Cafeneaua pescarilor

Blog pescar
Share
Pentru ca timpul sa stricat ireversibil deschid aceasta cafenea in care va invit sa intrati si sa discutam despre orice avand in vedere ca subiectele despre pescuit vor fi mult mai rare.In cafenea servim de toate:cafea ,bauturi,ceai etc. Avem chelnerite care va servesc toples.Orice doriti puteti comanda la bar sau sa vorbiti cu fetele.Poftiti va rog inauntru.

Cafeneaua pescarilor : 275 comentarii

  • bine v-am gasit si va salut domnilor,am tot citit, nu pot sa ma abtin cand discutiile sunt despre dunare,merg si eu pe macin,anul asta care vine ,ma tenteaza cloncul de primavara,avatul de vara si crapul de toamna,si pastrez ceva din iarna asta ,facuta de mana mea, pentru amici si nu numai...
    noroc
    alin, anu asta schimb barca cu una de fibra 4.6m,sa-l anunti si pe nae -oaie.

  • @atu_targoviste-dupa cum vezi asa sunt eu !!!!mai vitezist(speed)!porecla mi se trage de pe vremea cand jucam fotbal(speedy)!recunosc e una dintre "calitatile" mele!de grabit la "maritat" nu prea m-am grabit(e singurul lucru la care am mers incet)ca m-am insurat la 26 de ani....!ooofffff ce-au trecut anii!
    si acum sa trec la lucruri mai serioase:eu de obicei pescuiam pe malul drept al macinului....avind bunicii din peceneaga stiam zonele!anul asta m-am riscat si am trecut pe malul stang,la piatra-frecatei....bune locuri dar asa cum zice si murphy in ultima zi am descoperit locatia de la agaua(noroc ca se stricase bac-ul de la frecatei si-a trebuit sa trec pe la agaua)!a doua "calitatea" a mea este curiozitatea!si recunosc devin agasant dar nu ma pot infrana....cand cineva-mi spune de o locatie de pescuit,intru pe google earth si,nu ma las,o introduc in laptop(cap),binenteles dupa ce vizualizez bine pe earth si respectivul se trezeste fara probleme cu mine acolo!memoria si memorarea ar fi alta"calitate" a mea!sa dea bunul d-zeu sa ne cunoastem,sa reusim sa facem o cafenea live pe macin si-ti vei da seama cum sunt....cu catva dintre baietii de pe site am facut partide de pescuit si cred eu , nu i-am dezamagit!
    fac cinste cu un ceai sau un martini bianco?
    @aqua-ptr macin sau mai bine zis ptr dunare eu folosesc o montura care am invatat-o de la stefanpescaru,foarte buna si foarte eficienta,rapida ,simpla de facut,sigur ne vom vedea (sper sa vina si cezarica-stefanpescaru cu mine)si impreuna cu vio,pardon,lulufece,chitidinu,etc sa facem o cafenea,dar mai important o pescuiala!!!pe macin,prut,borcea,la cotu pisicii,sau la smirdan(nu conteaza unde numai sa iesim din iarna!)si fiindca ai dat o bere da-mi voie sa o dau eu pe-a doua(deocamdata doar virtual)!

  • @atu - din pacate autoritatile statului au omis sa-mi trimita pozitia oficiala a faptului descris de dvs.mai sus. iar structura mea personala, nu-mi permite sa lansez zvonuri auzite pe la colturi!
    in primul rand, sunt 3 localitati smardan apropiate de mine, unde sunt indicate locuri cu posibilitati de pescuit.
    smardan- jud.galati-romania = 8,648 km;
    smardan- jud.tulcea - romania= 25,456 km.,
    smardan (inovo)- districtul vidin- bulgaria -382,471 km.
    va rog sa precizati mai exact locatia, si daca maine la mapa primesc ceva corespondenta legata de acest lucru va voi comunica!
    pana atunci....
    baieti aici nu e cimitir, deci...nu suntem morti!
    fetelor, la treaba!
    si cate o bere "ingefahr" pentru toata lumea!
    cine nu doreste, ofer ... "lemo"-nade!:)
    noroc si sanatate!

  • timp , am acum , dar mi-am ratacit "proteza "si cine stie ce traznai scriu , dar un ceai , nu refuz.
    @speed , de ce te grabesi , ca fata mare la maritat , pana-n primavara , e timp berechet. sunt multe locatii pe care le stiu de ani buni , ti le voi destainui , la timpul potrivit , nu agreezi suspansul ?oricum , e dezastru ce e-acum acolo , am vb in zona , deja a intrat iarasi apa prin bresa si-a inundat.a fost un accident [e adaunare , la smardan , poate ne spune prietenul aqua , despre ce e vb , e mai aproape de el.

  • @speed , nu , n-ai ghicit nici de data asta. sunt prinsa , acum , poate mai tarziu , imi fac timp.

  • gata, vin si eu la ceai! si aici sunt minus...multe grade! si se anunta viscol!
    @speed_66_al - sa stii ca nu "scapi" de pescuiala!:)
    pana la primavara facem si desfacem....monturi!
    mercic pt.ceai! trebuie sa plec, am sedinta!

  • @atu_targoviste-pe cel de la bac nu-l cheama cumva marian?din saceni?e un mic jiji pe plan local nu?mi-a zis baiatul in toamna cand mai vreau sa merg in zona sa-l sun ca-mi arata el locuri bune....asta nu inseamna ca nu mi-ar place sa mergem cat mai multi la o "cafenea" pe malul macinului.....!
    si fiindca e "cald" afara(-9 gr la buc)va invit pe toti la un ceai fierbinte!

  • schi!!!!!!!!!!

  • chiar vi s-au urcat aburii alcoolului si va determina sa vb prostii.stiu un remediu , haideti la sci , eu tocmai am venit , m-au scos obligat , altfel ma internau la dezalcolizare.
    @speed , esti p-aproape , nu la agaua , dar tot zona cu prag. locuri superbe , linistite , zona de campare , tantari lipsa etc. cel de la bac ne este prieten si te va indruma in zona fara agataturi , si-a luat papara de la mine si-acum sufla si-n iaurt.capturi , nu impresionante , dar numeroase ( ciortan , caras )
    @aqua , n-am vrut sa fiu caustica si nu mai vreau alcool , ca iar mi se pune pata .
    te uita cum ninge decembre...sau preferati un colind ?

  • @speed_66_al - super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!bravo!
    esti rege!!!!!!
    am facut comanda! maine asa vor fi pregatite!
    stiam si eu o reteta de macrou la cuptor cu otet si cu dafin...dar... nu eram sigur de ea!
    si...candva (nu mai stiu cand) am mancat macrou preparat dupa reteta aceasta cu bulion! a fost ...diabolic de gustos! deja ...se pare ca ai reusit sa fii si un fin... bucatar! adica, le-ai combinat pe toate si a iesit ceva bun! :)
    valeu!deja imi ploua in guritza de pofta!
    iar la macrou, nu va oafer vin! sa nu ne dea peste cap "pateurile" cum spune maestrul speed!in timpul mesei o mica si nevinovata bere neagra...
    iar dupa, un digestiv!
    adica un congac si o havana! sa moara americanii ca noi putem sa fumam asa ceva si ei nu ca in unele state e...interzise fiindca e cubaneze!:)
    la sfarsit ceai de...sunatoare!
    fetelor, mai cu vlaga ca daca nu se misca rama, nu trage nici...pestele :)!
    ati vazut ca si domnul de mai sus are aceeasi parere! si fiindca se apropie plugusorul, va spun - hei voua alea blonde si suferinde de..plamani, care va tot hliziti!- "ia rasniti din b(u)-ice mai, si sunati din zurgalai"!