Permise de pescuit 2011

Permise pescuit
Share
Si anul acesta vom "beneficia" de mult ravnitul permis emis de ANPA tot prin intermediul APS-urilor si AJVPS-urilor!Anul trecut s-a incercat o petitie...anul asta se incearca dezinformarea!

Permise de pescuit 2011 : 106 comentarii

  • @rolandpopcev-prietene ar fi ultimul lucru pe care l-as face!sa dezinformez!daca te pricepi cat de cat la calculator,te rog eu frumos sa intrii in istoricul site-ului si ai sa vezi ca eu personal,anul trecut,m-am luptat ca sa nu fim obligati la asociere!cand am postat pe site informatia ca ,conf. legii tre sa ne asociem , au fost catva care la fel ca si tine,mi-au sarit in cap si au zis ca dezinformez!timpul mi-a dat mie dreptate!am facut apel ,pe acest site sa semnam petitia!!!!!!ptr cultura ta generala imi permit sa te informez ca petitia a fost semnata de 500 si ceva de semnatari,iar ptr puncte si premii se luptau pe acest site peste 850 de insi!si unde vezi tu unire in treaba asta?erau mai importante retetele de bucatarie si doua lansete primite ca premiu decat un click pe oppinio.ro!asa ca te rog eu inainte de-a face o afirmatie despre cineva,informeaza-te!daca nu taci ca tacerea-i mai buna!ion minulescu a scris o mare poezie: a-xii-a porunca !cu permisiunea ta 'mi permit sa "pun" doar prima strofa,restul poeziei-l astept de la tine:
    "asclta,priveste si taci
    asculta sa-nveti sa vorbesti,
    priveste sa-nveti sa cladesti,
    si taci,sa-ntelegi ce sa faci....."

  • si anul acesta vom "beneficia" de mult ravnitul permis emis de anpa tot prin intermediul aps-urilor si ajvps-urilor!anul trecut s-a incercat o petitie...anul asta se incearca dezinformarea!

    pai dak nu ne unim in as. ca s-aiba forta cuvantul nostru,cine ne mai face dreptate?e si normal sa-l dea as. de pescari,k oamenii de-acolo merg si-n control cu organele legii(sau ar trebui s-o faca,cum fac eu) si ei vad dak x,y,z pescar respecta conditiile legale de pescuit,k sa stie dak la anul ii mai da sau nu permis de pescuit!

  • baracuda14.01.2011 20:58

    la ajps cluj costa 82 lei, ses+munte 2011, permis valabil si la sacalaia (lacul stiucilor). fir intins tuturor!!!!
    chiar asa,fara nici o taxa-n plus?da ce regulament are sacalaia? te duci la patronul respectiv,ii dai 300lei pe zi si faci c&r c-asa e el smecher?mi-e scarba de patronii astia hoti si de baltiile lor cu figuri in program.....

  • @stefanpescaru-cezarica stii bine ca nu-mi permit sa arunc vorbe-n vant!ma cunosti si stii ca de-alungul timpului orice informatie pe care am "aruncat-o" s-a dovedit 90% reala!da se pare ca s-au hotarat sa ne scuteasca de "asociere"!eu unul o sa raman "asociat" deoarece asociatia in care la care am aderat anul trecut are oameni de toata isprava in componenta ei!e alegerea mea si numai a mea si sper ca nu fie comentata in niciun fel!

  • sa ne ajute dumnezu sa fie asa ca ori cum ajvps nu facea mai nimic ,pt noi doamne ajuta

  • @baracuda:in proportie de 75-80%! informatia este cat se poate de "proaspata" si corecta!numai daca nu-si baga "dracu'" coada(unele aps-uri cu "bile" mari si grele)eliberarea permiselor anpa se va face cum am postat mai sus!imi pare rau ,sursa nu o pot dezvalui,o am de la un om in care am deplina incredere si tot ceea ce mi-a spus in legatura cu hobby-ul nostru s-a adeverit!iar tipul cu barca de anul trecut nu avea nici un drept sa va ia taxa!decat doar daca lacul nu-i administrat de anpa sau romsilva!

  • cei de la ajps cluj spun ca pe lacul fantanele-belis nu este valabil permisul eliberat de ei. in consecinta se va pescui cu taxa platita la angajatul rnp, care circula pe lac cu o barca cu motor termic, fara sa-l intrebe nimeni de sanatate. (anul trecut era 26 lei/zi). pe deasupra mai zice ca nu e voie sa pescuiesti cu porumb, doar cu momeli artificiale, ca de aici bea tot clujul apa!? sper ca rnp sa nu mai aiba drept de control pe apele de munte si sa se ocupe mai bine de defrisarile ilegale si de hotii de lemne. este de ajuns daca pescarii sunt controlati de anpa si jandarmerie.parerea mea.
    fir intins!

  • sall, speed_al . de unde ai sursa de inf. cu ce probezi ?dupa cum zici tu se poate permis si fara asociere !nu-i asa ?

  • stiri proaspete despre permise:
    a) bune:
    1.permisele anpa raman nationale, deci valabile in toata tara (cu exceptia deltei dunarii.
    2. permisele se vor distribui atat prin asociatii, cat si direct prin sucursalele anpa
    3. pentru pescarii din zona de munte, romsilva nu va avea dreptul de a incasa taxe anuale, lunare, saptamanale,
    zilnice

    b) rele

    1. delta intra in competenta exclusiva a arbdd, care va emite propriile permise, altele decat cele eliberate de anpa.
    costul acestor permise urmeaza a se stabili prin hotarare de guvern.
    2. camparea in delta va fi in principiu interzisa, cu exceptia catorva zone restranse, alese cam "cu picioarele".
    3. pg-urile vor ramane in continuare necesate pe toata frontiera, chiar daca (putin probabil) vom fi acceptati in
    schengen

  • pg ul trebuie si pe dunare .rep serbia nu e membra ue.fire intinse la toti de pe balta!!!!