Permise de pescuit 2011

Permise pescuit
Share
Si anul acesta vom "beneficia" de mult ravnitul permis emis de ANPA tot prin intermediul APS-urilor si AJVPS-urilor!Anul trecut s-a incercat o petitie...anul asta se incearca dezinformarea!

Permise de pescuit 2011 : 106 comentarii

  • doamna ,in ce tara de .....bip traim. vai de capul nostru

  • s-a semnat ord 74/28.01.2011 privind conditiile de practicare a pescuitului recreativ sportiv.uitativa
    si va minunati

  • treb bani la buget....din "piatra seaca"...... orice.....nu conteaza.....la bilant lunar treb sa fie plus>.>>......asa isi pastreaza posturile(cu reduceri de cheltuieli,... platim noi astea "prosti",,impozite, mahaari nu platesc,,(nu suporta detentia,li s a rupt rotula,si e grav,"vegheaza pt tine").....eu personal nu am fost verificat de permis de 7 ani (pescuind in principal pe dunare),,doar buletinu,(pe graniceri nu i interesaa permisu,,,spuneau ca nu sunt platiti si pt asta) pg am ma i ziso treb si pe dunare(e moca,cel putin anul trecut)

  • rnp ar trebui sa plimbe ursu' prin padure. ce se tot leaga de pescari? nu au din ce face bani? sau taxarea pescarilor este o metoda mult mai rapida de a produce venit?

  • pe prima pagina este proiectul in care la art1 pct 2si3 specifica ca asociatiile vor avea ape si permisele vor fi si saptamanale,lunare...daca se aproba credeti ca nu vor pune taxe toti pe apele lor,rnp doar asta vrea.

  • @lukasmarcus-lucica,tre sa uitam de delta!in octombrie am fost pe macin si surpriza:nu plasari,nu electricieni,nu.....!si culmea am si prins peste!!!!!!mai mult ca-n delta!

  • camparea în rezervaÅ£ia biosferei delta dunÄ

  • @rolandpopcev
    daca ai permis vizat de a.j.p.s.cluj la sacalaia platesti doar barca (in 2010, barca mica=12 lei si mare=15 lei).se pot retine 5 kg de peste,biban,caras,crap,platica. anul trecut la stiuca era catch & release si se pescuia exclusiv cu artificiale(fiind rezervatie). anul asta nu stiu ce va fi, poate se mai schimba cate ceva...in bine.

  • arbdd ul are niste porcarii publicate (avertizari de inundatii, de anu trecut,nu campati in balta ,cazativa la burj;al;arab;) eu nu am gasit articolu cu interzicerea camparii pe 2011.luminati ma..!!!multam

  • nu va mai luati dupa cei de pe site-ul info-delta ca vorbesc prostii cit ei de mari.. de ex in ianuarie au publicat locurile de campare din delta dunarii si cum se stie problema camparii inca nu e rezolvata.. dar ei au luat ordinul de anul trecut si au pus 2011 pe el doar in ideea de a fi ei "primii" care dau vestea si a 2 a chestie cu retrasul de pe site-ul madr a ceea ce au scris ei e tot o baliverna inventata... nu a existat niciodata