Pescuit pe Olt,baraje..

Locuri de pescuit detalii
Share
Fratilor,de maine incepe sezonul `oficial`de pescuit!!

Ce planuri aveti anul acesta pentru barajele de pe Olt?

Pescuit pe Olt,baraje.. : 238 comentarii

  • vali69 baiatul care a primit 300 lei amenda era cu o undita facuse mare dezastru a ramas oltul fara peste? mai suntem si prieteni va dati seama ca-mi pare rau cand vezi atata mojicie si marlanie din partea celor care sunt lege si onoare in romania.

  • de ce va mirati de braconaj ?asa este peste tot in romania.peste tot se baga plase parasute generatoare de curent halau si tot ce se poate numai sa termine cu pestele .di an in an se prinde mai putin peste la undita pentru ca nu mai este .mi-e scarba sa mai merg la pescuit cand vad asa dezastru .nimeni numai face nimic .romania este putreda de coruptie ce sa vorbim de agvps jandarmerie sau politie chiar de incearca sa opreasca braconajul nu pot pentru ca nu-i lasa politicul .aici e mafia mare .pe unde se mai fac dosare intervin politicieni .luativa 12km plasa gasitiva omul de sprijin si aveti succes numai ca daca sunteti om cu demnitate ca mine nu va duce inima sa distrugeti tot pestele din balti.a-sidori sa-i vad pe braconieri astia braconand in franta sau japonia sau alte tari civilizate ca li sar stinge neamul.trebuie sa ne unim noi pescari sportivi si sa facem ceva,altfel nu vom mai vedea peste decat in poze .fire intinse in continuare.

  • am fost si eu la peste la olt,se prinde bine la japca,alti nu eu,nimeni nu-i vede.intra peste tine nu se uita,am plecat de acolo,ma-m mutat in alta parte dupa ceva timp au venit doi cu parasute.am plecat ca prostul acasa.ba cei de la ajvps olt v-ati dus la babiciu acum o saptamana si ati amendat la dusmanie pe unii care erau cu un bat la babusca cu 300 lei cand sunteti intrebati de cei cu plase spuneti ca au autorizatii,asa spun si cei de la jandarmerie si cei de la politie,ia sa se spuna cati au autorizatii pe olt la pescuit industrial ca prea nu mai exista peste pe olt. nimeni nu se mai trezeste sa faca ceva. in rest am fost la peste si atat fire intinse la toti pescarii adevarati.
    ps sa mergeti si la anul care vine sa vizati permisele sa nu va prinda babaul.

  • argesul e varza in locuri de pescuit

  • va rog daca cunoaste cineva un loc de pescuit la oblete in zona budeasa sau baraj bascov.

  • raspuns pt katryna7a;rama este momeala cu care am cele mai bune rezultate la mreana si nu numai,cleanul in timpul asta musca la asa ceva.

  • unde este domnule auresti cumva pe malul drept al oltului spre dumitresti sau pe insula pe malul stang unde este bariera care face intrarea in balastiera? va multumesc.

  • la babiciu sus in baraj de prinde strapazan la twister. din barca se prinde si somn.

  • da si pe mine m-ar interesa zona babiciu-rusanesti-izbiceni

  • stie cineva daca se prinde ceva pe la izbiceni?