Cafeneaua pescarilor

Blog pescar
Share
Pentru ca timpul sa stricat ireversibil deschid aceasta cafenea in care va invit sa intrati si sa discutam despre orice avand in vedere ca subiectele despre pescuit vor fi mult mai rare.In cafenea servim de toate:cafea ,bauturi,ceai etc. Avem chelnerite care va servesc toples.Orice doriti puteti comanda la bar sau sa vorbiti cu fetele.Poftiti va rog inauntru.

Cafeneaua pescarilor : 275 comentarii

  • @teoelrumano-departe de mine gandul sa te jignesc sau sa ma cert cu tine!!!!!!!cum si tu ai scris ceeace ai simtit si eu am reactionat la fel!!!!!!imi iubesc prea mult tara asta asa rea cum o vad unii,asa buna cum o vad altii!!!!!!!iubesc poporul roman si iubesc tot ceeace inseamna romania!!!!!!!!!cu toate relele si toate bunele ei!!!!!!
    @lulufece-vio nu toti trebuie sa fim de aceeasi parere mai ales la o cafenea!!!!!!de-asta-i si spune "cafeneaua pescarilor"!ca sa avem pareri pro si contra nu?mai ales daca vorbim(scriem) in termeni civilizati!!!!!!!!
    fetelor de baut la toata lumea din partea mea!!!!!!!!fiecare ceeace vrea!speed_66_al face cinste-n seara asta!!!!!!

  • da...e greu sa se scchimbe destinul tzarii asteia cu lume care nu este in stare sa-si recunoasca defectele, sa-si accepte criticile. cum critici pe unul, cum sare ca ars, inloc sa stea intai putzin sa gandeasca inainte, ...ma , daca asta are dreptate....ce ma va e greu sa recunoastetzi un adevar ??? sintem ultimii in lume din cauza ca nu recunoastem, si nu ne lasam corectatzi in nimic, sintem cei mai mari si mai tari, cei mai cei mai!!!!
    dar...cum dracu de nu ne vede nimeni asa cum ne credem????? cum de santem de fapt ultimii in toate???? pai eu cred ca , chiar din cauza asta, ca ne credem de fapt cea ce nu santem!!!!!
    sa-l plangetzi pe ceausescu !!!! dumnezeu sa-l odihneasca! ca se pare ca romanul nu asculta decat de bici! eu sint prea roman, de aia ma agit si intru pe seitul asta mai stzilvester! acum hai!..la atac, care sare primul la gatul meu ????? sa-l plangetzi pe ceusescu!!!!

  • am crezut ca-i,cafenea aici,un loc unde sa intri sa mai spui o poanta ,un banc,ceva asa de descretit fruntile..........dar observ ca se incepe si aici exact ca la aia din dealul mitropoliei
    p.s.schimbati numele topicului macar,ca orice este pe cale sa devina,numai cafenea nu

  • ''bine ca avetzi timp de pierdut in cafenea! punetzi curu la munca daca vretzi sa nu mai avetzi motive sa va vaietatzi!!!! cine se zbate si munceste are de toate, in romania si oriunde! la munca ...lasatzi tzuica si wiskiul!''din textul asta reiese ca ne-ai cam bagat pe toti nu te supara!!.speed are dreptate, dac nu intelegi faza cu cafeneaua virtuala e destul de trist pentru tine, nu pentru noi.daca te simti asa de bine cu spaniolii de ce nu socializezi cu ei virtual ,de ce cu "amaritii" de noi?sau poate nu te baga nimeni in seama acolo ?

  • parerea poti sa ti-o spui daca sti ce vorbesti dar daca ai fi roman ai sti ca 40% din populatia romaniei sant pensionari,30%muncesc,10%someri si restul sant prin tari straine si ne fac de ras pe unde sant.salariul in romania este de 300 euro cei norocosi dar nimeni de pe saitul asta nu sa vaitat ca nu avem bani si chear ne permitem o partida de crap pa saptamana la balti private care ne costa minim 30 euro.daca esti asa tare moralist si patriot vino in tara ta de care esti mandru si ajuta la reconstructia ei pe 300 euro si nu mai fii porumbel calator.cu stima pentru tine domnul flo

  • @speed..nu ma asteptam din partea ta sa reactzionezi asa! am fost foarte clar, in cea ce am postat mai sus, si in alte postari anterioare,....nu am facut aluzie la 100% dintre romani!, ....dar la 75% ..da!! fi sincer si recunoaste ca asa sant , din pacate intr-o majoritate imensa! si de jignit...departe de mine gandul, dar sa-mi spun parerea, este interzis ??

  • @teoelrumano-fara suparare,nu vreau sa intru intr-o polemica inutila cu tine sau cu oricare dintre prietenii care scriu si participa efectiv la acest site o sa-ti raspund simplu:romanul stie sa si munceasca si sa se si distreze!!1-din postarile anterioare a tuturor nu am vazut pe vre-unul care posteaza aici ca nu are dupa ce bea apa,sau ca nu munceste!!!!!!!!din contra....aaaaaaa ca,comentam ceeace se intampla in tara,ca nu ne convine o lege,o hotarare de guvern,o decizie politica ,o decizie luata de parlament sau alt factor guvernamental impotriva comunitatii noastre de pescari,lipsa de reactie a autoritatilor,asta-i cu totul altceva.....!2-dar te rog nu ne acuza ca nu am munci!te inteleg pana la un anumit punct!!te inteleg ca esti rupt de realitate traind in spania!3-te inteleg ca in fiecare zi de lucru ai pauza de masa de doua ore zilnic(para comer) in care te poti duce la cafenea,la restaurant ,acasa,etc!!!!!cred eu ca majoritatea dintre noi,dupa o zi de lucru,in care poate multi nu-si permit sa mearga la o cafenea cu colegii,prietenii,singuri poate,doresc si incearca sa socializese,chiar abstract!daca nu poti intelege macar lucrul acesta incerca pe cat posibil sa nu jignesti!!!ca nimeni nu te-a jignit si nimeni nu te obliga sa bei o tuica, un whisky,o sticla de malaga cu noi!!!!!!!!ignora-ne si lasa-ne in puturosenia noastra sa bem tuica si murfatlarul(cotnariul....)nostru!!!!!ca de nu se compara cu vinul din spania!!!!!!4-comprende?

  • gresesti fane! nu bag pe totzi in aceiasi oala, ci doar pe cei 75% dintre romani. nu trebuie sa te scuzi ca spui cea ce gandesti, asa trebuie , sa-tzi expui parerea de fiecare data cand ai una.
    de scris prea corect poate ca nu am stiut niciodata mai bine ca acum, nu am uiat nimic de cand sant aici, dar credeam ca asta este un seit pentru pescari, nu pentru "gramaticieni". eu...traiesc unde imi este bine, si atat timp cat imi este bine. deocamdata imi este bine aici, de ce sa vin in romania? am 43 de ani, si sant plecat din rom de la 20. aici ma simt ca acasa, dar si acolo, sant la fel de roman ca si tine, dar am anvatzat o chestie,...sa nu plang...ci sa lupt!!!!

  • teoelrumano nu ne plangem ca nu avem ,ci de ce face guvernul pt noi ca ind cat muncesti tot bataie de joc este,zici ca esti patriot dr ne cam intepi cu fiecare ocazie,oare ai uitat de unde ai plecat,ca de scris romaneste ai cam uitat unpic scuze pt ce gandesc dar cam asta las de inteles ,cam pe toti ne bagi in aceiasi oala de puturosi,ia mutate in romania iar si mai vb

  • bine ca avetzi timp de pierdut in cafenea! punetzi curu la munca daca vretzi sa nu mai avetzi motive sa va vaietatzi!!!! cine se zbate si munceste are de toate, in romania si oriunde! la munca ...lasatzi tzuica si wiskiul!