Retete de nada pentru Crap

Retete de nada si momeala pentru pescuitul la Crap. Cele mai prinzătoare retete cu ingrediente si mod de preparare

Cauta in Retete de nada pentru Crap

Porumb de floricele conservat

Pentru aceasta reteta avem nevoie de o oala de fiert sub presiune.In aceasta oala punem porumbul impreuna cu zaharul ,peste care vom adauga apa atat cat sa-l acopere.Daca oala este mai mica, putem imparti aceste ingrediente in doua.Obligatoriu se va da oala la foc mic, si se va lasa sa fiarba aproximativ 45 minute.Aromele le puteti pune si inainte si dupa ce s-a fiert porumbul.Eu prefer sa-l adaug dupa.Pe montura dumneavoastra puteti combina:adica sa puneti doua boabe de porumb,una rosie si una ... mai mult

  • 16-12-2009
  • 4186
  • 0
  • 1

Nada de vara

O nada pe baza de cartofi (buna vara la crap si cteno) 4 kg de porumb uscat 4 kg de cartofi proaspeti taiati in cubulete de 1-2 cm. Nu taiati cartofii decat atunci cand pregatiti nada. 2 kg de boillies (canepa, fructe sau squid) 1 kg de arpacas ½ kg naut preparat 1 kg zahar aroma 10 ml aditiv (merge bine in combinatia asta Aromix-ul de crap de Sensas) La aceasta nada pescuiti cu boillies, cu cartof si cu porumb. Cartoful se poate pune pe rig proaspat sau puteti folosi cartof ... mai mult

  • 08-05-2008
  • 4185
  • 0
  • 0

Mamaliga eficace

se pune apa la fiert cu un praf de malai,cand clocoteste se introduce sofranul zaharul vanilat se lasa putin si se da la foc mic,se pune malaiul cate putin cand se ingroasa se pune praful de soia si faiana se amesteca pana se leaga bine,dupa 5 min se da jos si se baga intr-un ciorap,se bate ciorapul pana iese toata apa si se scoate,se lasa la aer invelita intr-o carpa fina,eu am avut rezultate bune,fir intins ... mai mult

  • 08-03-2010
  • 4172
  • 0
  • 0

Nada crap si caras

se face mamaliga ca pentru momitor, se lasa sa se raceasca si se amesteca cu celelalte ingrediente. daca mai e nevoie adaugam putina apa. este o nada ideala de pus pe momitor dar merge si pe arici. ... mai mult

  • 30-05-2010
  • 4163
  • 0
  • 2

Mamaliga rapida

SE AMESTECA INGREDIENTELE SI SE POATE MOMI CU ELE DIRECT LA BALTA ... mai mult

  • 01-09-2008
  • 4140
  • 0
  • 1

Nada crap testata

In primul rind se fierbe porumbul cu aprox. 4 degete(in prealabil s a spalat, si griul la fel) cind aproape se sparg boabele de porumb se pune griul.Dupa ce s au fiert se pun intr un lighean si se pune aroma (eu pun un sfert si cind pun griul la fiert si restul la sfirsit) .se lasa la racit si se mai mesteca din cind in cind.Acum sint 2 variante : ori se pun de acasa ground baitsul si peletele si mixul ori pe balta.Eu prefer acasa cind apa e calduta k toate sa se combine bine.Fir intins si stim ... mai mult

  • 06-04-2008
  • 4127
  • 0
  • 4

Momeala crap

din noiembrie am pus la inmuiat 5 kg.de boabe de porumb,acum am cautat la ele si sunt aproape gata.acum adaug miere de albina cam 200 grame si esnta de capsuni se amesteca bine si se mai lasa la fermentat.deja are miros cum sunt boabele de porumb la borcan cu palinca.cand sunt gata separat se fierbe cam 2 kg. de boabe de grau si prajesc cam 200 grame de boabe de canepa pana incepe sa crape coaja.graul dupa fierbere se lasa sa se scurga de apa cat mai bine.se amesteca cat mai bine ca mana toate i ... mai mult

  • 11-01-2010
  • 4124
  • 0
  • 2

Mamaliga simpla

Nu este greu de facut toata treaba sta in a fierbe cat mai bine si mai mult . Deci cum se procedeaza . Se pune intr-un vas apa la fiert cam 1-1,5 litri , sarea si zaharul . Cand a dat in clocot apa se adauga presarat pulbere faina fe porumb . Se mesteca incontinuu . Cand incepe sa se lege se trece la foc mic vasu si se mesteca . Se tine pe foc pana cand aluatul incepe sa se deslipeasca usor de pe facalet .Se stinge focul si se mai mesteca cam 1-2 minute dupa care se rastoarna pe un prosop curat ... mai mult

  • 25-01-2010
  • 4108
  • 0
  • 0

Reteta boilies sezon rece, ape curgatoare

Se amesteca ingredientele cu 8 oua. In reteta se mai poate adauga betaina sau un complex de aminoacizi. Cand se pescuieste cu boilies se scade cantitatea de porumb din nada la 1kg (vezi nada pentru ape curgatoare)si se inlocuieste cu boilies zdrobite pentru a permite aromelor din momeala sa se disipeze in apa. ... mai mult

  • 13-01-2008
  • 4095
  • 0
  • 0

Nada pt.momitor crap

intr-o galeata mai mare se pune mixul de crap,il gasiti la unguri,apois eamesteca cu apa dar atentie aroma o adaugati in nada. ... mai mult

  • 14-05-2010
  • 4047
  • 0
  • 0

Mamaliga pt nada

Mamaliga pentru nada Pentru a pregati o mamaliga pentru nadire nu avem nevoie decat de malai, de preferat extra, si de apa. Se pune apa la fiert intr-un tuci de fonta, cu 2-3 maini de malai in ea si se lasa la fiert pana da in clocot. Apoi adaugam cam jumatate din cantitatea de malai necesara, ajustandu-se cantitatea de apa astfel incat compozitia sa fie putin vascoasa. Dupa caz, vom adauga colorant alimentar rosu sau galben (sofran), arome, indulcitor (zahar, miere), seminte de in, floarea s ... mai mult

  • 27-04-2008
  • 4043
  • 0
  • 0

Boilles home made

Cele 150 grame de seminte pentru pasarele ( adica din acelea mici), cele 70 grame de samanta de canepa si soia se prajesc si apoi se macina (masina de macinat cafea). Se mai adauga 3 linguri de zahar, 1 lingurita piper macinat, i lingurita scortisoara, 2 lingurite boia dulce, 10 mililitrii amino, aroma (care credeti ca e mai potrivita)si atractant (cat scrie pe sticluta ca se poate adauga la 1 kg de mixt). ... mai mult

  • 02-01-2008
  • 4041
  • 0
  • 0

Boabede porumb in suc propriu

se pune apa la fiert si se adauga boabele de porumb si se fierb in jur de 15 minute.se lasa la racit dar la soare sa fermenteze se poate adauga diferite arome dar cea mai buna pare sa fie de capsuni.dupa 2 saptamani se poate momi cu ele .din cauza mirosului neplacutin urma fermantatiei este o delicatesa pentru crap si amur.trebuie incercata. ... mai mult

  • 06-04-2010
  • 3981
  • 0
  • 2

Porumb si boiles

5 kg de porumb uscat de un an tinut in apa 24 ore dupa care se pun 20 ml de aroma de fructe dulci de la nNASH .il dai in fiert odata dupa care il asupi pana se raceste . apoi pui 1 kg. de boilies sfaramate de capsuni,dupa care pui capacul la loc pana ajugi pe balta.nadesti cu jumatate(noi suntem trei pescari fiecare cu 4 bete)iar restul....depinde de balta. pe fir de par trei boabe fire zbuciumate ... mai mult

  • 31-03-2009
  • 3915
  • 0
  • 0

Boilies de casa (home made)

Ingredientele de amesteca cu 15 uoa. se poate adauga orice fel de aromã, fie în timp ce preparaþi boilies-urile, fie prin înmuiere într-un dip, înainte de a le pune în monturã. ... mai mult

  • 13-01-2008
  • 3911
  • 0
  • 0

Nada crap,amur

eu am incercat la ora actuala cel mai des folosita nada pentru crap,amur sunt boabele din conserva cu aroma de capsuni. ... mai mult

  • 06-04-2010
  • 3896
  • 0
  • 1

Boilies

Se mai adauga: Oua - 2 buc, colorant, atractant lichid si sare. Ingredientele ajung pentru aproximativ 100 boilies-uri. Colorantul, atractantul lichid si sarea se adauga dupa dorinta fiecaruia. Se mai poate adauga praf de frisca. Se amesteca toate ingredientele pana cand se face o pasta uniforma, adaugandu-se putin ulei de porumb pentru o mai buna omogenizare. Se lasa pasta la frigider 2 ore, dupa care se ruleaza cu masa de rulat bile si se fierb maxim 2 minute. Daca vreti sa faceti si cateva bo ... mai mult

  • 30-01-2008
  • 3886
  • 0
  • 0

Mamaliga praf aromata

Se amesteca într-un vas faina de porumb fina si faina de grâu. Se adauga putina apa calda , putina drojdie de bere dizolvata in apa, se amesteca bine si se lasa la dospit 2 ore la cald. Se fac apoi chifle care se coc la cuptor pâna se rumenesc. Dupa racire se cojesc si se taie miezul în felii care se usuca bine la o sursa moderata de caldura. Uscate, se rup în bucati si se macina în râsnita. Se trec prin sita de faina si se macina ce a ramas în sita. Praful de mamaliga obtinut se amestec ... mai mult

  • 16-12-2009
  • 3867
  • 0
  • 0