Pescuit pe Olt,baraje..

Locuri de pescuit detalii
Share
Fratilor,de maine incepe sezonul `oficial`de pescuit!!

Ce planuri aveti anul acesta pentru barajele de pe Olt?

Pescuit pe Olt,baraje.. : 238 comentarii

  • cea mai frumoasa partada anul acesta am facut_o la izbiceni in aval de baraj in data de 13_14 oct cind am prins 15kg de ciortan platica caras.a fost prima mea iesire la izbiceni fara sa am nici o informatie despre locul acela. la doar 7oo metri in aval de mine localnicii prindeau numai platica de la 1kg in sus lucru pe care l-am aflat abia a doua zi la plecare aveau fiecare cite 15-20 bucati pe zi. v-am povestit aceasta aventura pentru a-mi sustine ideea ca vadul conteaza cel mai mult la un pescuit reusit .abia dupa aceea vine stiinta,si pe urma norocul

  • sunt din dragasani pensionar pe caz de boala si merg la pescuit aproape zilnic bineinteles pe olt.zona de actiune este de la barajul ionesti zavideni dragasani mamura.nu inteleg cum unii se pling ca nu prind pe olt cind eu nu vin aproape sub 2 kg niciodata.cea mai memorabila partida anul acesta am facut-o la zavideni-auresti cind am prins 22kg ciortan foarte mult conteaza informatia despre locul de pescuit

  • @ evelyn se spune ca pescarii sunt mincinosi ...
    eu sunt din mioveni dar nu mint...
    peste anul asta in afara de cateva platici ..cativa carasei si ciortani si 1 bucata stiuca nu am prins pe olt ..iesirile au fost mai putine pentru ca nu isi aveau rostul..unii veneau si spuneau ca nu se puteau tine la 2 bete..bucati mari..eu cand mergeam ..nimeni nu prindea nimic..cred ca unii mint pentru consolare..cum gandeste romanul..lasa mah ca daca eu am pierdut timpul si banii pe acolo degeaba ..sa se duca si el sa-si ia teapa.

  • daca mergeti la babiciu treceti si pe la draganesti si incercati.am auzit ca s- ar prinde ceva dar stiti ca nu seamana o zi cu alta .fir intins.

  • vreau sa fac o iesire duminica sau luni dar nu sunt hotarat. oscilez intre babiciu si izbiceni... are cineva info de acolo ?

  • cred ca filmuletul ala nu ai trimis-o unde trebuia de nu te-a bagat nimeni in seama.
    toti pescarii din mioveni sunt pe olt asta cam asa este, dar cand intrebi pe strada sau prietenii despre olt nimeni nu stie nimic despre olt, intrebarea este de ce va mai duceti pe olt daca nu prindeti peste decat sa mintiti ca nu stiti nimic , multura dintre voi va este rusine sa recunoasteti ca nu prindeti , banuiesc eu ca alt motiv nu vad.mergeti la golesti ca mananca bine bibanul si salaul , sau voi cei care pescuiti pe olt din mioveni ma refer la cei care se simnt nu la toti va postati cu 2 vargi pe malul oltului si ce pescari suntem noi .
    scuze daca am jignit pe cineva

  • ce sa ne faca 2 braconieri la toti pescari sportivi care eram acolo,ca nu-i pozam eu daca eram singur .eram o multime din mioveni de la dacia la peste si mai aveam si un azor de lupta.daca mergeti pe olt din 5pescari 3 sunt din mioveni.

  • gata tavi m-ai spart mare curaj a avut flacaul asta! cred ca li sa facut frica. tu ce crezi.mai vali crezi ca i sa facut frica acelor flacai de tel. tau? tu sa te bucuri ca nu ti sa intamplet tie nimic. esti tare... rau. tine minte ca sunt si eu pescar.

  • si daia nu mai braconeaza aia ca i-ai fotografiat tu , bine ca nu ti-au dat cu sapa in cap taranii si nu ti-au vandalizat masina . eu i-am si filmat si am trimis inregistrarea la mai multe televiziuni nationale si fix pixu. nu intereseaza pe nimeni nimic in tara asta

  • cand am timp o sa postez o poza cu 2 braconieri care bagau o setca in balta babiciu si au scos-o cand a vazut ca i-i pozez .este facuta in 2010 in noiembrie si am si poze cu braconieri la dragoiesti.