Retete de nada pentru Crap

Retete de nada si momeala pentru pescuitul la Crap. Cele mai prinzătoare retete cu ingrediente si mod de preparare

Cauta in Retete de nada pentru Crap

Nada cu lapte de porumb

malaiul ,tipic romanesc se fierbe cam o jumatatre de ora adaugandu-se treptat aroma preferata de voi si cate putin lapte de porumb, din cand in cand se mai pune cate putine boabe fierte si presate ,este o nada ieftina,pentru pescarii mai modesti. ... mai mult

  • 25-04-2010
  • 1379
  • 0
  • 0

Coropisnuta la somn

Se cauta in gunoi de grajd si se aleg cele mai importante exemplare . Se pun la curi ( grija nu la un loc cu ramele ) .Cand suntem la malul apei se ia una bucata se pune in carlig si una bucata se aseaza intr-o cutie sa fac zgomot . Sincer nu glumesc , chiar asa , langa carlig se pune o cutie in care se pune coropisnita sa fac gala galagie > Vorbim si despre asta , dar mai tarziu . Fir intins ! ... mai mult

  • 10-01-2010
  • 1356
  • 0
  • 0

Nada 300 gr.

se amesteca mixul cu aroma si cu apa,apoi se pune si ceva aditiv daca doriti daca vreti sa mariti cantitatea de nada maritii toate gramajele. ... mai mult

  • 29-04-2010
  • 1352
  • 0
  • 0

Nada crap

4 kg /arpacas 2 kg /strot de floarea soarelui 1 kg /faina alba 1 kg /malai de malai Poti scoate un kg de arpacas si sa bagi 1 kg de grau ne fiert Toate acestea le amestecu cu apa din lac sa iasa o pasta care sa se lege sa o poti face bulgari ... mai mult

  • 03-03-2010
  • 1328
  • 0
  • 0

Reteta boilies 3

faina alba 250 gr cereale pentru sugari 250 gr gris 50 gr pesmet 50 gr mancare uscata pisici 250 gr seminte pentru pasari 100 gr proteina lactica 50 gr ... mai mult

  • 03-03-2010
  • 1313
  • 0
  • 0

Reteta boilies

150gr. Gris , 150gr.Soia,100gr.Faina de orez,150gr.Mancare de pasari exotice,100gr.Lapte praf,100gr.Faina de peste,50gr.Seminte de canepa,100gr.Big aroma,100gr.Faina de sange.30ml.Nutramino, 4gr.Betaina,10gr.Extract de Scoica cu Buza Verde,30ml.Ulei de Somon, 20ml.Sos de soia. ... mai mult

  • 03-03-2010
  • 1273
  • 0
  • 0

Nada crap spirit

crap piritul se pune intr-o galeata si se amesteca cu apa si aroma de anason pana cand se omogenizeaza si sunt perfecte de aruncat cu parasuta. ... mai mult

  • 25-04-2010
  • 1273
  • 0
  • 0

Porumb preparat

se pune porumbul in oala de presiune. se adauga apa dupa specificatiile oalei, se adauga mierea, sarea si zaharul vanilat, se fierbe cca 20 minute. se scurge apa si boabele fierbinti se pun intr-o galeata mare cu capc. atentie volumul se dubleaza!! apoi se adauga aroma de whisky. fir intins! ... mai mult

  • 10-01-2010
  • 1264
  • 0
  • 0

Nada crap

Se framanta malaiul cu faina intrun bol cu 300 ml lapte, apoi se pune si aroma, dupa aceea se pune toata compozitia la fiert 10 minute. ... mai mult

  • 07-03-2010
  • 1251
  • 0
  • 0

Porumb

Se pun boabele uscate (dupa o inmuiere de 24-48 ore) la fiert in apa cu 1 kg zahar,si cand incep sa fiarba se stinge focul. Se scurge apa pana deasupra lor cu cam 2-3 centimetri .Dupa ce se racesc putin,se toarna deasupra lor un tub de aroma, eventual capsuna,de fructe dulci vara,arome de carne si peste in timpul rece.(Sau,suplimentar,un plic de 250 grame de praf bio de diferite arome de la Van Den Eynde ).Se pun in borcane de 400-800 gr cu ghivent si se tin la rece.Se pot folosi in ... mai mult

  • 23-02-2010
  • 1213
  • 0
  • 0

Reteta boilies 2

Se amesteca ingredientele intre ele partea solida 25%-faina de porumb, 25%-faina de gris, 10%-faina de soia(canepa), 10%-lapte praf, 30%-faina de peste. partea lichida 8-10 oua 6 esente (vanilie) ... mai mult

  • 03-03-2010
  • 1135
  • 0
  • 1

Mamaliga sintetica

Dintr-o bucata de burete sintetic, se taie cuburi mici care se introduc în galbenus de ou amestecat cu miere si diferite arome. apoi se pring în cârlig, fiind o momeala atractiva pentru crap. Fir întins ! ... mai mult

  • 15-12-2009
  • 943
  • 0
  • 0

Mamaliga ptr.carlig/ape curgatoare

malaiul,faina de grau si faina de orez se amesteca uscate. peste amestec se toarna o lingura de melasa si SPD(sirop de porumb)pana se omogenizeaza compozitia.functie de temperatura apei putem adauga si CSL(alcool porumb). se fac galuste cam de marimea unei linguri;se ambaleaza galustile in hartie de ziar si se pun la fiert intr-o oala in care apa a dat in clocot.se fierb cca 30 min.se scot dezambaleaza si se pun intr-un vas etans. pe malul apei se scoate o galusca si se framanta(eventual mai ... mai mult

  • 28-05-2010
  • 55
  • 0
  • 0

Reteta nada simpla & low cost

Mod de preparare: Se pune apa la fiert intr-un ceaun ca pentru mamaliga. cand incepe sa fiarba se toarna in apa semintele de anason si mierea sau zaharul. se lasa sa fiarba cca 5 minute pana apa capata o culoare galben maronie. se amesteca faina cu malaiul si se toarna peste apa putin cate putin si se mesteca in acelasi timp. se lasa sa fiarba mestecand in continuare cam 10-15 minute. cand este gata se toarna mamliga pe o bucata de panza si se impatureste in ea dupa care invartim in sens inv ... mai mult

  • 20-05-2010
  • 0
  • 0
  • 0

Reteta nada crap si caras

se amesteca toate la un loc si se omogenizeaza bine cu apa fiarta sau din balta de unde pescuim. se pune pe momitor sau se nadeste sub forma de bulgari cu cu catapulta. ... mai mult

  • 25-05-2010
  • 0
  • 0
  • 0

Reteta nada crap si caras

se amesteca bine toate ingredientele intr-o galeata si se umecteaza putin cate putin lasand sa isi ia apa cat are nevoie. pentru a face o cantitate mai mare se respecta proportiile. ... mai mult

  • 28-05-2010
  • 0
  • 0
  • 0

Nada pentru crap si caras la balta

se ia semintele de floarea soarelui se prajesc putin, nu foarte mult si dupa ce s-au prajit se amesteca cu celelalte. se pune adaos de apa pana obtinem o consistenta mai tare si care se leaga bine. se poate folosi pe momitor sau se poate face bulgari si nadi cu catapulta. ... mai mult

  • 30-05-2010
  • 0
  • 0
  • 0

Reteta nada pentru atras pestii

se amesteca bine intr-o galeata si se nadeste in special pentru la jundita. merge si pentru lanseta. are proprietatea sa ademeneasca pestii prin formarea de norisori ... mai mult

  • 01-06-2010
  • 0
  • 0
  • 0