Cafeneaua pescarilor

Blog pescar
Share
Pentru ca timpul sa stricat ireversibil deschid aceasta cafenea in care va invit sa intrati si sa discutam despre orice avand in vedere ca subiectele despre pescuit vor fi mult mai rare.In cafenea servim de toate:cafea ,bauturi,ceai etc. Avem chelnerite care va servesc toples.Orice doriti puteti comanda la bar sau sa vorbiti cu fetele.Poftiti va rog inauntru.

Cafeneaua pescarilor : 275 comentarii

  • salutare la toata lumea!sunt -8.5 grade va invit la o tuica fiarta ,ca de wisky n-am cotoare....
    da va spun cum am facut-o...2 linguri de zahar ,putin chimen(chimion,secarica)se pun intr-un ibric la foc,cand e zaharul caramel,se toarna 0.5 l apa,se lasa la fiert pana se dizolva zaharul,apoi se adauga 0.5 l de palinca(eu am pus de mere)se da un clocot si se pune in termos,... apoi se bea din cescute da lut ars..hai noroc si la mai mare!

  • @atu_targoviste-fratioare merge si-un martini,si-un jhonny "plimbaretu" dar eu in perioada asta prefer o coapta de-a noastra,cu piper si nitel zahar ca parca-i mai sanatoasa si nefacuta cu "e"_uri....(sic)!dar daca vrei te pot servi cu 250gr martini,trei cuburi de gheata,o felie de lamaie si 100 gr de apa minerala(nu sifon ca nu-i bun)!si ca sa nu ne suparam sa fumam si-o tigare cu aqua ca-i de-al nostru....ca toti de pe aici-sa!

  • chiar m-am pilit de la tuica lui speed , deconspirat , am vrut sa spun.

  • @aqua , multi vad , putin cunosc , de ce m-ai desconspirat ? poate , printre noi , sunt si pescari cu gusturi asemanatoare!!!!!???
    in ceea ce priveste prepararea icrelor , am specificat ca se afunda intr-un tifon in vasul cu saramura , se lasa ceva timp pana se sareaza ( timpul-depinde de gust )si apoi intr-un saculet , tot de tifon , se lasa la scurs. de regula , tartina , se face cu paine prajita , dar merge si fara . cu ulei , n-am incercat , dar logic , nu cred ca merge -sarea e absorbita de boaba , pe cand uleiul , nu.
    si daca vb de peste si suntem si patrioti , doresc un vin alb !

  • @atu_targoviste - nu te supara, un curacao cu gin - "big in japan" cum se mai spune in asia, ar fi bine? ciar e "soft"...cu multa lamaie, e super "cerneala"!
    daca ne mai spui si un mic amanunt ...
    nu cumva icrele se pregatesc inainte cu ceva sare si ulei? ca acelea "murdare", sau alea roz "de manciuria" sau cam asa ceva?
    eu asa am papat pe undeva prin lumi...:)(la rusi e una, in norvegia, danemarca e...alta. la noi e.... adica nu e:) )
    evident cu unt pus pe paine prajita...
    cat despre "chippendales", vorbeste cu patronul...
    dar, fiindca exista si o pescarita printre noi, nu cred ca ar avea ceva impotriva!

    ! baieti, hai sa fumam o tigara, afara cat se desfasoara...baietii!
    doar e egalitate! apoi, infrigurati cum suntem,
    livrez cate un ceai cu rom sau mai bine fetelor...un "punch" fierbinete! oala mare si polonicul asijderi!
    multumim "atu_targoviste" si te asteptam lanaga noi!! astept detaliile! chiar am aruncat icre de pastrav! cand merg la lepsa in vrancea, cumpar de la pastravarie, proaspat si...au icre! de fiecare data le-am aruncat! stiu doar ca cele de somn si mreana nu sunt bune....

  • pai dau eu un rand de ce vreti voi

  • eu sunt dragut ( aaaa )si-ti dau reteta si tu-mi dai tuica ? de gustibus non disputandum , dar crezi ca un martini nu m-ar avantaja , sau nu-i aprovizionata cafeneaua ?

  • @atu_targoviste!!!!multam de sfat ...!fetelor o tuica de voinesti (sau de malul cu flori) ptr atu!!!!!!!

  • daca-ti fi invitat , la cafenea , trupa "chippendales ", poate ma tenta , dar asa ma limitez doar cu sfaturi , in prepararea icrelor de pastrav : nu se face salata obisnuita , se consuma ca atre , pe tartine cu unt. dar , in prealabil , faci o saramura , ca ptr muraturi , le pui intr-un tifon , le afunzi , sa-si ia putina sare , le lasi sa se scurga si apoi le presari pe tartina , ca si cele negre sau de manciuria. tot vin sarbatorile...pofta buna !

  • cand ai microbul in sange te trezesti dimineatza cu gandul la o frumoasa partida de pescuit asa mam trezit eu am dat fuga am luat libelule viermi si fuga pe balta am ajuns surpriza apa inghetata o pojgita de catva milimetri am facut o copca cu un bolovan de pamant si am inghetat acolo o ora sa prind o sirena asa ca am venit in cafenea sa ma incalzesc ma primiti