Permise de pescuit 2011

Permise pescuit
Share
Si anul acesta vom "beneficia" de mult ravnitul permis emis de ANPA tot prin intermediul APS-urilor si AJVPS-urilor!Anul trecut s-a incercat o petitie...anul asta se incearca dezinformarea!

Permise de pescuit 2011 : 106 comentarii

  • mai avem un pic pana o sa ne traga pluta la fund,abia astept ca mam saturat de iarna.

  • expresia sa v-o traga la fund se refera la pluta de pescuit, vorba romanului cu 2 sensuri a scos din fire pe cineva.nu va certati fratilor,bateti-va.sac.

  • sunt din costesti.asa a fost si in 2009,in a doua jumate a anului.vom vedea

  • oke...atunci tu stii mai bine ce divergente ati avut..nu ma bag peste problemele voastre..

    @catapescaru de unde esti?
    si te-as ruga sa ne tii la curent cu permisele obtinute la curtea de arges. anul acesta prefer sa nu mai dau banii la ajvps si decat sa merg la giurgiu sa iau permis de la anpa ar fi mai aproape curtea de arges. eu sunt din mioveni.

  • anul asta se poate lua permisul direct de filiale teritoriale anpa.se plateste taxa de permis la trezorerie si se merge cu chitanta la ei.in arges se procura de la ocolul silvic vidraru de la curtea de arges.permisele vor veni in data de 12.02.2011(asa mi-au spus saptamana trecuta).pana se concesioneaza apele ,permis este valabil in toata tara. apele unde se practica pescuitul comercial(olt, dunare)nu vor fi concesionate deci se va pescui doar cu permisul anpa.o sa vedem ce ape se vor concesiona.voi suna la ocol marti.o sa va tin la curent. adio carnet de membru!!!!!!

  • @ de_moon-fratioare , fara suparare cand mi-o zice un prieten nu am de ce sa ma supar....cand un necunoscut vine si-mi zice ....norocul lui este ca nu-i linga mine....! retine nu am glume si prietenii cu oricine....si cred ca nu am jignit pe nimeni de cand postez !mie unul mi-a fost inchis topic ptr mult mai putin...si apropo vezi ca aceeasi "zicala" o foloseste karakuda nu numai pe acest topic...deci baiatul ,dupa parerea mea , are o problema ...!
    si dupa cate-mi aduc bine aminte,anul trecut,permisul anpa a fost eliberat tot prin intermediul aps-urilor asi a avut acelasi pret ca in 2009 cand fiecare si la procurat personal!!!anul asta ti-l poti lua personal de la filiala teritoriala anpa(ptr bucuresti si alte 7 judete , de fapt ptr toata zona muntenia permisul se elibereaza la filiala giurgiu,unde-i un singur functionar,intr-un birou de 4m patrati)!iar ptr dd se va elibera un permis separat,eliberat de arbdd,care nu are inca pretul stabilit....!
    asa ca ,cu ce ne-a luminat karakuda?

  • @speed_66_all lasa-l usor sa nu sarim repede cu ban-ul..

    din cate stiu eu expresia "sa o traga la fund" sau sa v-o traga la fund" e o expresie "pescareasca" ca a adaugat el apoi asociatile si arbdd-ul asta cred ca a fost o ironie zic eu dar nu a jignit pe cineva in mod direct... acum ca te-ai simtit tu putin ofensat cred ca a fost din faptul ca oi fi tu putin mai suparat dar stiam ca tu mai stii de gluma.
    nu stiu cine e @karakuda sa zici ca ai tin partea dar asa vad eu lucrurile.
    fire intinse! si sa ne tineti la curent cu partidele de pescuit..ca sunt curios pe ce ape nationale se mai gaseste peste.

  • @ckarakuda-prietene daca ai alta orientare sexuala pe noi nu ne intereseaza....te rog daca postezi ceva da dovada ca esti cat de cat civilizat si bine-crescut...cred ca nimeni de pe acest site si de pe acest forum nu te-a jignit!
    @admin-rog admin sa-l banneze pe userul karakuda ptr limbaj neadecvat!


  • dragii mei



    nu vorbiti in necunostinta de cauza.pe vremea cand anpa elibera permisele de pescuit, acestea costau 10, 20, 30 roni. asociatiile le elibereaza acum cu cel putin 100 roni,fara sa faca nimica ptr.asta( altfel spus platiti cu 70 roni un carnet de membru jerpelit, ptr.ca in conformitate cu noile reglementari - ord.nr.15/20.01.2011 emis de madr, anpa si-a facut datoria si a reglementat conditiile de practicare a pescuitului recreativ/sportiv).
    cititi ordinul si judecati singuri cine a apucat "ciolanul"
    fir intins si sa v-o traga la fund(asociatiile si arbdd-ul)....

  • @peter-poate se rezolva pe 15.02..... dar mafia-i prea mare...cum se zice:'speranta moare ultima"...!