Cafeneaua pescarilor

Blog pescar
Share
Pentru ca timpul sa stricat ireversibil deschid aceasta cafenea in care va invit sa intrati si sa discutam despre orice avand in vedere ca subiectele despre pescuit vor fi mult mai rare.In cafenea servim de toate:cafea ,bauturi,ceai etc. Avem chelnerite care va servesc toples.Orice doriti puteti comanda la bar sau sa vorbiti cu fetele.Poftiti va rog inauntru.

Cafeneaua pescarilor : 275 comentarii

  • johnpescar sefule nu am bani ca le-am spart :)) sa le platesc la domnii care intra in cafeneaua .. asa ca cine comanda ceva trece la mine in cont nu stiu daca dai pe cont .. sanatate la toata lumea :)

  • azi e inchis!

  • am venit cu o urare! pesti giganti la fiecare! zile cu capturi bogate! zeci de fire zbuciumate! doi carasi pe un carlig! chiar si-acu cand mori de frig!...la multi ani!!!

  • repede un sprit ca ba grabesc fetelor,va sall baieti si sa ne gasim sanatosi in noul an si sa ne dea dumnezeu sanatate ,si sa fim mai buni si mai uniti fara certuri si polemici ca asa ne sta bine,multi ani si sanatate alaturi de cei dragi va doresc si fire intinse

  • ce liniste la cafenea!!!!!!!se vede ca toata lumea se pregateste ptr intimpinarea lui 2011!fetelor bagati friptura la cuptor....si vinul fierbeti!!!!!!!

  • speed, amice, cu certitudine facem un pescuit cu totii la primavara! abia astept sa bem o cafea reala pe balta! acum cred ca deja e de copca...
    maine iar scad temperaturile asa ca...
    te invit la un vin fiert cu o usoara aroma de scortisoara! sau la o tuica, usor incalzita, pe malul "baltii", alaturi de frumoasele chelnerite!
    fetelor, dans!
    la multi ani tuturor si un an mult mai bun si multa sanatate!!

  • @aqua-fratioare si eu sunt crescut tot intre blocuri si pe asfalt,tot cu cheia de gat,viata la tara ma incanta(sa nu ma pui doamne fereste la vreo treaba ca ma gonesti cu parul la cate stiu sa fac:).....lol)tot trei zile sau patru maxim!!!!!!floricelele si vinul le accept,mai dau si eu un rand de sauvignon-blanc demi sec (sau demi dulce)!
    in rest sa fim sanatosi ,sa facem "cafeneaua" live pe macin(asa cum ne-am propus)si...sa traim bine(sper ca am voie sa plagiez)!"la multi ani",sanatate,fericire atat tie cat si celor dragi tie!

  • varza baloneaza in perioada asta speed!
    un vin alb de "tavola" sec si rece, in carafa brumata te pune pe picioare! fetelor, mai repede ca domnu` e in fibrilatie (doamne fereste) ! si un ceaun cu floricele mai sarate sa alunece "inghetatu`"! din alea bune stiti voi, in ceaun de "tuci", cu sare si "zburate" in grasime de purcelus!
    speed - din pacate sunt "generatie de asfalt cu cheia de gat 100 %" :) dar imi place viata la tara, asa ca nu te superi! (evident e frumoasa doar 3 zile, pe vremea asta- partea nashpa e cu mersul in...fundul ograzii :) asa ca imi trece repede!) si mai bagati si un lemn doua in soba ca ne congelam!
    la multi ani baieti si numai bine!!!!!!!!!!

  • dupa trei carafe de-un litru baute-n doi,nu mai vad fetele cezarica.....asa ca traiasca inventarul!!!!!!fetelor o zeama de varza la baiatu'!!!!!!!

  • inventar:))))))))