Retete nada si momeli

Învață cum sa iți faci acasă propriile rețete de nada si momeala pentru o partida de succes. Cauta reteta de nada potrivita pentru fiecare tip de peste.

Cauta in Retete nada si momeli

Bilute de mamaliga pentru carlig

Se fierbe mamaliga obisnuita.Se framanta apoi cu un amestec de malai si faina (parti ~ egale) pana la inglobare totala si omogenizare.Din pasta obtinuta,se fac bilute de dimensiunea dorita care se introduc in apa clocotita.Initial bilutele se duc la fund.Cand au fiert suficient se ridica singure la suprafata,de unde se culeg cu o spumiera.se dau prin malai cu diferite arome(dupa preferinte) si se pastreaza intr-o cutie inchisa. ... mai mult

  • 08-04-2010
  • 6591
  • 0
  • 0

Nada cu atractie rapida

se ia toate ingredientele si se omogenizeaza bine intr-o galeata pana la obtinerea unei consistente mai tari. este bine daca folosim apa de la locul de pescuit sau apa fiarta pentru adaosul necesar. este o nada cu atractie rapida ideala pentru crap si caras. ... mai mult

  • 28-05-2010
  • 6577
  • 0
  • 0

Nada scobar

intrun recipient se pune mai intai pamantul apoi pe rand se adauga celelalte componente si se amesteca bine se completeaza cu apa daca mai e nevoie, se fac bulgari si se nadeste ... mai mult

  • 30-03-2010
  • 6566
  • 0
  • 0

Nada pentru scobar

In peimul rand painea trebuie sa fie proaspata,de preferat felii ,o puneti la inmuiat in apa apoi se storc si se transfera intr-o galeata de nada,se adauga mix xxl scobar si se amesteca cu apa pana se umecta,apoi introducem viermii cate putin cand nada este gata.se formeaza bulgari de marimea pumnului. ... mai mult

  • 24-03-2012
  • 6523
  • 0
  • 0

Reteta boiles valabila tot anul

rezeta simpla capturanta tot anul si pe buzunarul fiecarui carpist la care se adauga 10 oua ,si partea lichida arome si atractanti la alegerea fiecarui(gramajul se gaseste pe fiecare ambalaj al produsului)nu ramane decat sa se amestece partea lichida cu ouale si cu mixurile pana la omogenizare,aluatul va devenii vartos si bun pt rularea bilelor,timpul de fierbere al bilelor este circa 6 minute la vapor si aprox. 4 minute an apa fierbinte,bilele dupa fierbere se scot pe o carpa uscata se lasa pt ... mai mult

  • 13-01-2008
  • 6506
  • 0
  • 0

Pentru crapari

Fierbeti treptat in timp ce amestecati 500g malai porumb,apoi adaugati 200g faina alba si spre sfarsit 2 sticlute mici aroma de vanilie. Se lasa la racit pe un taietor de lemn [de preferat], iar pe malul baltii se framanta cu grau macinat cu apa din balta. -fir intins! ... mai mult

  • 26-03-2009
  • 6504
  • 0
  • 6

Nada platica cu usturoi

O reteta foarte simpla pentru pescuitul la platica. Se prepara o mamaliga clasica cu malai, faina si ou. Dupa ce fierbe, se amesteca cu usturoiul. Acesta se sdrobeste marunt (ca pentru un mujdei )sau se pot cumpara esenta de usturoi. Se framanta apoi mamaliga cu mujdeiul. Fie intins! ... mai mult

  • 29-01-2008
  • 6366
  • 0
  • 0

Delicatetsa pt mreana

bucatile de carne fiarta si apoi putin prajita si sangele inchegat atrag mrenele mari.momeala este buna mai ales in portiunile de rauri din josul oraselor mari unde pestii se hranesc mult din resturile de alimente aruncate in apa. ... mai mult

  • 17-09-2008
  • 6301
  • 0
  • 3

Nada cteno

Macinatura de plante de apa Porumb maruntit conserva Viermisori acoperiti cu un strat de usturoi TTX- ul lasat la inmuiat 30 minute cu tot cu un plic de usturoi Porumbul de carlig dipuit in prealabil cu o doza consistenta de usturoi ... mai mult

  • 04-06-2010
  • 6194
  • 0
  • 0

Nada pentru bomba

se fierb toate in afara de faina.dupa fiert cand amestecul se raceste se framanta cu faina pana la omogenizare ... mai mult

  • 27-09-2008
  • 6154
  • 0
  • 5

Nada de primavara

canepa si alunele se prajesc si se macina prin masina de nuca macinisul sa fie mai grosier., ... mai mult

  • 28-03-2008
  • 6135
  • 0
  • 1

Nada caras

se pune apa la fiert si cand incepe sa fiarba se adauga boabele de porumb si grau,se fierb pana se inmoaie si se adauga semintele de canepa care au fost prajite in prealabil. ... mai mult

  • 04-04-2010
  • 6076
  • 0
  • 2

Nada scobar alesd

prietenul mau Robi a avut o partida de pescuit minunata, a avut capturi frumoase, scobar peste 1 kg, cu o frecventa foarte buna!!!! e o nada foarte simpla, pacat ca e utilizata de prea multa lume. respect maxim si fir intins!!!!!!! ... mai mult

  • 10-07-2008
  • 6034
  • 0
  • 0

Cocoloase de mamaliga cu ou

Se fierb ouale tari, dupa ce sau racit, se vor taia cubulete mici. Se face o mamaliga tare, când este calduta se amesteca cu zahar, arome, ulei de floarea soarelui pentru plasticitate, se adauga cubuletele de ou si brânza dulce de vaci. Se omogenizeaza si se fac cocoloase mici. Fir întins! ... mai mult

  • 02-01-2010
  • 6032
  • 0
  • 1

Nada mreana

Intrun recipient mai mare se pun toate ingredientele de mai sus si se amesteca bine, apoi se fac cocoloase mari ca pumnul si se nadeste. Se pot adauga si atractanti , eu am folosit aptactant mai mult pentru mreana , adica cu gust de cascaval. ... mai mult

  • 18-03-2010
  • 6024
  • 0
  • 2

Amestec periculos

Se pun toate ingredientel la macinat , initial se amesteca . Dupa ce se macina se obtine un amestec destul de fin care se pune intr-un ciorap de dama ( dres ) se strange bine , se leaga si se lungeste cu o sfoara . Cand ajungem la locul de pescuit se baga la inmuiat , dupa ce se umezeste nada coboara , adica se ineaca , se scoate si se fac cateva gauri in dres cu un cutit sau cu ceva ascutit . Nu prea mari ca nada va fi luata de curent . Este folosita mai mult in curent , curentul fura din nada ... mai mult

  • 10-01-2010
  • 5982
  • 0
  • 0

Mix din faina de peste

simon crow si rob hughes descrie aceast mix ca fiind foarte bun ca nada pentru vara utilizat cu monster crab si shelfish sense appeal ... mai mult

  • 15-05-2012
  • 5905
  • 0
  • 0

Nada-mamaliga si vanilie

Ingrediente: 400 g malai grisat fin, 500 ml apa, 2 esente de vanilie Mod de preparare: Se pune 1/2 l apa in 400 g de malai, doua esente de vanilie, se lasa la fiert 10 min. dupa care se scoate compozitia, se introduce intr-o fasa, se baga din nou in apa fierbinte si se lasa sa fiarba 1/2 ora/. Fir intins. ... mai mult

  • 11-11-2008
  • 5871
  • 0
  • 2