Retete nada si momeli

Învață cum sa iți faci acasă propriile rețete de nada si momeala pentru o partida de succes. Cauta reteta de nada potrivita pentru fiecare tip de peste.

Cauta in Retete nada si momeli

Nada +

intr-o galeata se amesteca crap xz 3 kg si se amesteca cu faina de peste,apa se amesteca cu aroma de vanilie apoi se amesteca cucompozitia uscata. ... mai mult

  • 27-04-2010
  • 2107
  • 0
  • 0

Nada f.

este o nada rapida care se prepara pe balta se pune intr-o galeata mare mixul apoi se amesteca cu apa si cu aromaiar ultima data viermusii ... mai mult

  • 27-04-2010
  • 1610
  • 0
  • 0

Nada pentru momit

MENTIONEZ CA INGREDIENTELE SANT MACINATE,SE AMESTECA IN ORDINEA DE MAI SUS ,SI DUPA OMOGENIZARE SA ADAUGA APA,DE RAU,IN ZONA UNDE FACEM PARTIDA DE PESCUIT,MAI PUTIN ESENTA SE ADAUGA LA SFARSIT. ... mai mult

  • 28-04-2010
  • 3213
  • 0
  • 0

Nada zel-crap

mixul este o amestecatura de mai multe ingrediente care amestecate dau un alt gust,se amesteca in galeata cu faina de peste,apoi apa si laptele de porumb se pun treptat pana se omogenizeaza bine si se poate runca cu racheta. ... mai mult

  • 28-04-2010
  • 1741
  • 0
  • 0

mamaliga

malaiul se da prima data printr-o masian de facut cafea pwentru a iesii foarte fin apoi se pune la fiert pentru mamaliga,treptat se pune zaharul vanilat apoi o aroma anume si catre final canepa alba o gasiti la magazinele de pescuit cred ca a aparut,si amestecati este foarte eficienta exact ca o mamaliga numai ca are asta inauntru care face diferenta. ... mai mult

  • 28-04-2010
  • 2738
  • 0
  • 0

Momeala concentrata

Toate ingredientele sant macinate,mai putin boabele de porumb,care de preferinta ar trebui sa fie intregi ,si se adauga cu continutul lichid di cutie,peste celelalta ingrediente,apoi le amestecam mai cu atentie ,ca perumbul sa nu de farmiteze prea tare,si complectand apa pana se obtine o pasta mai tare,dupa preferinta fiecarui pescar in functie de utilizari. ... mai mult

  • 28-04-2010
  • 3524
  • 0
  • 0

nada caras

uruiala de porumb se pune intr-o galeata mare si se amesteca cu srotul apoi punem cate putina apa treptat. ... mai mult

  • 28-04-2010
  • 2404
  • 0
  • 0

Nada pentru ciprinide

Se prajesc(putin) semintele de floarea soarelui,canepa,mei si susan.Apoi se dau prin masina de macinat. Se macina si biscuitii si fulgii de porumb cu miere. Se pune tot ceea ce a fost macinat impreuna cu restul ingredientelor. Adaugati apa in nada din locul in care pescuiti si lasati aprox 15 min ca nada sa-si traga apa.Puteti adauga diverse esente dupa preferinte (capsuni,vanilie). Fir intins! ... mai mult

  • 28-04-2010
  • 7698
  • 0
  • 0

Nada 300 gr.

se amesteca mixul cu aroma si cu apa,apoi se pune si ceva aditiv daca doriti daca vreti sa mariti cantitatea de nada maritii toate gramajele. ... mai mult

  • 29-04-2010
  • 1352
  • 0
  • 0

Nada de durata

nada se face foarte simplu se amesteca toate ingredientele ,cu apa ,apoi se fa cbulgari mari mari si se arunca in apa,peste 1-2 zile va fi numai bine de pescuit. ... mai mult

  • 29-04-2010
  • 1948
  • 0
  • 0

miez pentru oblete

miezul de apine daca verti si colorat,se ameste putin cu o aroma de valilie apoi il faceti bilute mici cat sa intre intr-un av de 12-14. ... mai mult

  • 29-04-2010
  • 1357
  • 0
  • 0

Momeala naditor

se pune apa la fiert in jur de 2 litri si cand incepe sa fiarba se adauga cate putin faina de malai,se amestece tot timpul,din cand in cand se adauga faina de grau dar numai cate putin presarata.cand este gata se lipeste foarte bine pe lingura cu care sa amestecat.la final se adauga scortisoara si pesmetul,se amesteca foarte bine pana devine foarte consistenta.este foarte buna pentru naditor ,nu cade dupa primele aruncari. ... mai mult

  • 30-04-2010
  • 3126
  • 0
  • 0

Piept de pui la guvide

Se foloseste piept de pui si atat. Trebuie incercat. ... mai mult

  • 02-05-2010
  • 3010
  • 0
  • 0

Nada primavara

Mod de preparare: Se pune apa la fiert odata cu sofranul, timp in care se mixeaza foarte bine malaiul, faina si zaharul. Cand fierbe apa se toarna toata compozitia mixta, se lasa sa clocoteasca 10 secunde, dupa care se amesteca foarte bine cel putin 3 minute continuu. Se rastoarna pe un fund de lemn si se lasa sa se raceasca. Cand aproape s-a racit se framanta foarte bine si se amesteca cu atractantii, arome, etc. Se poate folosi pe momitor in amestec cu srot de floarea soarelui, ... mai mult

  • 03-05-2010
  • 5017
  • 0
  • 0

Nada albitura

se amesteca nada bell-cu viermusi apoi cu faina de peste,din cand in cand mai turbam si apa,vreau sa mentionez faptul ca nada bell este o nada noua pentru albitura produsa de ungurii. ... mai mult

  • 05-05-2010
  • 3969
  • 0
  • 0

Nada pt.momitor crap

intr-o galeata mai mare se pune mixul de crap,il gasiti la unguri,apois eamesteca cu apa dar atentie aroma o adaugati in nada. ... mai mult

  • 14-05-2010
  • 4047
  • 0
  • 0

Reteta mix noua+partea lichida

Aceasta reteta este pentru cei interesati sa-fi faca singuri atat mixul cat si partea lichida CANTITATILE DE AROME SUNT MASURATE PENTRU UN KG ,pentru cei interesati de belachen ca aditiv in partea lichida in combinatiile cu mixurile de baza da faina de peste ,iata o reteta clasica. -1 kg mix -15 ml de belachen lichid -30 ml ulei de somon -20 ml C.S.L ... mai mult

  • 19-05-2010
  • 2923
  • 0
  • 0

Reteta de nota 10

Aceasta reteta a fost testata cu succes pe cele 3 lacuri de top de la noi. -Tancabesti -Sarulesti -Dravari Rezulatte-peste 4000 kilograme de crap ... mai mult

  • 19-05-2010
  • 4659
  • 0
  • 0