Pescuit pe Olt,baraje..

Locuri de pescuit detalii
Share
Fratilor,de maine incepe sezonul `oficial`de pescuit!!

Ce planuri aveti anul acesta pentru barajele de pe Olt?

Pescuit pe Olt,baraje.. : 238 comentarii

  • pe alt forum scrie cineva :

    "acum am ajuns de la o partida de 20 de ore pe barajul de la izbiceni. am pescuit de ieri de la ora 19 pana astazi la ora 15. am prins impreuna cu un amic 22,4 kg caras printre care si 4 bucati de peste 1 kg, platica dar nu mai mare de 800g, biban, rosioara si babusca. am pescuit la viermusi, rame si pufarine. pe momitor am folosit mamaliga amestecata cu ttx si aroma de squid. am prins foarte bine astazi incepand de la ora 5.30.vreau sa spun ca astazi nu am facut fata cu 3 lansete tragea la toate 3 odata. demult nu am mai facut o asa partida la izbiceni tinand cont ca sunt de loc din turnu magurele si am pescuit destul de des pe acest baraj. mi -au spus niste prieteni ca a inceput sa se prinda bine si la rusanesti."

    ce sa mai credem sau mai exact pe cine ??

  • am venit de la izbiceni . rezultatul 0 , si din cate am vazut eu nu prea au prins nici vecinii din zona mea , nici nu sarea macar dar sa traga...

  • astazi plec la babiciu pe baraj. ceva sfaturi???

  • multumesc pentru informatia cu barajul ipotesti .am sa incerc sambata seara la dragoiesti vl ca acolo am mai prins ceva ciortan dar numai noaptea la mamaliga si numai la pluta dar cu o montura foarte usoara.

  • maine plec la izbiceni ,revin cu detalii cand ma intorc

  • am venit acum de la ipotesti.....dezastru...stati acasa..nu merge nimic.

  • se zvoneste ca ar fi mancat pestele saptamana trecuta la ipotesti pe coada pe langa casa de pe insula langa slatioara.are cineva informati clare?alti spun ca au prins bine in deversor la draganesti dar nu am fost pe acolo de pe vara cand era apa mare.

  • momeli mihai???

  • incercati la izbiceni pe pod sau in amonte 500 de metri,merita.am luat 17 kg platica iar un somn mi-a indreptat carligul[pe pod]

  • vineri 30 sept si sambata 01 oct am fost eu si nimic, 2 sarituri de crap si cam atat.am prins un biban la 300-400g, 10 rosioare la 100 - 150g si 3 platici.
    apa multa pe ipotesti si draganesti, si deasemenea setcari ca peste tot, dar nu le le baga mai aproape de 200 - 300m de unditari.
    am inteles de la un pescar ca la slatioara s-a prins, intr-o saptamana de asteptare, un crap de cca 11kg.
    cand am plecat de pe draganesti am urcat pe olt spre slatina si asa am aflat. am stat cam 5 ore si nimic,doar o saritura de crap in larg.
    pate o incepe sa manance daca nu a inceput pana acum, astept si eu informatii de la voi, multam anticipat.