu taxa.de baut beau cu toti userii acestui sait care sant cumsecade si care m-au ajutat cu sfaturi dar si cu acei cu care m-am contrat deoarece atat este de capul meu.cat despre tine domnule teo poate tineretea sau dorul de tara tea facut sa fii cea ce esti si zau ca-mi pare rau pentru tine.cu respect si o rachie din partea lui vonflo.

  • oricand fratioare o bem ,oricand cu cea mai mare placere!!!!!ca are balta peste si sticla palinca....!noi sa fim sanatosi si sa reusim sa golim sticla ca-i tare rau:56 volti!

  • asculta domnul vonflo ,..sau alf&alf, sau lukyluk, sau sorin, sau neli...asa cum obisnuiesti sa te numesti unul si acelasi user...asa cum am mai spus sint liber si locuiesc unde ´mi este bine! de fapt tu.....alf&alf , te bagi in zeama doar ca sa-tzi faci reclama la balta la care nu itzi vine nimeni pe pretzurile alea! daca gresesc in cea ce-tzi priveste identitatea, nu voi fi atacat de nimeni dintre cei enumeratzi mai sus, dar...ma indoiesc ca te vei abtzine, am vazut din multe alte comentarii ce-tzi poate capul! hai ....bea palinca oferita de prietenul meu fane, si apoi fa-ne un dans din buric!
    mmmm,...buna palica aline, vezi poate mai ramane ceva sa bem cate una impreuna cu fane , ultras si citidinu pe malul dunari!

  • speed_66_al, sall alin da buna rau inca una fetelor si pt alin,si un dans din buric ,multa sanatate alin

  • @stefanpescaru-daca ai comandat un dans cezarica eu te servesc cu o palinca de-aia de-am baut amandoi pe borcea!!!!!buna rau, nu?!

  • teoelrumano;padure fara uscaturi nui nicaieri in lume,asta ne e soarta dar nu ne plangem ca nu avem ce pune pe masa ,noi neam plans de ce nu se iau masuri,in potriva braconajului,de ce trebuie sa platim si anpa si ajveps,de ce taxa pg,de ce nu mananca pe balti pestele,ect,@ lulufece in cafenea se vb ori ce nu te supar,ca acum vine vara si dispar si contrele si polemici si retete ,trebuie sa mai anime cineva saitul :))un dans la bara fetelor fire intinse baieti