Cafeneaua pescarilor

Blog pescar
Share
Pentru ca timpul sa stricat ireversibil deschid aceasta cafenea in care va invit sa intrati si sa discutam despre orice avand in vedere ca subiectele despre pescuit vor fi mult mai rare.In cafenea servim de toate:cafea ,bauturi,ceai etc. Avem chelnerite care va servesc toples.Orice doriti puteti comanda la bar sau sa vorbiti cu fetele.Poftiti va rog inauntru.

Cafeneaua pescarilor : 275 comentarii

  • fetelor o cafea la baeti va sall si o zi buna

  • da .."educatzia" daca o aveai, nu ar fi tebuit sa-tzi permita sa ma ataci. dar,...vorbe goale!

  • @atu_targoviste-sa raspunzi la o provocare in termeni civilizati(respectul meu ptr cum ai tratat problema de mai sus)nu-i o injosire!!!!!!sa-ti iubesti,tara,poporul,glia,satul natal,aerul din zona,iarba care creste,copii,vecinii,neamurile da dovada de educatie!!!!sa-l respecti pe cel de langa tine da dovada de respect de sine!!!!!!sa fi om e lucru mare.....!!pacat ca unii uita cine sunt ,cine au fost,uita de unde au plecat,pacat ca nu vor sa vada ceeace sunt si ce vor fi devenit!!!!!!!!
    parerea mea este ca s-a deviat mult de la subiect,s-a deviat mult prea mult de la topic.....!
    imi permit sa te invit(deocamdata virtual)la o lavazza si-un martini bianco!(bien-sur impreuna cu sotul,nu singura ca nu vreau sa mi-o "iau")!!!!
    iar pr teoelrumano la un malaga.....sau poate o "capsunica" romaneasca ca anul asta a iesit tare buna!!
    @aqua-la un crap la galati m-as baga si eu!"tamaiosu"-l aduc eu!!!!!dar dupa vremea de afara cred ca ramane pe primavara ca mustaciosul s-a cam ascuns....!
    si ptr toti baietii o "coapta" ca la bucuresti-s minus 8 grade!!!!!!!

  • educatia nu-mi permite , ma injosesc sa raspund la atare provocari , dar punctez cateva lucruri . acum , ceva timp in urma , era o zicala , dupa exprimare si context , nu cred c-o stii :meseria-i bratara de aur.iubesc aurul si am facut colectie. spre deosebire de altii , care slugaresc prin tari straine , eu am facut fala tarii care m-a trimis , aceea-i romania , cu bune , cu rele , cu bucurii si neajunsuri.si ma deranjaza, cand un neica nimeni , le da sfaturi celor din tara.o cianura flambata ptr d-lui !

  • apropo....tzi-a iesit buna tzuica anul asta? pune si tu cate un rand aici , baiatul!

  • pai mai "corcodele" de la targ-oviste, bine ai facut ca nu ai plecat din satul tau natal, ca ai fi ingrosat randurile prepotentzilor venitzi din tzarisoara asta saraca romania. ce sa faci tu aici ma? stai acolo la tine pe tarla si da cu sapa, daca asta ai invatzat, ca nu este ceva de ras, este o munca ca toate celelalte si daca asta ai facut de mic la tine in sat, de ce sa o lasi. eu unul nu am avut norocul sa ma nasc la tzara, mi-asi fi dorit sa traiesc la tzara, dar am avut ginionul sa ma nasc in bucuresti. deci in concluzie , bine ca tzi-ai dat seama ca nu este acelasi lucru, sa te duca cineva de mana cu contract, si sa-tzi iei tu viatza in propriile maini si sa pleci in necunoscut. asa ca abtzinete de la comentarii , daca nu ai habar! acum este criza, pai ai fi fost si tu maturat ca totzi ceilaltzi desteptzi de-ai nostri care au fost in trecere pe aici , dar nefiind buni decat de slugi, cand s-a terminat cu slugaritul, le-au dat papucii! dupa comentariile care le-ai facut, imi dau seama ca i fi fost un alt gunoi maturat, si trimis acolo unde ai este locul!

  • prefer taigaua ruseasca , de somonii din st.laurentiu , sunt satula. cat priveste invitatia la galati , merci , sa-mi intreb sotul , daca-i de acord !!!???ha , ha , ha , transparenta totala. baieti , fiti solidari cu aqua , are nevoie de socializare ! nu-s rea , asa sunt eu. un gand bun si-o cana cu vin !

  • vai ce ninge baieti!
    maine daca mai ninge asa...mai vedem cu serviciul!
    "150" de black bitter la baieti! si ceva alune prajite proaspat cu multa sare!
    fetelor...dans! suntem la distractie!atu_targoviste - baiete :) te deranjeaza daca mai
    te provoc la un somon pe kenai river in alaska?
    plumb de o uncie si jumatate, si ...cisme lungi!
    de rest ma ocup eu! sau un crap romanesc la galati?!
    putem schimba si o vorba privat: [email protected]. multumesc anticipat pentru participare!

    baieti, hai ca au venit fetele cu "mizilicurile" cum zic turcii:)

  • @aqua , cred ca mi-ar prinde bine un pahar de tamaioasa , multam fain ( chiar daca-s ragateanca )mi-am concediat menajera , daman acum , sunt in plop si plopu-n aer , dar ce ma oripileaza cel mai tare si reactionez , ca nu suport , e opinia celui ce-si spune t...romano.lasand deoparte trivialitatile , ce nu-si au rostul pe site ( oare , nu si din aceasta cauza ,romanii sunt tratati ca atare ? )e patriot ? ce inseamna pentru el acasa ? am lucrat multi ani in afara tarii , trimisa de statul roman , dar niciodata nu mi-am pus problema emigrarii si ocazii au fost si sunt.vrei afaceri , se pot face si aici , daca te duce mintea .s-ar putea sa supar pe cate cineva , de-ai nostri , dar spun ce gandesc !brrrr...e cam rece , dar ninge ca-n povesti si-mi este scuzata "iesirea". baiete , serveste-mi prietenii , c-o portie de fericire si trece-o in cont la firma "atu "

  • baieti, baieti...
    hai sa discutam ceva mai constructiv.
    e doar o cafenea de pescari seriosi...
    fetelor cate un ceai de iasomie la toatat lumea!
    mai bine haideti la o partida de guvizi la mare!
    avem 200 si ceva de km. de litoral si...
    nu ne-a "invatat" nimeni sa pescuim pesti de...mare... si eu stil de pescuit tare atractiv!
    si avem ce pescui: guvizi, chefali, barbuni si chiar stavrizi!
    baietii din zona, ce ar fi sa ne invatati sa facem o montura de guvid, o tzaparina,sau mai stiue ce gaselnitza..
    in carlige ce punem?!?
    eu cand eram mic, pescuiam "guvizi la piatra" cu
    un fir de relon infasurat pe o cutie de chibrituri, un plumb si un carlig.in carlig puneam carne de scoica si...era super!
    si acum cand ajung in zona, chiar si pentru o zi, imi pun 2 lansete usoare,telescopice, un bat de 4 m.(dintr-acela de 12 lei) si cu rama rosie si viermusi...ma distrez 2-3 ceasuri...
    ce spuneti baietii din zona, ne ajutati putin??

    atu_targoviste- multumesc pentru informatie!
    nu mi-a fost in intentie sa te...desconspir!
    am...vazut de departe :) ca esti...baiat de-al nostru!:)
    deseara iti pot oferi o tamaioasa
    romaneasca de cotnari "model" 1964, servit in oala de lut, de brunetul acela in colanti si doar cu papion, care se uita lung la tine :).

    o zi cat mai linistita baieti! pe deseara!
    poate mancam si niste hamsii prajite,stropite cu multa lamaie si ceva mujdei de usturoi, si lipim un vin usor de nisip, de la niculitel? din acela facut din struguri albi si bine parguiti de soarele molcom al toamnei...ca sa innoate mai bine "saracia di farfurie"!:) ce spuneti?