Cafeneaua pescarilor

Blog pescar
Share
Pentru ca timpul sa stricat ireversibil deschid aceasta cafenea in care va invit sa intrati si sa discutam despre orice avand in vedere ca subiectele despre pescuit vor fi mult mai rare.In cafenea servim de toate:cafea ,bauturi,ceai etc. Avem chelnerite care va servesc toples.Orice doriti puteti comanda la bar sau sa vorbiti cu fetele.Poftiti va rog inauntru.

Cafeneaua pescarilor : 275 comentarii

  • stefan pescaru ,pai daca nu se mai dau premii cum ai vrea sa fie.doar aia care nu scriu absolut deloc pentru premii mai sintem pe aici.si cind te gindesti citi se laudau ca asa si asa...ehee!!!oricum va doresc sarbatori frumoase si linistite la toti care mai sint pe aici!!si hai sa-i urez si la admin cu toate ca na mai dat un semn ca traieste, cam demult!sanatate multa si tot ce va doriti!!

  • multumesc de idee aqua , cel mai mult mi-au placut cartofii la cuptor cu unt si sare grunjoasa , cred ca in pauza dintre mancarurile grele din zilele de craciun o sa ma desfat si cu asa ceva.daca as avea o plita ca la tara as coace cartofi pe ea,asa am mancat la bunici.

  • heiii cum se intalnesc doi pescari de pe celelalte maluri '? incep sa vorbeasca pana ingeata apa :))))

  • :)))))) faiinnnnnnnnn si buna dimineata

  • pe malul apei,un pescar intr-o mina cu batul,iar in cealalta cu o caramida:trece peacolo o dama care il intreaba.-inteleg ca pescuiesti cu batul,dar cu ,,caramida ,,ce faci.am sa iti spun doar cu o conditie,va trebuii sa facem mai intii sex.,,curiaosa, accepta propunerea si primeste raspunsul:-la undita nimic pe ziua de azi,in schimb la caramida esti a treia...

  • @johnpescar - patroane, ce ai spune de o mamaligutza cu branza proaspata si smantana?
    sau o ciorbita de legume dreasa cu putin ou?
    sau o supa de pasare cu galusti? un orez la cuptor cu ciupercutze, langa un piept de pasare la gratar ? sau un rasol de gaina cu legume multe si f.f.f.putin hrean, ori un sote de vita cu cartofi natur. ori, cartofi copti(in coaja) la cuptor cu unt si sare grunjoasa..
    iar la desert o placinta de mere cu foi subtirele (mie imi plac si cele cumparate, nu spui producatorul ca nu e voie! :)),iar dimineatza un iaurt cu niste...fulgi de porumb :)
    cam asta e meniul pe care il prefer...
    dar pana atunci...fetelor,cate un rom la baieti!
    si bere sa-l stingem! s-a lasat frig afara!

  • cel mai frumos banc pe care l-am auzit vreodata:cica la o cabana in munti vin doi tineri indragostiti care vorbind cu receptionera de la cabana ii spun:stiti doamna,noi suntem doi tineri indragostiti,am venit pe munte,inchiriem o camera pentru care va platim si ciubuc, caci noi dorim sa ne inchidem in camera 10 zile si sa nu fim deranjati de nimeni,noua nu ne trebuie nici mancare pentru ca noi ne hranim cu fructul dragostei.bine. dupa 3 zile cabaniera ciocaneste la usa camerei celor doi.dupa ceva timp se deschide usa si apare tanarul incruntat care reia explicatiile ca ei au platit si ciubuc,ei....,noi ne hranim cu fructul dragostei.cabaniera spuse:am inteles ca sunteti 2 tineri indragostiti,ca va hraniti cu fructul dragostei dar vreau sa va rog sa nu mai aruncati chelitele pe geam,ca m-i sau innecat 3 gaste.

  • voi ce mai faceti de mancare de sarbatori?.in afara de carnati,toba,chisca , etc.o mancare usoara stie cineva?.

  • asta vara, un crap mare si batran innota agale pe fundul iazului si la un moment dat, da cu ochii de o rama mare si neagra ce se zbatea intr-un carlig.experienta anilor trecuti il indeamna sa dea ocol ramei din carlig si curios o intreaba:,,bai!tu esti rama sau ramoi?" rama raspunde:,,ramoi!!",crapul ai mai da o data ocol...,,-si puta unde a-ti este?!??"....,,sus!!pe mal!!!" un crap uscat si o cana de vin cald!pentru toata lumea!

  • buna baieti!ma bucur ca sunteti bine si veseli!
    d-relor, cate o bere la baieti!