Retete de nada pentru Crap

Retete de nada si momeala pentru pescuitul la Crap. Cele mai prinzătoare retete cu ingrediente si mod de preparare

Cauta in Retete de nada pentru Crap

Nada - ultras

Se fierbe graul pana cand se zdrobeste usor. Se pune de o mamaliga, iar cand e aproape gata se adauga garul si aroma de anason si se amesteca foarte foarte bine. Dupa ce se rastoarna i se da o forma umezind-o cu esenta de vanilie. Se tine in 2-3 randuri de hartie undeva la rece cca 2-3 ore. Fir intins! ... mai mult

  • 01-04-2009
  • 8726
  • 0
  • 14

Nada crap primavara

nada se pregatese simplu,intr-o galeata punem mixul apoi csl-ul si cate putin aditiv,treptat adaugam si fructoza si micropeletele ,il amestecam dar nu mult cat sa se lege. Putin cat sa stea pe momitor, nu este nevoie sa facem tare,noi avem nevoie ca nada sa se desfaca la contactul cu apa. ... mai mult

  • 30-05-2010
  • 8609
  • 0
  • 0

Nada pentru momitor

se amesteca toate ingredientele dar nu puneti apa de la robinet doar apa din lac. trebuie tinut la umbra dupa ce a fost preparat. dupa ce se pune pe momitor puneti pe el si niste lapte praf dar nu este obligatoriu. FIR INTINS!!! ... mai mult

  • 20-06-2010
  • 8319
  • 0
  • 2

Nada de icre

Din toate emisiunile vazute pe prgramele de tv.despre vietuitoare am ajuns la concluzia ca oualele sant un aliment irezistibil chiar si pentru indivizii din aceiasi specie din care fac parte oualele.Asa ca mi-am propus diferite variante de nada pe baza de icre.Ieri am testat mamaliga instant cu icrele de caras conservate din primavara.Si pentru a elimina ingredienti care sa micsoreze efectul am incercat icrele simple folosind mamaliga drept liant,amestecand mamaliga instant cu apa din iaz si du ... mai mult

  • 29-08-2010
  • 8211
  • 0
  • 8

Boilies solubile

Reteta de preparare boiliesuri solubile este identica cu reteta pentru prepararea boiliesurilor tari doar ca se se adauga lapte de porumb in loc de oaua. la partea solida precizta mai sus se adauga partea lichida cum ar fi: Lichide: - atract s&o 600ml - aroma s&o 10ml - amino PPC 15ml - atractamino 20ml Dppa mixarea boiliesurilor adaugarea lichidelor pasta obtinuta este rulata sub forma de bile care insa nu se mai fierb. Boiliesurile se lasa la uscat, trebuind sa fie puse ... mai mult

  • 31-01-2008
  • 8203
  • 0
  • 1

Mamaliga altoita

se pune gemul la fiert in apa cand apa clocoteste se adauga treptat malaiul amestecat cu faina si se se mesteca incontinu pana se ingroase mamaliga cand sa fiert bine se scoate pe un fund de purtelan si se preseaza cu o farfurie cu greutate deasupra ... mai mult

  • 31-07-2010
  • 8058
  • 0
  • 3

Nada rapida pt crap,caras

se iau ingredientele(masurate dupa ochi) si se amesteca intr-o galetusa pe malul lacului.nadele mara si anasonum sunt cumparate din comert. ... mai mult

  • 22-03-2009
  • 8051
  • 0
  • 5

Nada folosita la concursul doripesco oct. 2009

Nada 3 kg ( BETAINA) O cutie de porumb (CONSERVA) Robin Red Micro Pellete ( Pe baza de faina de peste) PARTEA LICHIDA Apa de balta 500 mll C.S.L. ADITIV LAPTE PORUMB AROMA PORUMB AROMA MIERE AMINO ACID. ... mai mult

  • 05-06-2010
  • 7999
  • 0
  • 3

Porumb si grau cu aroma de vanilie

Se fierbe porumbul cu graul in apa cu zahar la foc mic pana da in fiert si se lasa in clocot cam 20 min.Se lasa la racit vreo 3 ore.Se adauga zaharul si esenta de vanilie si se da iar in clocot la foc min ptr 20 de min.Se lasa sa se raceasca.intre timp apa a scazut lasand o zeama cu o concentratie mare de zahar si esenta.se separa intr-un borcan porumb si se completeaza cu lichidul pana la umplere si se pune la frigider(o vom folosi pe carlig).a doua zi se face mamaliga in restul de apa cu boabe ... mai mult

  • 01-10-2008
  • 7983
  • 0
  • 1

Reteta boiles baza de fructe primavara

rezeta de boiles pe baza de fructe ideala pentru sezonul de primavara,la care se va adauga 10 oua,modul de preparare: -se sparg ouale se amesteca cu toata partea lichida si se amesteca bine dupa care se adauga mixul si se framanta pana la omogenizare ,aluatul trebuie sa fie mai vartos sa nu avem probleme la rularea bilelor ,indicat este fierberea la vapor a bilelor pentru 6 minute,daca nu an apa fierbinte circa 3-4 minute,dupa care se vor scoate si aseza pe o carpa uscata pentru cateva ore dupa ... mai mult

  • 10-01-2008
  • 7978
  • 0
  • 0

Mamaliga

Mamaliga Una dintre momelile nelipsite pescarilor de crap, caras si alti pesti nerapitori este mamaliga. Aceasta de multe ori ne influenteza rezultatele partidei de pescuit prin doua aspecte: daca este atractiva pentru pesti si daca este suficient de tare sa nu cada din ac. Se ia o masura de faina si doua de malai. Se pune 1/3 din cantitate la fiert intr-un ceaun. Cind amestecul a fiert, se adauga 1 lingura de zahar sau miere, un virf de cutit de sofran si 5 picaturi de esenta de anason ... mai mult

  • 27-04-2008
  • 7963
  • 0
  • 1

Nada pentru crap

Nada se umecta cu apa si lichid X-Factor iar inainte de a se arunca in apa se stropeste fiecare bulgare cu aditiv X-FACTOR.Se foloseste mai ales pentru apa tulbure. ... mai mult

  • 26-03-2012
  • 7872
  • 0
  • 0

Mamaliga tun

malai,miere,alune macinate,unt se pun 3l apa la fiert,cand da apa in clocot,se adauga o punga malai grisat.se amesteca malaiul foarte bine si se adauga o lingurita vanilie lichida,2 lingurite de miere,2 cubulete de unt,si un pumn alune macinate.se rastoarna mamaliga rezultata intr un prosop.se leaga bine si se la sa la scurs in prosop.dupa o ora se fierbe in acel prosop inca cca 20 min.se lasa iar la scors...se taie cubulete si ........se prind pestii cu ea.fir intins ... mai mult

  • 27-07-2010
  • 7765
  • 0
  • 3

Nada pentru amur

Ingredientele macinate se amesteca pana se obtine un praf omogen si apoi se adauga in apa fierbinte sarea de bucatarie si usturoiul presat,si indulcitorul,apoise amesteca ambele portii pana se obtine o coca nu prea moale,avind in vedere ca mai urmeaza amestecul cu cantitatea de oua,care mai inmoaie materialul obtinut din anestecurile de ingrediente,si se poate momi pe momitor si bulgari ,pentru aruncare la distanta,in zona de activitate,in care pescuim.Reteta este testata,si da foarte bune rezul ... mai mult

  • 17-09-2008
  • 7719
  • 0
  • 1

Nada pentru ciprinide

Se prajesc(putin) semintele de floarea soarelui,canepa,mei si susan.Apoi se dau prin masina de macinat. Se macina si biscuitii si fulgii de porumb cu miere. Se pune tot ceea ce a fost macinat impreuna cu restul ingredientelor. Adaugati apa in nada din locul in care pescuiti si lasati aprox 15 min ca nada sa-si traga apa.Puteti adauga diverse esente dupa preferinte (capsuni,vanilie). Fir intins! ... mai mult

  • 28-04-2010
  • 7698
  • 0
  • 0

Mamaliga nada si carlig

Se ia o masura de faina si doua de malai. Se pune 1/3 din cantitate la fiert intr-un ceaun. Cind amestecul a fiert, se adauga 1 lingura de zahar sau miere, un virf de cutit de sofran si 5 picaturi de esenta de anason (de regula pentru crap). Se adauga treptat si cantitatea de malai/faina ramase, pina la finalizare. Aceasta poate fi folosita cu succes ca nada. Pentru obtinerea momelei pentru ac, se introduce mamaliga intr-o bucata de pinza sau chiar dres de dama si se face o minge strinsa bine cu ... mai mult

  • 19-02-2008
  • 7646
  • 0
  • 3

Anti ttx- nada de momit la martinesti

Dragilor, e o nada buna, pt ca sunt deja tone intregi de TTX in lacurile de la Martinesti si chiar daca este crap acolo, saracul e satul de aceeasi nada aruncata de toti.... trebuie ceva nou si ceva apropiat de natural...., asa ca va recomand din suflet o nada nu chiar ieftina, dar care aduce satisfactia unui drill minunat. Fir intins!!!!!!!!!! ... mai mult

  • 19-06-2008
  • 7551
  • 0
  • 2

Mamaliga xxx

5-CANI FAINA DE MALAI 2CANI FAINA DE GRAU 7CANI APA;SE PUNE APA LA FIERT , TIMP IN CARE FAINA DE MALAI SI CU CEA DE GRAU SUNT AMESTECATE INTR-UN VAS PANA CE ACEASTA COMPOZITIE SE OMOGENIZEAZA,SE ASTEAPTA PANA CE APA INCEPE SA FIARBA SE PUNE O LINGURA DE SARE SI O LINGURA DE MIERE SAU ZAHAR IN APA APOI SE TOARNA TOATA COMPOZITIA DIN VAS IN APA FIARTA ,FARA A SE MESTECA.DUPA CIRCA 10 MIN.SE IA OALA DE PE FOC SI SE AMESTECA BINE PANA MAMALIGA SE LEAGA. IN TIMPUL MESTECARI SE POT PUNE SI AROME... ... mai mult

  • 25-05-2010
  • 7403
  • 0
  • 0