Permise de pescuit 2011

Permise pescuit
Share
Si anul acesta vom "beneficia" de mult ravnitul permis emis de ANPA tot prin intermediul APS-urilor si AJVPS-urilor!Anul trecut s-a incercat o petitie...anul asta se incearca dezinformarea!

Permise de pescuit 2011 : 106 comentarii

  • sall nea nae nu ma supar ca nu am de ce poate mam ex eu gresit stiu ca anpa e una si carnet de membru e alta,dar eu am spus,ca asociatile nuti dau pe loc pe cele de la anpa,ca nu le convine sa se duca la fie care memb in parta,asteapta sa se stranga mai multi si face un drum cu cei care au pus viza de membru sanatate si fire intinse

  • cezare si mai multi pescari . scz .fratilor nu mai incurcati permisul de pescuit a.n.p.a.cu , carnetul de membru asociat . unii o dau greu la incurcat . ;ba pescuit de munte , ba de ses , de ce nu zic si de pescuit la deal . permisul emis de anpa si eliberat de as. este valabil pe toate apele colinare din romania . asa scrie clar in leg. 317 si nici acum nu sa inteles de mai multi prieteni pescari .dar mai zicem si romania unde fiecare as. face regulile ei.deci ; se vizeaza numai carnetul de m. as.si in baza acestei vize se elibereaza permisul a.n.p.a.si sunt dependente unul de altul . fara unul din ele nu se poate . iar vizele pg. in romania sunt gratis. as, pretind bani pt deplasae.iar eu tin sa cred in continuare ca suntem tara membra a ue, si k in consecinta nu ne trebuie vize pg. decit la granitele cu ucraina si moldova, tari care nu sunt m. in ue . te salut pe aceasta cale cezare . si pe toti prietenii pescari > scz dak va-m suparat.

  • are cineva vreo idee despre cat ar costa "cartonasul" anpa - pret normal?

  • si la sibiu permisul a fost anul trecut de 82 lei,cred ca se datoreaza faptului ca se prinde mai multi pesti in olt cu plasele.

  • @speed_66_al : sper sa ajung si eu saptamana viitoare,probabil luni-marti sa duc carnetul!ms de info!

  • @ultras-costele baietii de la asociatie au inceput sa stringa carnetele!eu l-am dat pe 14!din ceea ce am vb cu ei de luni anpa-ul va trimite "cartonasele"!

  • @stefanpescaru-cezarica in baza chitantei pe care o primesti de la aps-ul unde platesti ptr permisul anpa ai drepturile pe care acel carton emis de anpa ti le confera!pana la eliberarea permisului anpa poti pescui linistit in baza chitantei!

  • :) stiu costel dar ziceam ca nu iti aduce cartonasele anpa pana nu se strang mai multi membri,la asociatile la care vizam,poate sant tiparite poate nu,de ex eu ma duc sami vizez permisul,ei pun viza simi zic ca dureasa o saptamana pana vine si anpa,poate douo,inaceasta perioada se mai strang pescari care vizeaza deci face un sing drum la anpa cu mai multe permise sa fie cheltuiala mai putina la asociati,dar se mai putea si atsfel parerea mea ,ma duceam puneam viza de membru,si cu carnetul vizat sa ma fi dus eu la anpa sami ridic cartonul,si nu mai asteptam o saptamana,douo,fire intinse

  • @stefanpescaru : nu cred ca anpa elibereaza "cartonase" persoanelor fizice in mod direct ci doar asociatiilor care la randul lor le impart celor ce au platit contributia anuala la ei(la asociatii)!

  • costelus asociatile nu vizeaza anpa la fie care,asteapta sa se stranga mai multi membri si in functie de asta se duc la anpa si ridica permisele daca nu vizai prin asociatii anpa til dadea pe loc sau cel tarziu a doua zi,la vreo 30membri sa se stranga ce vrei sa nu mai le iasa nimic si lor