Cafeneaua pescarilor

Blog pescar
Share
Pentru ca timpul sa stricat ireversibil deschid aceasta cafenea in care va invit sa intrati si sa discutam despre orice avand in vedere ca subiectele despre pescuit vor fi mult mai rare.In cafenea servim de toate:cafea ,bauturi,ceai etc. Avem chelnerite care va servesc toples.Orice doriti puteti comanda la bar sau sa vorbiti cu fetele.Poftiti va rog inauntru.

Cafeneaua pescarilor : 275 comentarii

  • hi, hi!!!bravo super-bancuri, baieti!
    hhhh, am cam inghetat azi...fetelor un ceiutz cu mult rom pentru toata lumea!
    ah ce bun e...
    si...acum ca m-am incalzit sa va spun si eu o glumitza...
    cica, un tip beat "ranga" mergea pe o stradutza balabanindu-se. la un miment dat se opreste in fata unui gard si...incepe sa faca pi..
    din casa, iese o baba pusa pe harta si striga: "
    - nesimtitule! ce grosolanie!
    la care betivanul mandru de el in timp ce-si flutura "trompa"din cauza ca nu reusea sa-si tina echilibrul completeaza atins la maxim in amorul propriu:
    - ei! da` de lungime-ti place ?!?!

    fetelor acum merge si cate o cana cu vin !
    a! si sa nu uit!
    ieri am vazut baieti la pescuit obleti!!
    e un lac in zona, unde sunt si lebede. nu migreaza niciodata! mereu le admir..
    ma bucur ca nu le-a confundat nimeni cu gastele sau ratele sa le pape!! :)
    ma tenteaza maine, dupa ce mai termin treburile
    de pe aici sa dau si eu o fuga cu o undita in portbagaj si o cutie cu viermusi! a! am si un tub cu pasta rosie cu extract de libelula!se pune pe carlig si...gata! il iau si pe acela!
    imi leg si vreo doua-trei carlige nr.14-18 si ...go
    !la...obleti, evident!macar sa vad care e treaba!
    gata, m-am incalzit, acum...acasa! o seara buna baieti!

  • douo fete pe strada stau de vb una ii zice uitel fata pe gogu nui faci cu mana,dal naiba sasi faca singur,

  • speed_66_al: fasolica face nevastamea dupa sarbatori ca sa ne golim de toxine.acum de craciun va urez la toti sa fiti fericiti.cica de craciun un politist calare se aseaza la semafor.bula opreste cu bicicleta.domnule bula spuse politistul,nu-i asa ca mosul ti-a adus o bicicleta noua frumoasa?.sa-i spui mosului sa-ti aduca si far si ochi de pisica glumea politistul completand procesul verbal de amenda.atunci bula il intrba:tot mosul ti-a adus si tie calul?.da,spuse razand politistul.sa ii spui mosului sa puna p--a calului dedesubt nu deasupra cum este acuma pe cal i-a spus bula.

  • sarbatori fericite tuturor.vineri in ajun tot trag un pescuit la stiuca sa nu deranjez pregatirea preparatelor.

  • ce sa mai zic alin,la placinta inainte la razboi inapoi,cam asa sta treaba si cate odata mai are dreptate si teo ,numai de gura sant uni buni si de luat moca,sarbatori fericite si fire intinse

  • @johnpescar-dar ce-ai zice de o iahnie cu muraturi sau cu salata de varza acra?

  • @stefanpescaru-da ai dreptate cezarica,dar anul trecut se dadea premiul"cel mare"!!!!!1si nu-ti aduci aminte ca ne saturasem de retete de nade,de retete de bucatarie,de capturi din 2006 incoace,de topicuri care mai de care....etc!acum am ramas o mana(dar buni zic eu)!sunt nevoit sa ma repet:in febr. sau martie cand a fost postarea aceea cu "petitia impotriva obligativitatii inscrierii intr-un aps ptr obtinerea permisului anpa" pe site,in clasament eram peste 700-800 iar petitia abia daca am semnat-o 500....eeeee ce mai zici?
    dar lasa asta !hai mai bine sa bem o palinca!(deocamdata doar virtual,la primavara pe"viu")!

  • la multi ani cu bucurie tuturor in 2011!

  • uitate frate de suferinta la clasament sa vezi cati am mai ramas,dupa parerea mea cred ca cam vreo30/40,eu nu ma uit la cati useri sant,242,dar dintre care uni au intrat o data si se cam termina luna,sti ce cred ,parerea mea,un sfert si fara suparare,din cati santem azi pe sait ori au avut ceva de vandut ,ori reclama ,dd,balta ect,bine mai sint si cei care intru pe sait dar nu se logheaza citesc,ce se posteaza si atat ,,si de vina nu sant sarbatorile,asta vara in plin sezon eram mai multi,acum nu vad scuza,nu stiu daca sefu poate pune clasamentul luni decembrie de anul trecut si mai stam de vb cred ca eram cam o mie si ceva din cate mia duc aminte,

  • ai dreptate ,ne criticau ,ba cai fotografia de pre aproape facuta ,ba ca nu tinem pestele corect cand il pozam,ba ca nu are 2 kg ci 1kg ba ca e greutatea mai mare la cat am postat ,dar in schimb ei nu aveau nici o captura postata,sau numai pesti fara sa se vada persoana lor,dar nu am bagat in seama ce zic si nici replici nu le dau,nusi au rostul,eu tot cum stiu pescuiesc ,si tot omul care ma stiu raman,va sal si sarbatori fericite alaturi de cei dragi ,si nu in ultimul rand fire intinse si fetelor un dans pt baieti ca la vara va lom la caras