Pescuit pe Olt,baraje..

Locuri de pescuit detalii
Share
Fratilor,de maine incepe sezonul `oficial`de pescuit!!

Ce planuri aveti anul acesta pentru barajele de pe Olt?

Pescuit pe Olt,baraje.. : 238 comentarii

  • ceva noutati de pe olt ? zona farcasele , babiciu , rusanesti , izbiceni ...

  • nu va mai agitati mah atata ca oricum o sa dam cu undita in olt exact cum am da in cada cu apa... nici braconierii nu mai dau banii pe plase si sa astepte sa pice ceva..mai nou investesc in generatoare si "pescuiala" e garantata..si acolo nu conteaza ca e mic ca e mare toti pestii din raza mor.

  • partea mai proasta e ca il iau si pe ala de pana in 100g , adica de vara asta , ca celalalt mai mare il iau aia cu plasele....................si cica sunt mari pescari ca nu vin fara peste de la olt !!

  • asa ma , luati si ciortanii aia de cateva sute de grame , ca de asa e romanul... patetic

  • unde a-ti pescuit la campumare la balastiera pe insula sau intrarea pe la peco si cum a-ti dat la cubulet ;la pluta ?eu am prins mai mult noaptea la pluta si voiam sa stiu daca merge si ziua .va multumesc .fir intins.

  • in olanu si in campul mare mananca foarte bine ciortanul.
    eu am fost acum 5 zile si am pescuit in campu mare si am prins o galeata de 10kg plina de ciortan plus vreo 14 salauti si un biban de 700 grame
    am pescuit la cubulet de mamaliga si cu o lanseta la fund cu pestisor
    fire intise tuturor

    maine cred ca fac o noua partida(revin cu noi detalii)

  • eu vreau sa merg la olanu la vl in baraj la ionesti.afost cineva si a prins pe timp de zi ;ciortan si foarte putin caras.afolosit cu rezultate bune viermisori.merg acolo ptr am concediu 7 zile si este aproape de danicei unde merg eu la tara.sambata trecuta a fost cineva care este in trupa mea la maruntei ,nu am putut merge ca am fost la nunta la un vecin si i-mi pare rau ptr ca au facut treaba.au pescuit la lanseta la fund si au prins ciortan si caras tot pe timp de zi.au luat la pufuleti cu vierme dar ei folosesc in cosulet ttx ce a ce eu merg mai mult pe mamaliga cu tarate de griu.la babiciu daca a-s merge a-s da numai in balta la tevi .acolo carasul si ciortanul mananca si iarna .lafarcasele si draganesti nu am fost de mult si rog informati .fir intins tuturor si ne tineti la curent pe unde i-i spargeti buza.

  • are cineva informatii noi de la farcasele , babiciu , rusanesti sau izbiceni ?

  • sant dezamagit complet .tocmai vroiam sa plec la rusanesti cu prietenii mei miine.in acest an n-am prins peste nici cat am dat pe permis .dar cine stie poate am sa am noroc.prinzi nu prinzi n-ai ce face pescar sportiv te numesti.bafta tuturor.alexe.

  • aaa da si era sa uit , cam dupa ora 19 aseara , la babiciu , a aparut jumate de sat cu plase si setci si le-au intins peste tot plus ca bagau si aia de au autorizatie , dar ca acum nu am vazut nici o data atati braconieri , cred ca erau pe putin 70 de barci care bagau setcile :(