Retete nada si momeli

Învață cum sa iți faci acasă propriile rețete de nada si momeala pentru o partida de succes. Cauta reteta de nada potrivita pentru fiecare tip de peste.

Cauta in Retete nada si momeli

Pentru pluta

Se ia TTX-ul si se da prin masina de cafea pana se face ceva asemanator cu faina de grau:).Prepararea propriu-zisa se face pe mal cu apa din lac,pana se pbtine o pasta asemanatoare plastilinei.Este ideal pentru pescuitul la pluta.Daca vreti sa incercati la crap puneti in ac 2 boabe de porumb dupa care "imbracti" acul cu tot cu boabe cu TTX-ul preparat.Fir intins!!!!! ... mai mult

  • 25-01-2010
  • 3910
  • 0
  • 0

Boilies pentru nãdit

Mai sarace in proteine, aceste boilies-uri au rolul de a atrage si mentine pestii intr-un tnumit loc asigurand digestie rapida astfel incat acestia sa stea cat mai mult pe patul de nada. se adauga oua cam 7 – 10 oua, in functie de marime lor. Procesul de obtinere este asemanator producerii oricaror boiles-uri. Este indicat ca fierberea sa se faca la aburi. ... mai mult

  • 10-11-2008
  • 3901
  • 0
  • 1

Nada crap,amur

eu am incercat la ora actuala cel mai des folosita nada pentru crap,amur sunt boabele din conserva cu aroma de capsuni. ... mai mult

  • 06-04-2010
  • 3896
  • 0
  • 1

Boilies

Se mai adauga: Oua - 2 buc, colorant, atractant lichid si sare. Ingredientele ajung pentru aproximativ 100 boilies-uri. Colorantul, atractantul lichid si sarea se adauga dupa dorinta fiecaruia. Se mai poate adauga praf de frisca. Se amesteca toate ingredientele pana cand se face o pasta uniforma, adaugandu-se putin ulei de porumb pentru o mai buna omogenizare. Se lasa pasta la frigider 2 ore, dupa care se ruleaza cu masa de rulat bile si se fierb maxim 2 minute. Daca vreti sa faceti si cateva bo ... mai mult

  • 30-01-2008
  • 3886
  • 0
  • 0

Mamaliga praf aromata

Se amesteca într-un vas faina de porumb fina si faina de grâu. Se adauga putina apa calda , putina drojdie de bere dizolvata in apa, se amesteca bine si se lasa la dospit 2 ore la cald. Se fac apoi chifle care se coc la cuptor pâna se rumenesc. Dupa racire se cojesc si se taie miezul în felii care se usuca bine la o sursa moderata de caldura. Uscate, se rup în bucati si se macina în râsnita. Se trec prin sita de faina si se macina ce a ramas în sita. Praful de mamaliga obtinut se amestec ... mai mult

  • 16-12-2009
  • 3867
  • 0
  • 0

Mix (baza) pentru nada

Cerealele,hrana pentru pisici si hrana pentru pasarele se macina separat in functie de granulatia dorita. Se amesteca toate ingredientele si se obtine 10 kg de nada. Atractantii si aromele le puteti pune dupa preferinte. Aceasta nada poate fi si un mixt(baza) pentru boilesuri. ... mai mult

  • 08-04-2010
  • 3854
  • 0
  • 3

Nada rosioara din canepa

Reteta cu canepa ptr rosioara 500 g seminte canepa se lasa la inmuiat 20 ore, se fierb apoi 30 min ,2/3 din apa se scurge, apoi se adauga 100 g zahar, se da din nou in clocot, apoi 1kg faina porumb si 1 kg faina pesmet evtl se mai adauga si din apa scursa de la fiertul canepii reteta ieftina Allround-ptr iarna 1kg faina pesmet 2 pungute zahar vanilat 2 linguri cacao la urma adaug in toate amestecurile viermusi ptr cosulet in reteta este vorba de faina de porumb nu de malai care e m ... mai mult

  • 16-06-2008
  • 3823
  • 0
  • 2

La salau

este salau pe Bezid fratilor, numai nu stim noi sa il prindem... la jiguri sau ls woblere Zoli si Costel intra unul si unul, nu am avut captura mai mare de 2 kg, dar noaptea am avut ruptura la fir de 20 Trabucco ce rezista la 14 kg, poate a fost monstrul din Locness, sau nu stiu ce a fost, dar asa atac nu am avut de cand ma stiu eu..... cacat e bat ... mai mult

  • 12-08-2008
  • 3769
  • 0
  • 4

Nada pentru babusca,caras de primavara

mamaliga se amesteca impreuna cu viermii ,apoi trreptat se adauga si pesmetul alb dar si aditivul daca vedeti ca nu se ingroase mai adaugati putin mix. ... mai mult

  • 31-03-2010
  • 3706
  • 0
  • 0

Nada universala

Se pune la fiert apa ,dupa ce in prealabil am amestecat ingredientele ,( srotul de floarea soarelui o macinam ca faina praf), cu un mixer, apoi in apa fiarta adaugam amestecul , si se amesteca cu lingura de lemn pana ce se obtine mamaliga . Cu cat se fierbe mai mult mamaliga, cu atata devine va fi mai tare, este recomandata pentru momit la spirala, sau momitor, se lasa a racit pentru ca sa o putem framinta astfel vor disparea cocolosii ce se formeaza in timpul fierberii Apoi punem coca rezult ... mai mult

  • 11-05-2008
  • 3664
  • 0
  • 0

Mamaliga de nadit

AMESTECURILE SE MACINA APOI SE AMESTECA LA FATA LOCULUI CU APA DE RAU,DUPA TARIA PE CARE O DORIM ... mai mult

  • 31-08-2008
  • 3656
  • 0
  • 2

Nada pelete

se pune toate ingredientele intro galeata , apoi turnam apa fiarte si le lasam cateva minute,apoi le mixam si obtinem bulgari numai buni de aruncat. ... mai mult

  • 19-05-2010
  • 3615
  • 0
  • 1

Boilis mix. super rosu

Ingredientele se adauga in ordinea mai sus aratata, si se amesteca ,pana se obtine o coca putin mai tare, si se poare folosi ca momit imediat ce s-a facut,sau se pot executa bile dupa placerea fiecaruia ,spre exemplu bile de 10, 12, 16, si 18 mm.Se usca la un loc ferit de soare sau alte surse de caldura, cateva ore ,sau chiar zile ,dupa preferinta celui ce o foloseste,fie solubile ,in timp mai scurt ,sau cu o intarziere mai mare de descompunere. Este preferata de pesti,si are o raza mare de ac ... mai mult

  • 29-08-2008
  • 3583
  • 0
  • 1

nnada de ciortan

nada este facuta pentru crapul de talie mai mica,penru ciortan-caras datorita vermilor la nada vin si alte specii decat cele vizate de pescar. ... mai mult

  • 31-05-2010
  • 3570
  • 0
  • 0

O nada de concurs castigatoare, rosioara, babusca

E un mix super, si secretul e cat de concentrata faci solutia de apa cu care umectezi apa!! Si rosioara, si babusca sta pe nor(nada supraumectata), asa ca sa aveti grija mare! se poate face si nadire grea, trebuie un pic de pamant amestecat cu nada, care se elibereaza si leviteaza incet. esentialul totusi e sa naditi bulgari mici si la frecventa de 20-30 minute in functie de frecenta. Fir intins!!!!!!!! detalii tot pe adresa de mail: [email protected], sau pe str. Craiova 2-4, Cluj-napoca ... mai mult

  • 19-06-2008
  • 3570
  • 0
  • 0

Nada momitor

Se pune la fiert apa si cand ajunge la fierbere se adauga faina de malai dar cate putin si se amesteca tot timpul.cand este gata se fac cocoloase si se trec prin masina de tocat carne. Se adauga faina de grau,mierea,zaharul vanilat si scortisoara se amesteca foarte bine pana se formeaza o pasta care se lipeste de maini,se poate adauga esenta de anason sau de capsuni .aceasta nada se poate folosi si pe carlig dar rezista foarte bine pe monitor. ... mai mult

  • 24-01-2010
  • 3547
  • 0
  • 0

Nada buna brateni

Multi prieteni de ai mei au incercat nada asta pe brateni, si, au avut rezultate diverse..... cel mai greu o fost un ten de 12-14 kg prins pe ariciul clasic(greu de crezut... dar adevarat) ... mai mult

  • 12-08-2008
  • 3541
  • 0
  • 1

Momeala concentrata

Toate ingredientele sant macinate,mai putin boabele de porumb,care de preferinta ar trebui sa fie intregi ,si se adauga cu continutul lichid di cutie,peste celelalta ingrediente,apoi le amestecam mai cu atentie ,ca perumbul sa nu de farmiteze prea tare,si complectand apa pana se obtine o pasta mai tare,dupa preferinta fiecarui pescar in functie de utilizari. ... mai mult

  • 28-04-2010
  • 3524
  • 0
  • 0