Permise de pescuit 2011

Permise pescuit
Share
Si anul acesta vom "beneficia" de mult ravnitul permis emis de ANPA tot prin intermediul APS-urilor si AJVPS-urilor!Anul trecut s-a incercat o petitie...anul asta se incearca dezinformarea!

Permise de pescuit 2011 : 106 comentarii

  • si atunci pt. noi pescarii de pe margine cu 5-6 lansete de ce ne mai trebuie permis de pescuit?apoi daca pe mine m-ar gasi pe 20 aprilie ca vreau sa dau si eu la peste asa de dragul sculelor care le-am cumparat ma reteaza cu amenda cel putin asa cred.
    la restul?-nimic s.m.d.r.hai ca este brambureala mare.
    pa si fire intinse.

  • sa vedeti ce este acum in mh.....si se pescuieste"legal"

  • haideti sa lamurim putin lucrurile cu privire la â

  • eu eram la mine in jud ,,eram 3 pescari,, au venit 2 cu barca si au pus plasele tot peste fire...cind le am zis ca stam de doua zile,ca am momit locul,.au zis ca ei sunt din sat,pescuiesc de 30 de ani in zona si daca nu ne convine sa plecam....nu am plecat,dar dupa 30 de minute aveau plasele pe mal,inpachetate frumos ,aranjate la colturi,..fiecare nu mai mare de 0.50m(unu din prieteni se lauda cu nustiu ce cutit de firma ,,,,,avea dreptate "chiar taia bine").a doua zi nu stiu ce sa intimplat,ca noi am plecat,am cam sughitit,da ne a trecut,...datile urmatoare cind am mai venit ,nu am mai vazut plase in zona aia.....sunt "pe mina"cu politia de frontiera,cu "tata jandarmilor", poate sau m ai speriat acum cu vamesii,sa speram ca o sa fie mai bine anul asta.

  • nimic nu ma mai mira cand e vorba de raul olt ...cred ca anul trecut am vazut mai multi km de setca decat am sa vad vreodata km de autostrada in romania.
    unii aveau nesimtirea sa-mi puna setca peste fire ..altii sa intre cu barca pe langa mine si sa treaca cu ea peste firele mele... ai lasam sa-si faca damblaua ca na .. veneam de la 150 km si nu aveam de gand sa ma pun cu nebunii ...ai lasam sa iasa din apa sa dea sa plece si apoi ai trimiteam sa-mi recupereze firul respectiv montura de sub setci cu amenintarea ca la noapte am cu ce sa ma incalzesc...aveam fir textil la mine si cred ca reuseam sa o aduc aproape de mine sa o pot scoate... dar n-am avut sanse ..cred ca s-au speriat si au dat toata noaptea tarcoale.
    nu stiu cand vom scapa de setcarii astia.

  • paznicii de la balti ,rauri si chiar balti private sunt ca vamesii

  • imi pare rau dar este din olt,iti spun adevarul si daca doresti sa-ti mai spun ceva tare "astazi a venit pe la mine un pescar din acela adevarat nu parit ca mine si-mi spune ca a vorbit cu un prieten al lui ca sa scos acum doua zile din olt 600kg. de crap",sunt sigur ca nu o sa ma crezi dar asa este.in legatura cu patronii de balti nu cred ca sunt atat de darnici sa-si scoata pestele la vanzare pe niste maruntis cand poate sa scoata un profit frumusel dand hrana din abundenta si o taxa de cel putin 100 lei.
    speed,cred ca ai fost si tu la peste la olt nu este cazul sa-ti spun mai mult.

  • pt speed66:pg pt tulcea costa 0 ron si se obtine de la politia de frontiera avand o copie dupa buletin,una dupa permisul de pescuit(anpa)valabil pt anul in curs, si un dosar gol in care se depun aceste acte.in ceea ce priveste pestele din pescarii eu as spune ca 80%este de la braconieri iar restul din crescatorii,import.in perioada asta tot crapul(pestele) sta la gropi si cum toti braconierii stiu aceste gropi nu le ramane de facut decat sa l curenteze.in toate pescariile din tulcea gasesti pesti sub dimensiunile admise inclusiv stiuca chiar daca acum este in perioada de prohibitie!

  • paznicii isi iau dreptul si intorc spatele.asta e.aceeasi problema este si pe cris in zona ciucea-negreni si nici dracu' nu-i baga in seama. (politie,padurari,jandarmi,etc)

  • ai dreptate mihai ,branconieri sant peste tot,daca mergi la pescuit pe valea noului roman jud sibiu aproape de varsarea in olt nu ai loc de bastinasii cu halaul si mai si rad spunand,ca n-au loc de pescari, si daca zici ceva esti amenintat ,paznici de vanatoare au alte preocupari .