Cafeneaua pescarilor

Blog pescar
Share
Pentru ca timpul sa stricat ireversibil deschid aceasta cafenea in care va invit sa intrati si sa discutam despre orice avand in vedere ca subiectele despre pescuit vor fi mult mai rare.In cafenea servim de toate:cafea ,bauturi,ceai etc. Avem chelnerite care va servesc toples.Orice doriti puteti comanda la bar sau sa vorbiti cu fetele.Poftiti va rog inauntru.

Cafeneaua pescarilor : 275 comentarii

  • un sprit-pauza , pot face , mai "joc " si la impuse , vin sarbatorile.. si barbatii din viata mea , au dat bir cu fugitii.
    @speed ,mergi catre garliciu , dupa a doua troita , mergi pe dig ( drum f bun ), pana la bresa, il suni pe gelu -0720 752321 , sa te orienteze pe cel mai scurt si bun drum catre bac.pe malul opus , catre stanga , urmaresti digul si la max 1 km , ai prima varianta ( in dreapta digului , este i cladire alba , a celor de la apia si o stana ) loc bun fara agataturi, urmeaza padure-noi acolo pescuim , dar atentie , sunt copaci in apa , doar zona din st copacului si nu incercati zona cu padure , e riscant , pierdeti monturi ( e zona de stiuca )am uitat de zona bacului , unde-i anafor , s-a prins somn frumos. in continuarea padurii , zona fara agataturi . pe malul opus , in amonte , un copac uscat , pe picior , zona de salau, dar trebuie barca , nu gonflabila.catre cotul baciului , am vazut f multe locuri ce merita explorate , dar depinde ce masini aveti , e drumul mai prost , prin padure. in zona canalului chici , ai fost ? se ajunge mai greu , e drumul prost , dar capturile au fost mai mari 5-7 kg.
    am intrat in "forta " pe site , mi-am facut dusmani , imi fac mea culpa , dar ies cu discretie , urandu-va craciun fericit ,si un an nou , mai bun , mai linistit, cu tot ce inima voastra doreste !

  • fetelor un vin fiert pt toti baieti,si mai incingeti bara hai fetelor mai cu viata sall baieti si fire intinse

  • @atu_targoviste-nu eram deloc in suspans,eu am zis ca anul acesta am descoperit locatiile de pe partea stg a bratului macin(cu parere de rau o recunosc si cu regret ca nu am fost pana acum p-acolo,dar niciodata nu-i prea tarziu)!oricum mii de multumiri ptr increderea acordata in dezvaluirea locatiei!!!si eu cu parere de rau am renuntat la dd!!!!sincer nu pot merge numai ptr peisaje!!!!!!cu toate ca se merita cateodata sunt dispus sa pun pe primul loc hobby-ul!fiind 50% dobrogean iubesc tinutul dintre dunare si mare,iubesc dunarea,iubesc dd si cu mare regret trebuie sa recunosc ca-s prea marunt in lumea asta ptr a reusi sa fac ceva ptr dd si dunare!!!a,ca prin martie -aprilie m-am agitat ptr o ecologizare pe dunarica si bratul ara,ca am participat efectiv,ca s-au strans trei remorci de gunoi(dupa trei luni cand am fost la o partida pe dunarica era gunoi de doua ori mai mult decat am strins noi in mai)asta o pot face!de asta-mi cer scuze ptr insistenta aratata!,dar ma bucur ca totusi mai exista locuri cat de cat salbatice,nepoluate de pescari-manelari,de smecheri cu salupe,libere de electricieni, si ma rog zi de zi ca si copii nostri sa apuce macar aceste locuri nepoluate de "foamea-n gat" a......stim noi cui.....!dar deviez si nu-i bine!!!cred ca o sa beau un ceai de tei ca-i calmant!!!!!

  • stai sa zic fata si eu un banc si dupa, dai cafeaua sau eu,asta este, viz a viz de pescarii rai de tot.

    3 prieteni aveau un obicei, ca mereu sa mearga la pescuit in weekend.
    intr-o vineri, sotia unuia dintre ei ii zice ca weekend-ul asta nu il lasa sa plece.
    acesta ca sa nu inceapa un scandal ramane. ceilalti 2 pleaca la balta. cand ajung il vad pe al treilea deja acolo:
    - cum de esti aici? cum ti-ai convins sotia sa te lase sa vii?
    - pai eram acasa, stateam in fotoliul meu, cand vine sotia la mine imbracata doar in lenjerie intima, ma ia de brat,
    ma duce in dormitor, acolo numai lumanari, petale pe pat, se pune pe pat, imi zice sa o leg cu catuse de pat, o leg, si
    apoi imi zice sa fac ce vreau eu.
    deci, iata-ma aici.
    oare o fi vreunu asa ?

  • atu , esti tare !bravo.

  • ceva mi-a lasat un gust amar , un ceai cu lamaie , va rog , dar asa cum spunea rochefoucauld , orgoliul nu vrea sa ramana dator si amorul propriu nu vrea sa plateasca ! vb de incident pe dunare , vreme nefavorabila , nu de locuri de pescuit.si multam de culturalizare , dar ai omis si alte localitati , cu acelasi nume , relativ aproape.
    @speed , nu te tin in suspans , dar sunt mai multe locatii intre chici si cistia . ce merita detaliate , zone de somn , salau , crap , stiuca.daca stii zona , e ok , daca nu , iti dau detalii.am promis , sunt parolista.le frecventam de cativa ani , de cand am renuntat la dd si mi-au fost destainuite de localnici.
    la bac , sunt 2 frati , e afacerea lor , oameni de treaba , de altfel , o sa-ti dau tel unuia din ei , gelu , se numeste.e si vanator , va serveste , daca-i capatati increderea.cand am "sarit " la gatul lui , m-a imbunat cu un fazan.si daca va place locatia si vreti sa reveniti , puteti lasa la el , barci , rulote etc , locuieste la 1 km de bac.
    recunosc , am avut ceva retineri in a-ti divulga locatiile , doar esti pescar si stii ce-nseamna , dar consider ca am destula experienta de viata sa cern bobul de neghina.
    nu-s tocmai bine dispusa , dar la cafenea si la o sueta , merge si-un banc , dar trebuia sa-l postez in topicul "ce faceti cu nevestele... , il stiu de la un vames ucrainian un cuplu , el , pescar , ii spune sotiei ca maine merge la peste , dimineata , se pregateste , iese din casa , ploaie , vreme urate , se reintoarce , intra-n asternut , sotia , cu spatele, il intreaba ce e , raspunde ca ploua afara , reactia ei ? si prostul meu a plecat la peste....

  • @johnpescar-bun ceaiul frate ca acum am intrat si eu de la dat zapada!spre norocul nostru in bucuresti ninge linistit!dar da k lumea de sus!deocamdata ce putem face decat sa vorbim de locurile de pescuit si sa visam cu ochii deschisi la ele?pana una alta bag seama ca ,cafeneaua o sa reusim sa o facem "live" in primavara!mai ales daca vine de la galati si cipanu(ca tot am vorbit pe site ca anul asta o sa ne vedem la o partida dar nu am reusit)!
    in alta ordine de idei , in trecut se vorbea de o intalnire a celor care sunt membrii(onorifici)"pescuitmania!oare nu am putea sa propunem o intalnire ,o locatie ptr acest lucru?citeam pe alte forumuri de profil ca membrii lor fac actiuni de acest gen!la unele am participat si eu,super ca distractie,oamenii s-au cunoscut mai bine,si-au dat seama de firea fiecaruia,au socializat ce mai intr-un cuvant totul a fost excelent!!!!stabilim un program intre noi(nu avem nevoie de aportul admin in intocmirea programului,dar de sustinerea lui da,care daca vrea sa vina cu noi e super dar nu-l putem obliga sa participe cum nu putem obliga pe nimeni)si-i dam drumul!cred eu ca prin mai(cand se ridica prohibitia pe dunare) ar fi cel mai indicat!un week-end impreuna nu are ce sa strice!
    pana atunci fetelor mai puneti-o de un ceai sa ne-ncalzim!si nu uitati romul!

  • @chitidinu-cum sa nu-l anunt frate cristi!!dar pana la barca poate facem o copca!

  • brrr... la galati ninge si spulbera zapada vantul de a scazut vizibilitatea sub 50 m.bine ca am gasit cafeneaua deschisa sa intru sa ma incalzesc un pic. pe la voi cum este vremea?.fetelor o comanda de un ceai de iarna de la fares ca am inghetat , ca bautura nu pot sa beau ca trebuie sa conduc. cred ca totusi o picatura de rom pot sa adaug sa mearga mai bine.vorbiti de locuri de pescuit unde am vrut si eu sa merg de multe ori dar mereu sa intamplat cate ceva si nu am mai ajuns.poate anul viitor,dar pana atunci hai sa traim fericiti.luati voi sticla de rom si sa o beti toata.hai noroc.

  • brrrrrrrrr,o cafea fetelor ca venit geru rau,si pt baeti una,ca mai e putin si vine vara:)),