Cafeneaua pescarilor

Blog pescar
Share
Pentru ca timpul sa stricat ireversibil deschid aceasta cafenea in care va invit sa intrati si sa discutam despre orice avand in vedere ca subiectele despre pescuit vor fi mult mai rare.In cafenea servim de toate:cafea ,bauturi,ceai etc. Avem chelnerite care va servesc toples.Orice doriti puteti comanda la bar sau sa vorbiti cu fetele.Poftiti va rog inauntru.

Cafeneaua pescarilor : 275 comentarii

  • la o cana de vin fiert am si eu o intrebare:aseara,am fost la carrefour si-am "prins" doi pastravi ......cu icre....ajutati-ma va rog cu o reteta ptr icrele de pastrav....ca "nu stiu d-astea"!!!!!!!!
    fetelor de baut la toata lumea!!!!!!!

  • ohohooooooooo!
    inca nu a venit craciunul si.... ger!
    fetelor, un rom mare si un ceai va rog!
    la toti baietii!
    ha, ha.....
    bun....
    am fost la o tura de rapitor pe siret....
    la movileni...
    fetelor... inca un rom... a fost soare dar ger!!!!
    acum e....ocna de frig!
    a fost super!
    3 stiuci la 1.5 kg.am pastrat!
    a tras bine azi! si fara sa fac multe miscari!
    2 le-am curatat si acum fac un rasol!
    inca o bere si...fetelor la bara va rog sa mai incalziti atmosfera!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • un vin fiert cu scortioara se poate

  • sam fac cinste cu o lada de bere si o tuica fiarta cu sirop de visine hai noroc baietzziiii !!!!

  • salutare!i-mi permit sa cer si eu un coniac cu cafea chiar de nu sunt de-al casei,pana se mi incalzesc mainile si sa va scriu o reteta ce o faceam cand pescuiam pe lacurile din jurul bucurestiului!hai noroc....
    poi malaiul il treceam prin sita de faina,pana obtineam un pahar,o cana sau un borcan(asta era masura)..cine avea rasnita de cafea,dadea malaiul prin rasnita..compozitia era o masura de apa,o masura de malai cernut sau rasnit,1 sau 2 linguri de faina..apa se punea la fiert sa facea mamaliga normala la care adaugam sofran,mestecam bine,cand era bine facuta,o rasturnam pe un fund de lemn si o framantam fierbinte adaugand putin cate putin faina,pana coca obtinuta sarea de o loveai de masa..
    cu faina mai multa,o faceam mai tare ptr aruncat cu lanseta..cu mai putina faina o faceam ptr.a pescui la undita,si trebuia mai moale.apoi faceam turta compozitia,lata de 2-3 cm. o inveleam in ciorap de nylon,o legam cu sfoara si o puneam intr-o oala cu apa clocotita,atarnata pe o lingura de lemn sa nu se prinda de fund.o lasam sa fiarba intre 15-45 minute,dupa cum voiam sa iasa la final..ptr lanseta o lasam mai mult,iar ptr undita mai putin,ca sa fie frageda la intepat.o scoteam din oala o puneam la racit,inlaturam ciorapul si o taiam cubulete f.mici,dar numai cat era necesar,restul o lasam intr-o carpa putin umezita.
    acuma ar merge un coniac simplu,caci cafeaua mi se urca la cap...roscato!!!! pastreaza restul virtual
    si sanatate patronului,poate face si el o sezatoare..sarbatori fericite tuturor..

  • johnpescar - bravo patroane!!
    sa fii iubit si ...nefilmat! e super salaiasul!
    iar mujdeiul cu mamaliga....nu mai vorbesc!
    te felicit pentru captura si...dupa cum vezi, ne bucuram toti!!!!!!!!!
    pe cand o ciorbita de somn sau o stiuka umpluta?!?!!?
    hai noroc sa traim! nu mai zic bine... ci...doar sa traim...
    fire intinse !am plecat.sunt grabit!
    fetelor treceti-mi nota in caietel!
    o seara buna baieti!

  • hai sa fie si sa traim inca o viata :)

  • salutare bibicilor,uite acum intru in cafenea direct de la locul de pescuit cu un salau de 2,5 kg prins la shad , pestisor alb 8 cm .spune-ti repede cum doriti sa v-il prepar,eu m-am gandit sa v-il pregatesc pane.hai sa servim inainte o tuiculita pana il termina la bucatarie de gatit, noi facem musdeiul de usturoi.mamaliga o facem sa fie pestele cald.fac cinste cu o baterie de vin alb de la gheata ''grasa de cotnari'' cum i-mi place mie.hai sa traim sanatosi.

  • o bere pentru domii cares la lucru si care o intrat acuma ..

  • aqua-sa stii ca la prut nu stie numai de mamaliga.mananca si de altele,dar cred ca le stii
    sapt.trecuta inainte sa dea zapada am avut o iesire la dunare la stiuca-miercuri de pe la 11.00 pana seara 10 bucati de la 750-800 g pana la 3 kg(2 bucati)peste noapte am lasat 2 lansete cu carasel iar dimineata am gasit agatat un mihalt cam la juma de kg(prima data cand prind asa ceva)iar joi una mare care nu am putut sa o ridic din prag mi-a rupt firul iar dupa aceea toata ziua doar 2 bucati cam la 1,5 kg,nu stiu de ce nu a vrut sa manance