Retete nada si momeli

Învață cum sa iți faci acasă propriile rețete de nada si momeala pentru o partida de succes. Cauta reteta de nada potrivita pentru fiecare tip de peste.

Cauta in Retete nada si momeli

Nada pt scobar

Se amesteca faina de malai cu ceea alba se face mamaliga.Se lasa la racit si apoi se aduga pestele macinat si ramele tocate si viermusi si se amesteca bine . Nadirea nu se face abuziz , la inceput cativa bulgari apoi cate putin. Fir intins! ... mai mult

  • 25-02-2008
  • 5038
  • 0
  • 0

Momeala pt carlig la scobar

Se amesteca ingredientele la rece pana se obtine o pasta gumata.Daca nu este destul de tare se pune deasupra la aburi un pic dupa care se framanta ft bine.Merge ft bine pe carlig la scobar , dar daca o gaseste carasul nu o sa o evite. Fir intins ! ... mai mult

  • 25-02-2008
  • 4096
  • 0
  • 0

Mamaliga pt albitura

Se face mamaliga se lasa la fiert pana scade aproape toata apa, apa care ramane in vas cu toata se amesteca.Se lasa la racit apoi se sfarama se pune zaharul si aromantul (e ft important ca aromantul sa fie ft puternic). Se nadeste des si cu ft putin ... sa nu se sature pesti. Fir intins! ... mai mult

  • 25-02-2008
  • 3978
  • 0
  • 0

Mamaliga cu budinca

Se pune un vas cu apa la fiert.Intre timp intr'un vas separat se pune faina de malai si se amesteca cu faina alba si cu un pic de apa pana se tine.Apoi pasta (faina alba si de malai amestecate)se face sub forma de cocolosi si se baga in apa fierbinte pana si se lasa pana se ridica la suprafata . Dupa ce ai facut asta cu toti bulgari se iau se sfarama si se pune budinca si aromantii si se amesteca ft bine . (Pt scobar recomand caramelul pt mine a dat cel mai bine rezultate) FIR INTINS !!! ... mai mult

  • 25-02-2008
  • 4638
  • 0
  • 4

Mamaliga nada si carlig

Se ia o masura de faina si doua de malai. Se pune 1/3 din cantitate la fiert intr-un ceaun. Cind amestecul a fiert, se adauga 1 lingura de zahar sau miere, un virf de cutit de sofran si 5 picaturi de esenta de anason (de regula pentru crap). Se adauga treptat si cantitatea de malai/faina ramase, pina la finalizare. Aceasta poate fi folosita cu succes ca nada. Pentru obtinerea momelei pentru ac, se introduce mamaliga intr-o bucata de pinza sau chiar dres de dama si se face o minge strinsa bine cu ... mai mult

  • 19-02-2008
  • 7646
  • 0
  • 3

Info

o balta unde sunt crapi mari,,,si cteno ..dar care se lasa greu prinsi..cei mari..de la 10 kg in sus.... nada principala este porumbul uscat...ce fel de boilies pot sa imi fac ,pe baza de porumb? ... mai mult

  • 18-02-2008
  • 3177
  • 0
  • 5

Mamaliga ptr dunare

se amesteca mixul uscat,apoi se adauga treptat apa(dunare-balte),pana se obtine o pasta de consistenta plastelinei.separat se pune apa la fiert(dunare-balta). cand apa clocoteste se adauga pasta obtinuta dupa ce in prealabil a fost modelata in turte mai mari sau mai mici.se fierbe pana cand turtele ies la suprafata.dupa racire se pot taia cubulete,care stau bine atat pe rig cat si pe carlig ... mai mult

  • 15-02-2008
  • 4479
  • 0
  • 0

Nada c-teno

se pescuieste cu cubulete de cartof proaspat boillies sau porumb.eu am prins mai mult la porumb.se amesteca toate intr-o galeata dupa ce au fost fierte in apa ... mai mult

  • 11-02-2008
  • 4636
  • 0
  • 2

Nada rosioara

o reteta simpla de nada la rosioara. Se inmoaie painea in apa si se amestaca apoi treptat cu malaiul si taratele pana iasa un gogolos din care se fac bulgari mici. Pasatul de malai se poate fierbe daca se doreste dar se adauga putin faina alba. ... mai mult

  • 11-02-2008
  • 2022
  • 0
  • 0

Nada clean cu faina de carne si viermusi

Va propun o reteta destul de simpla pentru clean. Se amesteca pesmetul ,laptele praf si faina de carne cu apa pana se omogenizeaza si iasa un aluat din care se fac bulgari. In bulgari sa introduc viermusi. Este o nada care merge foarte bine la clean. Se nadeste cu bulgari de dimensiunea unei nuci. Evident ma momeala viermusi alte momeli animale. ... mai mult

  • 10-02-2008
  • 4158
  • 0
  • 0

Nada caras cu viermusi

O reteta putin mai ridicata ca si pret dar eficient in felul ei. Se amesteca componentele pe balta pana iasa u aluat din care se fac bulgaru. Virnusi sa baga intregi in bulgari. Canepa sa fie prajita bine. Este o nada cu o atractie mai lenta dar odata ce o gasesc raman acolo daca naditi corespunzator. La acesta nada au fost si vizite de crapusteni, canepa si mix-ul atrag destul de bine si crapul. ... mai mult

  • 10-02-2008
  • 3928
  • 0
  • 0

Nada pentru caras, platica

Este o reteta foarte simpla si ieftina pe care am folosit-o cu succes la caras si platica. NU e nevoie de atractanti si alte chestii scumpe.Semintele de foarea soarelui un atractant puternic la caras in special. Se amesteca toate componentele cu apa din balta pana iasa o compozitie ca o plastelina incat sa puteti face bulgari. Atentie bulgari sa fie mai moi pt o desfacere mai rapida in apa. Se nadeste constant din ora in ora cu bulgari nu foarte mari. ... mai mult

  • 10-02-2008
  • 8589
  • 0
  • 0

Boilies pentru primavara

Se mai adauga aroma de peste si 10 oua. Primavara crapii isi reiau activitatea si cauta hrana bogata in substante hranitoare. Apa fiind rece, va permite aromelor din continutul acestor boilies-uri pe baza de biscuiti de caini sa se disperseze, atragand pestii. ... mai mult

  • 31-01-2008
  • 5508
  • 0
  • 0

Boilies solubile

Reteta de preparare boiliesuri solubile este identica cu reteta pentru prepararea boiliesurilor tari doar ca se se adauga lapte de porumb in loc de oaua. la partea solida precizta mai sus se adauga partea lichida cum ar fi: Lichide: - atract s&o 600ml - aroma s&o 10ml - amino PPC 15ml - atractamino 20ml Dppa mixarea boiliesurilor adaugarea lichidelor pasta obtinuta este rulata sub forma de bile care insa nu se mai fierb. Boiliesurile se lasa la uscat, trebuind sa fie puse ... mai mult

  • 31-01-2008
  • 8203
  • 0
  • 1

Reteta boiles de mare atractie

modul de preparare este :se amesteca mixul dupa care urmeaza partea lichida 10 oua an care se adauga toata partea lichida se amesteca bine dupa care se adauga treptat mixul ,se framanta bine pana la omogenizare si se lasa cateva ore la frigider dupa care se vor rula bilele,cand apa da an clocot se adauga bilele si se lasa la fiert pentru 4 minute an cazul bilei de 20mm sau 6 minute an cazul fierberii la vapor ,dupa care se vor scoate pe un prosop uscat si se va lasa la zvantare bilele pentru 1 ... mai mult

  • 31-01-2008
  • 9984
  • 0
  • 1

Nada boabe de canepa

Boabele de canepa se fierb pana crapa bobul. Apa nu se arunca ci se foloseste ca atractantdeoarece au o aroma puterbica pe placul pestilor. Se folosesc cu succes in special la ciprinide. ... mai mult

  • 30-01-2008
  • 2624
  • 0
  • 0

Delicatesa pestilor

Cus-cusul se fierbeintr-un vas. La fel si zmeura rezultand o pasta ce se amesteca cu painea. la sfarsit se adauga si cuscusul. ... mai mult

  • 30-01-2008
  • 2483
  • 0
  • 0

Mamaliga cu paste fainoase

Se parpara o mamaliga. Se fierb pastele pana se fac terci. Cand sunt gata fierte se amesteca impreuna cu mamaliga si se adauga ouale. Rezulta un aluat lipicis. Se poate indulci cu arome sau miere. ... mai mult

  • 30-01-2008
  • 4457
  • 0
  • 1