Cafeneaua pescarilor

Blog pescar
Share
Pentru ca timpul sa stricat ireversibil deschid aceasta cafenea in care va invit sa intrati si sa discutam despre orice avand in vedere ca subiectele despre pescuit vor fi mult mai rare.In cafenea servim de toate:cafea ,bauturi,ceai etc. Avem chelnerite care va servesc toples.Orice doriti puteti comanda la bar sau sa vorbiti cu fetele.Poftiti va rog inauntru.

Cafeneaua pescarilor : 275 comentarii

  • @aqua-stai sa vezi ca am aflat:macroul se curata si spala bine,se taie rondele de la cap la coada,se pune intr-o cratita cu morcov,telina,ceapa,se acopera cu apa si se pune la fiert pina scade apa cam la un sfert de oala!se face un sos de bulion,,se toarna peste pestele din oala cat sa-l acopere,se adauga doua trei foi de dafin si de da la cuptor cca 1/2 3/4 ora!si pe urma pofta buna!!!!!!!!!!na ca am ajuns si retetar eu care tot timpul i-am atacat!!!!!!!!sic transit gloria mundi!!!!dai un vin alb ptr efort da?!
    fetelor o tamaioasa la "macroul" asta marinat!!!!!!!!

  • @atu-targoviste-stiu la bac la agaua nu?faina locatie,acolo macinul are prag,eu unde am dat pe macin in oct. era intinsura si tot am plecat multumit!!!noroc ca inca mai avem locuri de pescuit!dau un ceai ca simt ca mi s-a urcat si mie la cap bautura!!!
    @aqua-cauta la retete(ca aveam intr-o perioada atatia bucatari printre noi ca se lasasera de meserie autorii de carti de profil!!!!partenera mea de viata facea macroul marinat!!!!dar nu ma intreba cum ca nu stiu!!!!!
    si eu de-abia astept sa ne miscam dar,offffffff,cat mai e pana-n primavara!!!!!pana atunci hai sa bem un ceai fierbinte dupa zapada pe care am dat-o ca de tarie si vinisor m-am saturat!!!!mai facem pauza ca dam"pateurile" peste cap si suntem in post nu?
    @teoelrumano-asa cum am mai scris apreciez faptul ca ,atata timp cat ne sustinem fiecare parerile si opiniile personale,in termeni civilizati totul e ok!ca daca am fi cu totii de aceeasi parere am da in totalitarism si ne-am intoarce cu cel putin 20 de ani in urma!!!!!si oricum esti dator vandut:ai promis ca anul asta facem o pescuiala impreuna,in tara!!!la anul esti mancat!!!!doua sticle de malaga te costa!!!!!!!!
    fetelor ne miscam mai cu talent?

  • teoelrumano - stai linistit! esti de-al nostru!
    asta e o cafenea de oameni respectabili si tu faci parte dintre ei!
    si eu am scris cu ciuda si durere ce e mai sus...
    respectam pe toti cei care sunt departe si timit.. 3.5% din pib! asta ar fi trebuit sa dea de gandit la cineva... nu e un motiv de lauda cifra ci...faptul ca daca "furnicile" pleaca...inseamna ca s-a rupt...corabia! altii de ce se framanta daca apare acest fenomen si la noi nu?
    dar...nu sunt avocatul nimanui si nici moderatorul acestui topic!
    patroane! mai baga un lemn in foc ca fetele deja si-au pus sortuletzele!!!!!!!!!!!!!
    si...mai incalziti si altfel atmosfera!
    brunetele alea din colt durde si nurlii, hai sus la paralele sa vedem ce stiti sa faceti!
    si blondele de colo! cam somatzi!, ia aduceti cate o oala cu vin rosu, asa rece si crud la fiecare masa!
    si cate un mizilic, adica branza de burduf, ceapa rosie cu sare mare si mamaliga rece sa mearga vinul!
    daca cineva doreste...altceva , va rog sa spuneti!
    pana atunci...noroc si sanatate ! hai fetelor o data! va miscati ca economia tarii! adica..."crestere negativa"! alta gaselnitza romaneasca..:)
    doamne...am baut aici cat am baut in ultimii 20 de ani.....

    speed - vorbesc cu v... pardon, cu lulufece sa imi dea o "reteta" de montura de...balta!neaparat cu momitor! la anul ma reprofilez pe "light" ! fir subtire, carlige mici si....nada !
    abia astept sa ne "miscam"!

    hai noroc !

    o retata de macrou gasim oare? am luat vreo 8 bucati super! abia le-am curatat!

  • va cam luat de cap vinul fiert ganditi constructiv

  • nu sant mandru de modul cum am reactzionat, dar m-am simtzit incoltzit de "haita"! si nimic de reprosat celor care au sarit la atac prin fatza, si mi s-au adresat mie in mod direct, astora chiar daca ne contrazicem, ca de este normal sa nu avem mereu aceiasi opinie, le port tot respectul! dar sant si multe potai , care singure nu au curajul sa atace, si musca pe la spate. astia se stiu ei cine sant , nu are rost sai numesc eu.

  • doar o privire de ansamblu , nu va tin companie , intru-n coma alcoolica.
    @speed , am fost pe macin , la sfarsit de nov. , doar niste dintoase .in primavara , iti vand un pont : o locatie super , ceva mai aproape de frecatei , zona super linistita.amanunte , cand va hotarati sa mergeti.acum , deja apa a ajuns la dig.si a propos , de tuica , nu cea de malu sau voinesti e reprezentativa , in zona , iti las la barcagiu o mostra din productia proprie , si vb dupa.cum e atmosfera in cafenea , dupa cianura de-aseara ?

  • @speed_66_al- sigur ca dau! si..."live" o dau!
    as fi foarte incantat sa merg cu voi! daca merge si "lulufece" si "chitidinu" ar fi super!
    am multe de invatat de la voi! multumesc anticipat! si... fetelor, ia agatati-va putin de barele alea, ca deja m-am mai inveselit nitel! am mai uitat de....saracie...
    @stefanpescaru - patronul are pb. mai importante!
    cu baieti ca noi, nu mai dovedeste cu aprovizionarea!:)
    hai noroc baieti!
    bebeluselor! dans!

  • ne bagam alin dar pe patron nu la mai vazut de mult nu mai vrea sa vb cu noi sa dat la fund,un rand la baieti si unul si pt patron*admin* va sall si fire intinse,si mai bagati fetelor un dans pt baieti

  • @aqua-dac dai o "coapta" ma bag si eu la dat zapada!!!!!!!!!!!ca lopata am......!
    in alta ordine de idei,in octombrie am fost pe macin intre frecatei si valcov,locatie excelenta,fara electricieni sau plasari!!!!!!!!!!!!!!!!ma gandeam ca poate in primavara pana-n prohibitie sau imediat dupa ,facem o iesire!scurta de doua-trei zile!il luam si pe lulufece,si pe chitidinu(cu el am fost in toamna)si binenteles cine o mai vrea!!!!!!!!!!facem cafeneaua "live"!ce zici?
    si acum hai la zapada ca-l ard autoritatile astea"competente" pe patron!si nu mai da nimic!!!!!1

  • @atu_targoviste - stai linistita....nu am nevoie de ajutor.pe langa nevestele personale, sunt si fetele de la bar care imi tin de.."urat"!:)
    doar incercam sa dezamorsez conflictul...

    evident ca invitatia la crap e pentru toti, si iar e evident ca e recomandat sa veniti cu partenerii de...viata!
    cat despre noi...suntem o natie bolnava...si nu ne facem bine! de ce? simplu! fiindca "pestele de la cap se impute"-ca sa fim in ton cu...topicul! iar aici miroase tare!pana nu constientizam ca nu merge fara sa muncim...adica sa producem ceva! ori inca noi mergem pe tehnica..."mica -mare" ciupeala fiindca...producem..."nimic" dar...de buna calitate! asta tine de mentalitate si de sistem!si iar stii bine ca civilizatia nu se face decat cu forta! ori aici altul e sistemul de valori cu care din pacate.. nu am fost invatat in cei..."sapte ani de acasa"! ai vazut ca pe unde trece "un roman adevarat"...ramane "praf si pulbere"!si pe mine ma supara, ca altii pot si fac lucruri bune si noi...nu!ne place la ei, dar nu facem nimic sa fim ca ei..
    aici egreu sa cumperi si un bilet de autobuz!ori e caseria inchisa, ori nu circula autobuzul, ori ...pleaca autobuzul caci...nu are rest "tacsatoarea"
    si nimeni nu pleaca ..."de bine"!asta nu as fi vrut sa o spun aici.dar fiindca m-ai provocat...am spus-o cu o mare durere in suflet!
    iar "lumea" ne stie doar dupa marii oameni din sport, care chiar au facut si fac cinste tarii!asta o spun cu...mandrie!am avut si avem elita in acest domeniu!asta e singurul lucru bun care ni se...intampla.

    dar...mai bine, baieti, dupa ce bem cafelutza, hai sa ajutam patronul sa dea zapada din fata barului! nu de alta dar vin "organele" il amendeaza si...adio bauturi si fete gratis!