Permise de pescuit 2011

Permise pescuit
Share
Si anul acesta vom "beneficia" de mult ravnitul permis emis de ANPA tot prin intermediul APS-urilor si AJVPS-urilor!Anul trecut s-a incercat o petitie...anul asta se incearca dezinformarea!

Permise de pescuit 2011 : 106 comentarii

  • buna seara stimati pescari,
    daca imi dati voie imi permit sa intervin ptr ca am vazut pe acest forum fel de fel de idei, fel de fel de pareri. sunt din giurgiu si pescuiesc la dunare de cind m-am nascut. ptr a pescui la dunare sau bratul ara aveti nevoie de urmatoarele documente: 1.permis de pescuit eliberat de anpa(este de ajuns permisul, nu este obligatoriu sa fiti membru intr-o asociatie)
    2.aviz de activitate (este obligatoriu in orice zona de frontiera indiferent daca va plimbati pe malul dunarii,campati sau pescuiti)
    3.c.i sau b.i. dupa caz
    pg-ul nu mai exista, a fost inlocuit de mult timp cu acest aviz de activitate care se elibereaza in baza permisului anpa si este gratuit. eu ma deplasez personal la politia de frontiera si mi-l fac acolo. a, si apropo, de anul trecut exista in giurgiu o asociatie de pescari non-profit, alta decit ajvps, care a eliberat aceste permise anpa contra sumei de 55 ron. tot in aceasta suma intra si avizul de activitate pe care ti-l faceau tot ei.
    daca va mai pot ajuta cu alte informatii va stau la dispozitie. o seara placuta va urez si fire intinse !!!!!!!!

  • normal ar trebui sa ne elibereze permise si fara sa fi asociat,pentru a primi autorizatie de funtionare fara care nu va primi permise

  • frate speed, pg-ul nu este obligatoriu . mai laso in colo cu pg-ul asta , este gargara vece al asociatiilor. stiu ca cer bani pt . transport, dar ma repet, nu treb nici o viza pg,decit la granita cu ucraina -moldova , si sa mai stii k eu stiu si ce trebuie cind treci la bulgari cu bul. cu taxa de pod , ca doar nu am cazut acum de pe luna . inca nu ma-m plafonat asa de repede .dar daca unii dintre pescari ai tot trag intruna ,ca as. ne fac viza pg. de ce sa ne faca, daca legea nu prevede , . ce parere ai de obligatiile ce le au as. de pescari / asta ar trebui discutata sa stie toti pescarii . cred ca ai citit ord. 74 /28.01. 2011. si acolo mai spune k as. elib. permise anpa cu 30ron, fara a mai percepe si alta taxa . cum ati explici tu asta , vreau sa aud parerea ta , cum intelegi tu ?.as. primesc subventii de la stat pt etc.....dar au si obligatii prevazute de lege . care sunt scrise in ord.74. dar nu ai sa vezi k fac ei asa ceva . .

  • @baboier-nea nae deoarece regimul de pescuit are alte legi!de-asta se cere pg-ul!la bulgari treci cu masina cu ci dar iti trebe si certificatul de inmatriculare si "cartea verde" si carnetul de sofer,si rovigneta,si taxa de pod si.....!aaa daca mergi pe jos,pieton,nu-ti trebuie nimic din astea!!!!!poate doar taxa de pod...pe care o platesti dus-intors de fiecare data cand treci podul....viza pg e gratis,taxa asociatiile ti-o cer ptr deplasarea la ,de exemlu tulcea (din buc. sunt 600km dus-intors),benzina s-a scumpit....nu le tin partea, dar sunt asociatii unde ptr giurgiu si calarasi ai viza pg gratis!stiu,in felul matale ai dreptate,dar,cartonul anpa-ti confera dreptul de-a "sofa" cu lansetele iar permisul este faptul ca esti "inscris in circulatie",ai "numere de inmatriculare",iar viza pg este itp-ul pe anul in curs....normal daca ai o viza a unul judet(de ex giurgiu)esti luat in "vizor" pe toata frontiera romaniei!asa mi- sa explicat si mie asa-ti explic....poate nu am dreptate dar ce sa-i faci? nu vezi ca murim cu dreptatea-n mana?

  • din ce am citit eu din orn, 74/28.01.2011,privind obligatiile as, de pesc .sportiv/recreativ reiese k; asosiatiile elibereaza permise de pescuit emise de a.n.p.a. la costul de 30ron la fel k si anul trecut ,pensionari gratis. elevi stud. redus ,fara a mai percepe alta taxa in plus . vad la unele asociatii ca cer 10 ron pt viza pg, (transportul lor )de ce treb viza pg? de ce elibereaza politia de fr, viza pg?nu trebuie .!!!!! asta este facatura de asociatii. mai ales daca intram in spatiul shenghen. cititi ord.74 si vedeti ce obligatii au as. de te minunezi si ei nu fac nic,pt noi .fir intins va doresc . astept pareri . multumesc .


  • dar in delta cum ramane?am sunat ieri si la anpa si la arbdd si nici macar nu stiau ca s a semnat acest document.l am trimis ieri prin fax la anpa(tulcea)vedem

  • catre asociatiile de pescari sportivi ,nu catre noi ,e clar.uita-te si pe anexe.problema e zona de pescuit alocata fiecarei asociatii si asta e in functie de un punctaj acordat cum e explicat in anexe.e destul de clar

  • 1. autorizaÅ£ia de pescuit recreativ/sportiv este un document cu regim special, cu o valabilitate
    de 5 ani vizat anual pânÄ

  • victorl este m.o.74/28.01.2011.ordinul nu are nr si din ce-am citit va fi o taxa in plus pt delta.in rest 30ron anpa +cat vrea asociatia de care apartine fiecare