Retete de nada pentru Crap

Retete de nada si momeala pentru pescuitul la Crap. Cele mai prinzătoare retete cu ingrediente si mod de preparare

Cauta in Retete de nada pentru Crap

Nada

pentru ca nada sa fie mai consistenta adaugati 7 oua,20 ml de ului de peste si 10 ml aroma.se fierb 2 minute. ... mai mult

  • 31-05-2012
  • 10480
  • 0
  • 0

Nada pentru amur

ingredientele se amesteca intr-un bidon ,sau vas sa incapa toata cantitatea de seminte si faina de cereale.apoi separat se amesteca drojdia in bors,pana incepe sa dospeasca. Se toarna apa peste amestecurile din vas oana acopera cu circa doua sau trei degete. anacritorul rezultat din drojdie si bors se toarna peste amestecul de porumb si faina din cereale,acoperim vasul cu or ce fel de material textil,lasand,sa fermentezedoua sau chiar trei saptamini,pina ce porumbul se moaie si prinde o aroma ... mai mult

  • 12-09-2008
  • 10457
  • 0
  • 2

Nada pentru pescuitul crapului in ape curgatoare

Porumbul uscat se pune la inmuiat si se adauga patru linguri de miere de albine. Se lasa 48 de ore la inmuiat, dupa care se fierbe in apa in care a stat, la foc mic, timp de 30 min fara ca boabele sa plesneasca. Concentratul de cereale se gaseste de cumparat, este de fapt un concentrat din faina pentru gaini. Biscutii pentru caini trebuie sa fie mai uleioasi si mai aromati. Se lasa sa se inmoaie in apa pana cand se unfla si apoi se amesteca bine pentru a isi pierde flotabilitatea. Canepa se ... mai mult

  • 11-08-2009
  • 10338
  • 0
  • 0

Nada pentru crap

800 grame de malai,600 de grame faina de grau,200 de grame de esenta de vanilie,200 de grame de viermusti,200 de grame de cereale.se adauga toate intr-un lighean si se amesteca bine. ... mai mult

  • 12-11-2008
  • 10249
  • 0
  • 2

Nada maros mix

orice tip de peste., se poate pune la momitor ,la feeder,la pluta etc.pt stationar ploaie de pelete 3mm,canepa si viermi., ... mai mult

  • 24-06-2008
  • 10034
  • 0
  • 3

Reteta boiles de mare atractie

modul de preparare este :se amesteca mixul dupa care urmeaza partea lichida 10 oua an care se adauga toata partea lichida se amesteca bine dupa care se adauga treptat mixul ,se framanta bine pana la omogenizare si se lasa cateva ore la frigider dupa care se vor rula bilele,cand apa da an clocot se adauga bilele si se lasa la fiert pentru 4 minute an cazul bilei de 20mm sau 6 minute an cazul fierberii la vapor ,dupa care se vor scoate pe un prosop uscat si se va lasa la zvantare bilele pentru 1 ... mai mult

  • 31-01-2008
  • 9984
  • 0
  • 1

Nada pt crap

Ingrediente: 500g faina de malai, 250g faina alba, 2 sticlute de arome vanilie. Mod de preparare: Se framanta malaiul cu faina intrun bol cu 300 ml lapte, apoi se pune si aroma, dupa aceea se pune toata compozitia la fiert 10 minute. ... mai mult

  • 11-11-2008
  • 9958
  • 0
  • 1

Nada pentru pescuitul la crap(ciortan)la staionar

Se amesteca pesmetul alb,cel galben cu germenii de porumb si cu alunele macinate timp de 2 minute uscate apoi se toarna mixul de crap impreuna cu canepa si glutenul de porumb impreuna cu un aditiv de capsuna de preferat.Se amesteca timp de 5-10 minute(adaugand si apa treptat ) apoi sunt gata de aruncat formandu-se bulgari. Este o nada pentru pescuitul de ciortan atragand o multime de pesti mai mici,pentru pescuitul de stationar fiind excelenta. ... mai mult

  • 15-03-2012
  • 9660
  • 0
  • 3

La ce e buna momeala cu halva

se pune apa la fiert iar cand da in clocot se toarna in ploaie malaiul amestecat cu grisul.se fierbe amestecandu-se pana se obtine o mamaliga.se scoate din recipient(ceaun,sau olita)si se lasa putin la racit.cand mamaliga s-a mai racorit se imparte in trei cocolosi care se intind pe o planseta,obtinand trei foi.pe doua din ele se da halva pe razatoare si apoi se suprapun a treia servind drept capac.in concluzie trbuiesc obtinute 2straturi halva intre trei staturi mamaliga.se da la frigider cam o ... mai mult

  • 15-06-2009
  • 9587
  • 0
  • 4

Nada crap cu cartof

Se inmoaie porumbul 24 ore, apoi se fierbe. Preferabil intr-o cucta. Dupa fierbere se adauga aroma, melasa si soia care in prealabil a fost fiarta pt. 30min. Dupa 15 min de la fierbere se adauga si Betaina. Se adauga boiles-urile jumatate sparte, jumatate intregi. Cartofi se curata cubulete si se adauga inainte de inceperea nadiri. Ca si momeala se poate folosi, porumb, cartof cubulet(pe fir de par merge cel maibine) si boiles. Avantajul oferit de reteta este ca se pot combina mai multe tipur ... mai mult

  • 11-08-2009
  • 9489
  • 0
  • 1

Mamaliga

Se amesteca faina de malai cu cea de grau si apoi se pune 1/3 din amestec la fiert. Cand amestecul este aproape fiert se adauga 1 lingura miere de albine si 15 picuri de esenta de anason. Se adauga apoi treptat si cantitatea de amestec ramasa. Pentru a putea pune acest tip de momeala si in carlig, se introduce o bucata din mamaliga rezultata intr-o bucata de panza si se strange bine in forma unei bile. Se lateste apoi prin apasare si se fierbe pana cand incepe sa pluteasca. Dupa racire se scoate ... mai mult

  • 02-01-2008
  • 9440
  • 0
  • 14

Mamaliga lipicioasa

Malaiul se fierbe impreuna cu pasatul.Intr-o alta oala se fierbe fasolea paba crapa bobul. Cand boabele sunt fierte zdrobesc obtinand o pasta ce se adauga la mamaliga.Se mai adaua la compozitie 2 oua crude obtinand o mamaliga lipicioasa cu mare atractie la diverse specii. ... mai mult

  • 30-01-2008
  • 9433
  • 0
  • 1

Momeala rapida fara fierbere

aceasta reteta a dat rezultate foarte bune.se pune un litru de apa dupa care se adauga cerealele se mesteca bine se adauga o cutie de mazare una de porumb 200de grame de vaniliesi 500 de grame de malai 12 -14 feli de paine molde si se framanta bine dupa care poti sa pui momeala pe arc ,si pe carlig porumb. ... mai mult

  • 04-10-2008
  • 9409
  • 0
  • 1

Momeala de mamaliga buna de pus pe carlig

framantam mamaliga cu miez de paine pana devine cleioasa.o incercam aruncand un cocolos intr-un vas cu apa ca sa vedem daca nu se farama.SAU punem intr-un vas o mana de faina de grau apoi adaugam incet apa amestecand mereu pana obtinem un fel de terci alburiu care umple vasul pana la jumatate.dupa aceea adaugam un pumn de faina de porumb macinata marunt si cernuta.cand este bine fiarta inainte de a o framanta adaugam unul sau doua galbenusuri de ou iar dupa ce am framantat-o formam din ea niste ... mai mult

  • 19-09-2008
  • 9363
  • 0
  • 1

Nada cu porumb

se lasa porumbul la umflat 24h dupa care se fierbe la foc mic 60 min,cu 15 min inainte de al opri din fiert se pun ingredientele mentionate ... mai mult

  • 29-04-2011
  • 9258
  • 0
  • 4

Nada din strot de floarea soareluui

Se amesteca 500g malai 300g faina alba 500g strot floarea soarelui la un loc fara apa apoi se pune apa la fiert cu putin delicat dupa care se adauga amestecul si se fierbe pana se leaga. ... mai mult

  • 11-11-2008
  • 9244
  • 0
  • 3

Reteta boilies sezon rece

Intr-un castron mare se sparg 6 oua si se bat bine. Se adauga 6-10 ml de aroma si colorantul impreuna cu 2 lingurite de ulei de floarea soarelui. Celelalte ingrediente se adauga amestecand permanent pana se obtine o pasta, care nu trebuie sa se lipeasca de maini. Se pregateste un recipient mare in care punem apa, iar in momentul fierberii punem bilele. Cele care se ridica la suprafata sunt fierte. Le scoatem cu o strecuratoare si le cufundam in alt vas umplut cu apa rece,apoi le punem la zvant ... mai mult

  • 10-10-2009
  • 9163
  • 0
  • 6

Porumb cu tuica si miere

Se ia o cantitate de porumb uscat(din cotarca),in functie de cantitatea cu, care se doreste sa se momeasca.Se pune la muiat circa 24h, dupa care se pune la fiert intr-un ceaun,dar atentie sa nu miroase a mancare.Se fierbe la foc moale ,iar cand boaba este fiarta de jumatate se introduce zahar(un kg.la 10 kg. de porumb),dupa care se mai lasa la fiert, la foc domol,circa o jumate de ora,dar ATENTIE : cand boabele incep sa pomneasca se intrerupe din fiert.Se lasa sa se raceasca dupa care se pune in ... mai mult

  • 15-11-2009
  • 8773
  • 0
  • 5