Retete de nada pentru Crap

Retete de nada si momeala pentru pescuitul la Crap. Cele mai prinzătoare retete cu ingrediente si mod de preparare

Cauta in Retete de nada pentru Crap

Cartoful in nada

Cartoful fiert si pus pe carlig se desface in gura pestelui permitand inteparea. Atunci cand vrem sa aruncam departe vom folosi cartoful crud pe care il prindem in carlig ca o biluta BOUILLETTE in montaj"fir de par". Cartoful crud nu este toxic pentru crap. Cartoful trebuie indulcit si de aceea il vom taia in bucati mici (cuburi, bilute) pe care le introducem intr-o cutie de plastic inchisa ermetic nu inainte de a-i acoperi cu zahar pudra. Se lasa astfel 12 ore la temperatura camerei, dupa ca ... mai mult

  • 25-04-2010
  • 3051
  • 0
  • 0

Mamaliga dulce

iNGREGIENTELE SE AMESTECA IN ORDINEA DIN RETETA,DUPA OMOGENIZARE SE PUNE IN APA FIARTA,IN CARE AM DIZOLVAT MIEREA,SI ZAHARUL VANILAT. AMESTECUL SE TOARNA IN APA FIARTA DEODATA,PINA ESTE ACOPERITA DE APA, LASINDUSE LA FIERT PINA CE APA PATRUNDE IN TOATA COMPOZUTIA. SE LASA SA SE RECEASCA PINA CE PUTEM AMESTECA CU MINA ALUATUL REZULTAT,PINA CE SE OBTINE TARIA NECESARA , DUPA PREFERINTA,DEPINZIND DE FELUL IN CARE DORIM SA NADIM,FACAND COCOLOSI, BULGARI ,PENTRU NADIRE LA DISTANTA SAU PE MOMITO ... mai mult

  • 31-08-2008
  • 3037
  • 0
  • 0

Boilies casa

Este intradevar o reteta cam scumpa dar merita.Incercatio,este beton. Sosul de soia se gaseste prin magazinele mari.Cautati sos de soia Picant.FIR INTINS.....SI LA MAI MULTI CRAPI ... mai mult

  • 07-03-2010
  • 2965
  • 0
  • 1

Tochitura de rame

cu aceasta nada de primavara e imposibil sa nu raspunda ceva mai ales pesti pasnici, ramele se iau si se taie marunt deasemenea viermi sunt varsati pe rand intr-o galeata amestecati cu mixul faina de peste ,aroma ,aditivi, apoi ramele ,se amesteca bine bine pana cand se poate face bulgari care pot fi buni de aruncat ... mai mult

  • 18-04-2010
  • 2963
  • 0
  • 0

Nada pentru crap

se ia o galeata si se amesteca ingredientele bine dupa care se adauga apa putin cate putin fiarta sau din balta pana se obtine un amestec de consistenta unui aluat mai tare. se pot face si boiliesuri din aceatsa compozitie. se poate pune pe momnitor , sau facut pat de nada. ... mai mult

  • 30-05-2010
  • 2962
  • 0
  • 0

Nada

este o nada care s-a prezenta pe baltile neconoscatoare de boilescuri,a adt randament bun si pe lacuri si rauri,unde apa a permis folosirea lor,este o nada,care se face ca toate celelalte , descrise. ... mai mult

  • 31-05-2010
  • 2934
  • 0
  • 0

Reteta mix noua+partea lichida

Aceasta reteta este pentru cei interesati sa-fi faca singuri atat mixul cat si partea lichida CANTITATILE DE AROME SUNT MASURATE PENTRU UN KG ,pentru cei interesati de belachen ca aditiv in partea lichida in combinatiile cu mixurile de baza da faina de peste ,iata o reteta clasica. -1 kg mix -15 ml de belachen lichid -30 ml ulei de somon -20 ml C.S.L ... mai mult

  • 19-05-2010
  • 2923
  • 0
  • 0

Nada naturala pt nerapitori

dupa ce a stat in apa rece cateva ore punem boabele de porumb sau grau intr-o punga de panza rara pe care o introducem apoi intr-un vas de lut ars si turnam apa calduta astfel ca porumbul sau graul sa fie acoperitcu lichid.fierbem incet pe foc pana se inmoaie fara ca boabele sa se sparga.le lasam apoi sa se raceasca in aceeasi apa.astfel preparate boabele se infig in carlig cate trei patru. ... mai mult

  • 18-09-2008
  • 2915
  • 0
  • 0

Atractanti

Atunci cand descoperim vreo reteta miraculoasa sau cand auzim vorbindu-se de unele amestecuri magice care tind sa doboare toate recordurile in materie de crap incepem sa ne intrebam sau sa intrebam infrigurati... Unde se gaseste asa ceva ?... Cum pot sa-mi cumpar ?... Nu ma intereseaza pretul ! Ei, aflati ca lucrurile nu stau tocmai asa. Daca fratii Wright au fost considerati primii care s-au ridicat de la sol cu un aparat mai greu decat aerul, atunci Traian Vuia este primul care a zburat inaint ... mai mult

  • 26-04-2008
  • 2907
  • 0
  • 0

Nada cu aroma de capsuni

Toate acestea se amesteca bine intr-o galeata. Acest tip de nada se foloseste foarte bine la nadirea direct la fata locului sau daca nu se poate amestecati totul cu o nada praf, faceti bulgari tari si ii puteti arunca cu prastia. Daca dispuneti de o barca lasati amestecul ceva mai zemos pentru o difuzie mai rapida. ... mai mult

  • 19-01-2008
  • 2899
  • 0
  • 0

Nada de testat

Mentionez de la incepu k aceasta reteta este facuta de -Catalin Mateescu - mi sa parut interesanta si nu m am putut abtine sa nu o postez mai ales k se poate conserva.Chiar saptamina asta o so testez.Dc cineva stie ceva despre ea astept pareri.Stima si sper sa fie de folos.Fir intins! "Toate aceste ingrediente le amestec bine si le pun in pungi de plastic sigilate. La masura care o folosesc eu, reteta cantareste 2,5-2,7 kg, suficienta pentru o partida de pescuit. Mai trebuie doar ca pe malul ... mai mult

  • 08-04-2008
  • 2887
  • 0
  • 0

Painea

Painea Se inmoaie o bucata de miez de piine de marimea unui mar cu un ou batut. La fel de bine se poate inmuia in lapte. Se amesteca bine si se poate adauga halva, scortisoara Se ia miez de piine alba proaspata si se comprima pana obtinem un cocolos cit un mar. Punem miezul in mijlocul unei bucati de pinza, infasuram bine, apoi il inmuiem brusc intr-un vas cu apa clocotita astfel incat sa se imbibe pinza si putin si piinea. Se stoarce usor si apoi se framinta energic prin pinza pina acesta dev ... mai mult

  • 25-04-2008
  • 2853
  • 0
  • 0

Nada rapida

Se amesteca ingredientele , mai putin mierea si zaharul vanilat, care se pun in 400 ml de apa. Dupa ce apa da in clocot se pune, concentratia de amestec cate putin ,nu deodata ca sa nu se faca cocolosi de aluat, dupa ce s-a omogenizat adaosul , coca obtinuta sa lasa la racit. Dupa ce e racita o impachetam in material textil ce absoarbe apa  ramasa in aluatul rezultat, dupa fierberea continutului. Se poate face bile cu diametru de la 8 pana la 12mm, care se pot lasa sa se usuce astfel se po ... mai mult

  • 11-05-2008
  • 2853
  • 0
  • 0

Bilute de mamaliga tare aromate

Se fierbe o mamaliga obisnuita. Se framânta apoi calda cu un amestec de faina de porumb si grâu si arome, pâna la înglobarea totala si omogenizare. Din pasta obtinuta se fac bilute la dimensiunea dorita, care se introduc în apa clocotita. Initial bilutele se duc la fund,când au fiert suficient, se ridica singure la suprafata, de unde se culeg cu o spumuiera. Se dau prin faina de porumb, dupa ce sau racit se pastreaza într-o cutie închisa. Fir întins. ... mai mult

  • 16-12-2009
  • 2818
  • 0
  • 0

Pasta de cartofi cu gris

Se fierb cartofii cu coaja cu tot , cu o zi înainte, se curata, se strivesc binesi se amesteca cu gris, framântându-se pâna nu se mai lipeste de degete. Se fac galuste mici , sferice si se fierb in apa 30min.În loc de gris se poate pune faina alba pasta devenind mai moale.Se poate colora cu sofran în galben-intens sau colorant galben si aromatiza cu vanilina sau alte arome. ... mai mult

  • 15-12-2009
  • 2814
  • 0
  • 0

Mamaliga pt carlig si naditor

Se amesteca faina de malai cu faina de grau. Se adauga apa pana cand se pot face cocoloase de marimea unui ou. Intr-o oala se pune apa la fiert iar cand da in clocot se pun bilele de mamaliga. Dupa aproximativ 30 min se scot, se lasa la racit, apoi se dau prin masina de tocat. La final se adauga halvaua si se framanta bine. Nada se poate folosi in carlig sau naditor. Fir intins! ... mai mult

  • 05-03-2010
  • 2779
  • 0
  • 4

Nada crap dunare

o nada la crap cu rezultate buna si la dunare. Se fierb la foc mic cu cel mult o lingurita de miere de albine (nimic altceva).cind incepe sa fiarba se mesteca aprox juma de ora, dupa care se rastoarna.dupa ce s-a racit cit sa poata fi manevrata cu mina se omogenizeaza bine(se face unul sau mai multi bulgari)care se pun ulterior la presat intre doua funduri de lemn.dupa ce s-au racit complet(citeva ore-o noapte), discurile astfel formate se pun intr-un tifon sau ciorap de dama si s ... mai mult

  • 07-03-2010
  • 2765
  • 0
  • 0

mamaliga

malaiul se da prima data printr-o masian de facut cafea pwentru a iesii foarte fin apoi se pune la fiert pentru mamaliga,treptat se pune zaharul vanilat apoi o aroma anume si catre final canepa alba o gasiti la magazinele de pescuit cred ca a aparut,si amestecati este foarte eficienta exact ca o mamaliga numai ca are asta inauntru care face diferenta. ... mai mult

  • 28-04-2010
  • 2738
  • 0
  • 0