Pescuit pe Olt,baraje..

Locuri de pescuit detalii
Share
Fratilor,de maine incepe sezonul `oficial`de pescuit!!

Ce planuri aveti anul acesta pentru barajele de pe Olt?

Pescuit pe Olt,baraje.. : 238 comentarii

  • daca iti trecea prin cap sa cobori de pe podul barajului pe urmatorul lac (auresti) prindeai ciortan la mamaliga suta la suta.

  • am fost duminica 13 11 2011 la dragoiesti pe pod si am dat la 2 bete cu vierme si mamaliga ;la varf .am luat un singur ciortan,biban foarte mult si 2 kg babusca dar marunta pentru ca nu a intrat cea mare acolo sub pod .poate se va aduna pestele acolo cand v-a fi vremea mai rea ,candvor fi valuri mari in baraj ,dar nu stiu cat timp v-a sta acolo ptr ca dau cei de la centrala cu niste cosuri mari din plasa si sperie tot pestele .caras s-a prins foarte mic si putin .nu stiu de ce .pescari au fost foarte multi dar a fost un frig infernal ptr ca batea vantul.

  • si inca ceva trebuie sa va inarmati cu 2,3 termosuri de tuica fiarta ca sa nu inghetati:)))))))
    eu mi-am pus betele la naftalina pana prin mai , fire intinse celor care se mai risca sa se duca la pescuit pe frigul asta

  • da este adevarat am auzit si eu ca se prinde ciortan acolo la baraj la mamaliga , dar trebuie sa te duci de seara sa ocupi loc ca cica este jale de pescari pe acolo

  • eu am fost la auresti(campu mare)si am prins 14 kg de ciortan la pluta acum 2 zile adica pe 08.11.2011 si am urcat si sus pe baraj si era podul plin de pescari in ecluze asa le zic eu.
    se prindea babusca si ciortanel la varf si babusca era frumusica peste 2-3 sute de grame bucata...mai intra si cate un carasel cate un avat sau salau care dadea ;a vierme sau rama
    dar in general se da la mamaliga si a inceput sa mearga
    mai in jos nu stiu nimic de draganesti sau alte baraje

  • va rog informati daca a inceput babusca si rosioara sa traga la dragoiesti pe pod la varfcum dadeam in fiecare an in noiembrie si decembrie cand era timpul rece.

  • si care e momeala cu cele mai bune rezultate la mreana pt tine??
    cu ce ai avut cel mai mare succes??

  • am revenit si am citit.in pescuit nu seamana o zi cu cealalta.mesajele scrise aici cred ca sunt sincere.nu are rost sa ne mintim.mesajele pe care le-am trimis,acelea putine,au la baza experienta si intamplari proprii.va dau un sfat!invatati din cele petrecute tinand cont totusi si de parerile celorlalti!am invatat pescuitul la crap incepand de doi ani de la voi,la care am adaugat ceva propriu. va multumesc! am fost si voi ramane ,, mrenar ,, cu toate ca practic pescuitul la aproape toate speciile de peste din tara noastra!

  • la cubulet de mamaliga am pescuit numai la pluta si pe timp de zi
    noaptea nu am vazut culoarea la ciortan.

    cat despre cei care retin decat "monstrii" de pesti cum zic unii ca "tavi" si altii va spun ca degeaba eliberez eu un ciortan de 500 de grame ca in cateva ore e in plasa braconierilor sau in parasute.
    eu recunosc ca am retinut toti ciortanii de peste 500 de grame dar macar i-am pescuit sportiv si cu multa truda si vreme friguroasa.
    de nu toti suntem super pescari sa prindem numai "monstrii" de peste 5kg ca altii
    ne multumim si noi cu ce scapa de plasele braconierilor si mai ales de pescarii de "monstrii"
    :)))))))
    :))))
    fire intinse!!! tuturor care va multumiti si cu capturi mai micute.

  • pe frigurile astea..slabe sanse..cine se incumeta sa mearga sa se axeze mai mult pe rapitor.