Retete de nada pentru Crap
Retete de nada si momeala pentru pescuitul la Crap. Cele mai prinzătoare retete cu ingrediente si mod de preparare
Retete de nada si momeala pentru pescuitul la Crap. Cele mai prinzătoare retete cu ingrediente si mod de preparare
Cerealele,hrana pentru pisici si hrana pentru pasarele se macina separat in functie de granulatia dorita. Se amesteca toate ingredientele si se obtine 10 kg de nada. Atractantii si aromele le puteti pune dupa preferinte. Aceasta nada poate fi si un mixt(baza) pentru boilesuri. ... mai mult
Reteta cu canepa ptr rosioara 500 g seminte canepa se lasa la inmuiat 20 ore, se fierb apoi 30 min ,2/3 din apa se scurge, apoi se adauga 100 g zahar, se da din nou in clocot, apoi 1kg faina porumb si 1 kg faina pesmet evtl se mai adauga si din apa scursa de la fiertul canepii reteta ieftina Allround-ptr iarna 1kg faina pesmet 2 pungute zahar vanilat 2 linguri cacao la urma adaug in toate amestecurile viermusi ptr cosulet in reteta este vorba de faina de porumb nu de malai care e m ... mai mult
Se pune la fiert apa ,dupa ce in prealabil am amestecat ingredientele ,( srotul de floarea soarelui o macinam ca faina praf), cu un mixer, apoi in apa fiarta adaugam amestecul , si se amesteca cu lingura de lemn pana ce se obtine mamaliga . Cu cat se fierbe mai mult mamaliga, cu atata devine va fi mai tare, este recomandata pentru momit la spirala, sau momitor, se lasa a racit pentru ca sa o putem framinta astfel vor disparea cocolosii ce se formeaza in timpul fierberii Apoi punem coca rezult ... mai mult
AMESTECURILE SE MACINA APOI SE AMESTECA LA FATA LOCULUI CU APA DE RAU,DUPA TARIA PE CARE O DORIM ... mai mult
se pune toate ingredientele intro galeata , apoi turnam apa fiarte si le lasam cateva minute,apoi le mixam si obtinem bulgari numai buni de aruncat. ... mai mult
Ingredientele se adauga in ordinea mai sus aratata, si se amesteca ,pana se obtine o coca putin mai tare, si se poare folosi ca momit imediat ce s-a facut,sau se pot executa bile dupa placerea fiecaruia ,spre exemplu bile de 10, 12, 16, si 18 mm.Se usca la un loc ferit de soare sau alte surse de caldura, cateva ore ,sau chiar zile ,dupa preferinta celui ce o foloseste,fie solubile ,in timp mai scurt ,sau cu o intarziere mai mare de descompunere. Este preferata de pesti,si are o raza mare de ac ... mai mult
nada este facuta pentru crapul de talie mai mica,penru ciortan-caras datorita vermilor la nada vin si alte specii decat cele vizate de pescar. ... mai mult
Se pune la fiert apa si cand ajunge la fierbere se adauga faina de malai dar cate putin si se amesteca tot timpul.cand este gata se fac cocoloase si se trec prin masina de tocat carne. Se adauga faina de grau,mierea,zaharul vanilat si scortisoara se amesteca foarte bine pana se formeaza o pasta care se lipeste de maini,se poate adauga esenta de anason sau de capsuni .aceasta nada se poate folosi si pe carlig dar rezista foarte bine pe monitor. ... mai mult
Multi prieteni de ai mei au incercat nada asta pe brateni, si, au avut rezultate diverse..... cel mai greu o fost un ten de 12-14 kg prins pe ariciul clasic(greu de crezut... dar adevarat) ... mai mult
Toate ingredientele sant macinate,mai putin boabele de porumb,care de preferinta ar trebui sa fie intregi ,si se adauga cu continutul lichid di cutie,peste celelalta ingrediente,apoi le amestecam mai cu atentie ,ca perumbul sa nu de farmiteze prea tare,si complectand apa pana se obtine o pasta mai tare,dupa preferinta fiecarui pescar in functie de utilizari. ... mai mult
o reteta inventata la o partida de pescuit,la balta vladesti,ce a dat roade ... mai mult
5 kg de porumb, aroma "grea", squid, scoica, peste (de orice fel), atractant (carp trend amino attract - animal), glm extract, o lingurita de sare, 300g melasa, spirulina 10 mg. Este o reteta excelenta pentru toamna, pana tarziu. Puteti foarte bine sa folositi si boabele de porumb conservate care se gasesc in comert. Sunt foarte bune si s-au prins foarte multi crapi cu ele. ... mai mult
se fierbe graul aproximativ 30 minute. Porumbul se amesteca cu cele 5 pliculete de zahar vanilat si cu semintele prajite date prin rasnita. Graiul impreuna cu apa in care a fiert se adauga peste compozitie si se acopera 15 minute.Este o nada ideala atat pt. balti cat si pentru rauri. Fir intins!! ... mai mult
pamantul se amesteca cintr-o galeata cu mixul apoi treptat se pune si un aditiv sa fie umed, ultima data se pun si ramele si vierusii dupa care se mai amesteca inca 10 minute pana se ingroasa bine. ... mai mult
Se amesteca ingredientele uscate intr-o punga, separat se amesteca ouale cu aroma, colorantul si dulceata, apoi se adauga mixul uscat treptat amestecand in acelasi timp. Pasta trebuie sa fie destul de tare si nu trebuie sa se lipeasca de maini. Se ruleaza bilutele si se firb timp de 3 minute. Dupa fierbere se lasa la uscat minim 24 ore. Daca se doreste pastrarea mai mult de 3 zile se congeleaza sau se tavalesc prin faina de malai si se atarna intr-un loc racoros si uscat. ... mai mult
Se amesteca in ordinea sus mentionata,ingredientele solide ,dar macinate,si apoi se adauga in urmatoarea faza ,ingredientele lichide,pina se omogenizeaz in totalitate ,toate componentele ce compun pasta de boilis. Se lasa doua pana la trei ore sa dospeasca coca ,se amesteca din nou, si se poate trece la executarea bilelor de boilis, dupa diametrul si taria pe care o dorim s-a o obtinem.Se pune la uscat ta temperatura camerei, cateva zile ,dar se poate folosi imediat pe momitor,daca dorim sa n ... mai mult
la care se adauga 10 oua ,modul de preparare :se sparg ouale se adauga partea lichida se amesteca bine dupa care se framanta cu mixul ,aluatul trebuie sa fie mai vartos sa nu antampinam probleme la rularea bilelor,se vor fierbe la vapor pt 6 minute daca nu an apa pentru 3-4 minute,se vor scoate pe o carpa uscata pentru cateva ore si dupa se vor conserva la un loc ventilat si fara umezeala. (accept antrebari pentru nelamuriri) ... mai mult
5 kg de porumb, aroma (preferabil fructe/dulce) in functie de dozajul recomandat de producator, eu folosesc august sau crapi mofturosi de la carp trend dar poate fi orice aroma, 700g de melasa, o lingurita de sare, aminoacizi (amino capsuni, 60g), atractant dulce (amino attract sweet) de la carp trend, spirulina 10 mg.este o reteta foarte buna care in perioada verii da rezultate destul de bune ... mai mult