Retete de nada pentru Babusca
Retete de nada si momeala pentru pescuitul la Babusca. Cele mai prinzătoare retete cu ingrediente si mod de preparare
Retete de nada si momeala pentru pescuitul la Babusca. Cele mai prinzătoare retete cu ingrediente si mod de preparare
Biscuitii bine sfarmati,miezul de paine alba si samanta de canepa muiata,se amesteca toate la un loc,adaugandu-se putina apa,dupa preferinta si in functie de cat de groasa vrem sa fie,apa sa fie putin calda(nu fierbinte),la care inainte de intrebuintare,adaugam viermusii sau viermii de namol. ... mai mult
SE pune intr-o galeata mai mare mai inati mixul ceva mai simplu si se amesteca trepatat cu aroma de capsuni dar si cu canepa, nada se face direct pe balta este o nada simpla ,noua,folosita des de pescarii magheari,se face bulgari si se pot da cu parastia dar si cu mana libera. ... mai mult
SE AMESTECA VIERMII SI RAMELE CU PAMANT DE ACRTIDA APOI SE FAC BOLOVANI SE ARUNCA IN APA ... mai mult
miezul de paine se ia si se baga doar u pic in apa apoi galbenusul se amesteca treptat cu miezul dandui culoarea galbena pai,treptat se amesteca cu o combinatie intre malai si faina pentru a se inatrii,datoarita apei miezul si inmoaie foarte repede.imitattie de mamaliga in caz ca nu aveti pe balta la voi e buna si asta. ... mai mult
se taie ramele marunt appoi se pun peste pesmetul care este inmuiat cu aditivi si amestecat cu componente animale pana se obtine o pasta groasa foarte buna pentru caras,babusca ... mai mult
se pune intr-un lighean pesmetul rosu care se amesteca cu aditivi acum depinde ce aditivi folositi dumneavoastra apoi puneti canepa,amestecati pana se omogenizeaza bine dupa care o faceti guguloie si o puteti arunca in apa ... mai mult
malaiul,faina de grau si faina de orez se amesteca uscate. peste amestec se toarna o lingura de melasa si SPD(sirop de porumb)pana se omogenizeaza compozitia.functie de temperatura apei putem adauga si CSL(alcool porumb). se fac galuste cam de marimea unei linguri;se ambaleaza galustile in hartie de ziar si se pun la fiert intr-o oala in care apa a dat in clocot.se fierb cca 30 min.se scot dezambaleaza si se pun intr-un vas etans. pe malul apei se scoate o galusca si se framanta(eventual mai ... mai mult
se amesteca toate la un loc si se omogenizeaza bine cu apa fiarta sau din balta de unde pescuim. se pune pe momitor sau se nadeste sub forma de bulgari cu cu catapulta. ... mai mult