Pescuit pe Olt,baraje..

Locuri de pescuit detalii
Share
Fratilor,de maine incepe sezonul `oficial`de pescuit!!

Ce planuri aveti anul acesta pentru barajele de pe Olt?

Pescuit pe Olt,baraje.. : 238 comentarii

  • duminica pe 2 oct am trecut pe la campu mare si nici acolo nu manca pestele .vreau sa stiu daca merge la draganesti ipotesti sau maruntei.daca afost cineva rog informati.

  • am fost pe 1oct seara la pescuit in baraj la dumitresti vl .am luat o babusca si 2 carasei .toata noaptea au fost intinse km de plase de catre roomi .dimineata dupa ce au scos saci de peste din plase si a fost vandut cu 45000 kg ,a aparut jandarmeria care era interesata daca avem permise de pescuit nu de braconajul care se facea in nasul lor.banuiesc ca i-si iau dreptul dupa ce le-a luat boc din salariu .acumaramas ca boc sa-i mai concedieze pe cei nesimtiti care nu-si fac datoria si sa-i trimita la plimbare .erau complet nedotati pentru un control impotriva braconajului .nu aveau nici barca nimic .eicautau braconieri pe sosea sa scoata leusteanul rusine .cand s-a luminat de ziua a venit agvps cu barca cu motor si s-au dus direct la cei cu plase sa nu le scape loveaua case grabeau braconieri sa plece latirg cu pestele la vanzare lacampul mare.varog dati-mi ozona peolt unde sant mai putini nesimtiti.va multumesc.

  • m-am intors de la babiciu , cateva platicii si cativa carasi in 2 insi , foarte slab , am dat si din barca si de pe mal , am incercat in n locuri cu toate momelile posibile dar pestele a refuzat sa apara , in schimb se bagau plase la greu. singura captura pe care am vazut-o la aia de stau tot anul acolo cu 30 de undite , un crap de vreo 6 kg , in rest nimeni nu prindea nimic.

  • nu de asta e vorba - spuneam sa nu te mai duci atatia km cand ai balta la 50km de pitesti.

  • ma duc si eu la noapte la babiciu . revin cu info seara cand vin

  • @ioanca nu totul se rezuma la bani...
    bv @catapescaru , ma bucur ca incepe pestele sa manance , am si eu o oferta sa plec vineri la babiciu chiar in locul in care spui tu ca ai prins , eram in dubii sa ma duc dar cred ca am sa merg pana la urma..

  • cati lei ai cheltuit de vineri pana duminica sa i-ti fac o socoteala dupa aceea.

  • am impresia ca nu stiti unde sa pescuiti.la babiciu se pride peste.am prins , in doua persoane 15kg de peste(caras, platica si putin biban),asta de vineri de la prinz si pana duminica la prinz.am dat de vineri pana sambata vis-vis de aia cu rulota de care vb. tavi,deci pe partea dreapta ,in curs,platica si putin biban,apoi m-am mutat pe balta de laga sat,laga deversare,la tub pt cine cunoaste,unde stau aia la pluta mereu.aici am prins numai caras ,la fund.am luat si cateva bucati la 500 g.mai mare se prinde doar la fund, la pluta doar maruntis.apropo duminica ora 10 am plecat spre pitesti.

  • am fost la izbiceni ,am prins foarte multa platica .am pescuit de la podul scufundat inspre rusanesti cam 2 km . a mancat la vierme cu porumb bonduele . platica este destul de maricica . nu am putut sa stau si noaptea , cu toate ca veneau multi pescari spunand ca merge si noaptea foarte bine . nu am prins nici un caras .

  • aaa si era sa uit au plecat si argesenii aia cu rulota de dau tot anul dupa crap si tin ocupat locul cu 50 de undite , se pare ca nu a fost un an bun nici pt ei , chiar ma bucur ca nu au prins