Permise de pescuit 2011

Permise pescuit
Share
Si anul acesta vom "beneficia" de mult ravnitul permis emis de ANPA tot prin intermediul APS-urilor si AJVPS-urilor!Anul trecut s-a incercat o petitie...anul asta se incearca dezinformarea!

Permise de pescuit 2011 : 106 comentarii

  • @mihai iulian


    nu vreau sa vorbesc prostii dar am aflat printre altele ca majoritatea crapului,carasului,platicii pe care o gasim in magazine,intr-n cuvant 90 % din pestele pus la vanzare provine din import!nici eu nu sunt de acord cu plasarii,setcarii,varsarii,electricienii...etc dar majoritatea patronilor de balti scot toamna pestele!

  • speed_66_al,nu sunt nebun,dar pot sa intreb pe tine in special si pe ceilalti pescari in legatura cu permisele anpa sunt valabile si pt.setci,siruri,navoade plase,etc pentru ca spre exemplu acum ceva timp am cumparat crap romanesc si m-am intrebat singur"cu ce a fost prins acum in aceasta perioada"cand stiu ca foarte rar poate fi prins la lanseta.si eu am platit permisul anul trcut dar cand ma gandesc ce voi prinde la vara daca acum in miezul iernii se vinde numai crap mare(4.5-7 kg)mai te trage inima sa platesti.vara trecuta sincer va spun ca nu am fost intrebat decat o singura daca am permis,in rest nimic.imi pare rau de ce se intampla mai sunt si silvicultor.

  • iar la asociatia unde sunt si eu inscris de anul trecut conditiile-s urmatoarele:


    "cotizaÅ£ii Å

  • sunt asociatii care conf legii elibereaza numai permisul anpa! voi poata (fara a face reclama) oferta unei asemenea asociatii-mentionez ca nu sunt membru cotizant si nu fac parte din cd al acestei asociatii,nu am nicio legatura ce cei de acolo:



    "i. membri cu facilitati:

    cotizaţie 70 lei + anpa + 5 lei (cv carnetului) - membri noi
    cotizaţie 60 lei + anpa - membri care au deja 2 vize aps
    cotizaţie 50 lei + anpa - membri care au deja 3 vize aps
    cotizaţie 50 lei + anpa - pensionari cu venit sub 1000 lei
    cotizaţie 60 lei + anpa - pensionari cu venit peste 1000 lei
    cotizaţie 50 lei + anpa - pensionari cu venit peste 1000 lei, dar care au deja 3 vize aps
    cotizaÅ£ie 0 lei + anpa + 5 lei (cv carnetului) â

  • s a aprobat si la tulcea (pt delta)permisele se vor da de catre arbdd si vor costa 30ron.cam intr o saptamana maaxim doua.

  • am aflat 4 aprilie 2 iunie

  • stiti cand se da prohibitia?

  • @zeus gr-nu fratioare nu tin cu niciun aps....eu am postat pasii care trebuiesc urmati ptr obtinerea permisului anpa...ce bine a fost acum doi-trei ani cand le-am ridicat de la buftea(vb de cei din buc si ilfov)...asa cum este acuma ar trebui sa vin la giurgiu...si stii vorba aia: time is money...!

  • art.2 din ordinul 15/2011 spune asa: "(1) practicarea pescuitului recreativ/sportiv in habitatele piscicole naturale se face in baza permiselor emise de catre administratorul resurselor acvatice vii si eliberat de acesta sau de catre asociatiile de pescari sportivi, dupa caz."
    deci,din pct de vedere legal ar trebui sa avem voie sa ne luam permisele nu numai de la aps-uri ci si de la anpa(sau filialele locale ale anpa), insa acest lucru cu siguranta nu se va intimpla. oare acesta nu este un abuz?
    @speed_66_al, nu te condamn ptr faptul ca tii cu unele aps-uri dar daca printre ele te referi si la cel din giurgiu imi pare rau dar trebuie sa te contrazic. astia chiar nu fac nimic ptr pescari si atunci nici nu merita sa te afiliezi lor.

  • @johnpescar
    pe mine m-a scos din fire john...daca mi-o zicea un prieten(repet) nu ma "agitam" atata!...dar cand intra un "pescar" si da si informatii eronate si apoi ne ureaza citez:"sa v-o traga la fund asociatiile"....cum e?nu de alta dar eu unul sunt heterosexual...dar nu am de gand sa continui aceasta polemica inutila si regret ca m-am coborat la mintea lui....asa ca nu vreau sa devin offtopic !