Retete de nada pentru Caras

Retete de nada si momeala pentru pescuitul la Caras. Cele mai prinzătoare retete cu ingrediente si mod de preparare

Cauta in Retete de nada pentru Caras

Nada crap, caras

Se pune malaiul la fiert vreo 20-30 de min.Dupa ce a fiert malaiul se adauga zahatul vanilat,porumbul(care trebuie pus la inmuiat cu 24 h inainte de a prepara nada), painea care se inmoaie si ea putin inainte. Se amesteca toate acestea la un loc si se lasa la racit. Odata ajunsi p balta se adauga sprotul si prafuri dupa dorinta (vanilie, capsuni..etc) si putina apa din balta.Se mai amesteca toate acestea inca odata, dupace sau amestecat bine se fac cocolosi care pot fi aruncati in apa sau se po ... mai mult

  • 02-05-2009
  • 19130
  • 0
  • 24

Cea mai buna nada!!!!

Reteta asta mia spus'o un pescar care rupe tot.Nu lam crezut. Am fost cu el si nada cumparata de mine nu era la fel de buna k a lui . Deci nada se face asa , e foarte simpla dar eficienta.Se prajeste floarea soarelui pana se coace bine (atentie sa nu se arda ca sa dus totul de rapa) si apoi semintele de canepa (la fel atentie sa nu se arda) si se macina acasa totul apoi da sa fie marunt . o sa rezulte o faina ft frumos mirositoare daca ati prajit cum trebuie . apoi la nada respectiva doar adauga ... mai mult

  • 12-05-2009
  • 57665
  • 0
  • 23

Reteta mea testata

am reusit nada asta dupa mai multe esecuri si incercind sa simplific nadele mult prea complexe cu ingrediente greu de gasit .tot ce folosesti e simplu de procurat.hai sa va zic cum fac.prajesc cinepa si o macin dar sa nu fie fin .amestec toate enumerate mai sus cu o seara inainte ,sa se imbibe bine uleiul iar cind ajung pe balta, amestec cu apa de acolo.nu puneti din prima toata cantitatea de apa .puneti cite putin si lasati sa preia apa nada, iar daca mai este nevoie completati.oricum dupa un ... mai mult

  • 10-07-2010
  • 16030
  • 0
  • 16

Nada - ultras

Se fierbe graul pana cand se zdrobeste usor. Se pune de o mamaliga, iar cand e aproape gata se adauga garul si aroma de anason si se amesteca foarte foarte bine. Dupa ce se rastoarna i se da o forma umezind-o cu esenta de vanilie. Se tine in 2-3 randuri de hartie undeva la rece cca 2-3 ore. Fir intins! ... mai mult

  • 01-04-2009
  • 8726
  • 0
  • 14

Cum sa faci o mamaliga simpla dar buna

Este foarte important pt ca mamaliga sa iasa buna felul de malai care il folosim. Eu folosesc doar cel negrisat . Deci se pune apa la fiert cu un varf de cutit de sare , cand da bine in clocot pune-ti faina de malai in ea(se va forma ceva in genul unei mini piramide), lasati sa fiarba bine (cam vreo 20 de min) . Dupa ce o luati de pe foc scurgeti tot cirul(surplusul de apa cu faina)si amestecati bine (se amesteca greu fiind foarta omogena)si incet incet se adauga o jumate de pahar de cir (50 m ... mai mult

  • 04-06-2011
  • 32369
  • 0
  • 13

Nada caras,crap

Intr-o cutie cilindrica de plastic de cca 400 ml ( din cele de marinata macrou ) se pune 1 1/2 ceasca medie de faina de porumb si una de grau. Se omogenizeaza si se adauga apa treptat pana se face precum un terci ceva mai apos. Se pune apoi aroma. Daca este lichida atunci se va pune ceva mai putina apa. Se lasa 1/2 ore pentru transferul aromelor si se amesteca iarasi. Se dau pe centrul capacului 4-6 gauri pe un cerc avand diametrul de 2-3 cm . Vasul cu capac se va pune in cuptorul cu microunde ... mai mult

  • 05-05-2010
  • 6981
  • 0
  • 10

Porumb cu miere si tuica

Se ia o conserva de porumb alimentar, cea mai ieftina 2-3 lei. Cu un cui se face o gaura cat mai mica. Scoateti putin din sucul din cutie ca sa faceti loc amestecului de tuica (alcool rafinat) si miere. Acesta se introduce in cutie cu o seringa. Se introduce apoi o scobitoare in gaura si se rupe. Se pote turna si putina ceara de lumanare ca sa fiti siguri ca nu intra aer sa fermenteze boabele. Puteti folosi si altfel de arome, atractanti, in functie de dorintele fiecaruia. Oricum este mai avanta ... mai mult

  • 12-02-2011
  • 15444
  • 0
  • 10

Mamaliga aromata rezistenta in carlig

Se pune intr-un vas apa la fiert. Se amesteca in alt vas faina de malai , cea de grau si zaharul. Se adauga apa cate un pic in vasul cu faina si se amesteca pana cand se obtine un aluat consistent. Cand apa fierbe, se iau cu lingura galuste si se baga in vasul cu apa care fierbe. Dupa ce toate galustele au fost puse la fiert, se lasa la fiert aproximativ 10 minute. Se scot galustele, se pun la racit si apoi se dau prin masina de tocat(nu se lasa sa se raceasca de tot ca devin tari ca piatra). Se ... mai mult

  • 04-06-2009
  • 20022
  • 0
  • 9

Citeste asta daca esti pescar adevarat

oricine poate da o duma, ca o anumita nada, sau un mix de nada da rezultat undeva, intr-o anumita zi, intr-o anumita ora si secunda..... dar va rog sa ma credeti ca nu e asa de usor si nu poate da nimeni o reteta perfecta, sau sa garanteze ca o sa aveti satisfactia unei capturi extraordinare! e pacat ca pe toate lacurile din zona(Cj, Ms, Sj) si daca am omis vre-un judet, imi cer scuze, administratorii fac tot felul de smecherii ca omul sa plateasca taxa de pescuit dar sa nu poata retine nici m ... mai mult

  • 19-06-2008
  • 27014
  • 0
  • 7

Nada rapida caras

Napolitanele si halvaua se macina intru-un mixer, apoi se amesteca cu pesmetul si malaiul. Se omogenizeaza si se umecteaza nada pana cand se pot forma bulgari ce nu se pot desface cu usurinta. ... mai mult

  • 30-06-2012
  • 36940
  • 0
  • 7

Nada pt undita

Se prepara pe malul baltii. Se fierbe de acasa graul,se piseaza bine bine si se ia la purtator intr-o punguta de plastic. Se umezeste miezul de paine cu apa din lac si se freaca bine,adaugandu-se ulei putin cate putin. Cand este cat de cat omogena,se adauga peste paine graul. Se freaca din nou de data asta pana este aproape gata se adauga putin sofran astfel incat sa iasa la o culoare galben-spalacit. Fir intins!! ... mai mult

  • 03-04-2009
  • 7043
  • 0
  • 6

Nada simpla caras,crap

se pune faina alba,de malai si pogacea intr-o galetuta,se amesteca putin fara apa,dupa care se aduga treptat apa si se amesteca pana cand se leaga bine nada.de preferat cu apa din locul unde pescuiti.se pune pe momitor si se lanseaza.merge bine cu rama rosie de balegar.fir intins la toata lumea! ... mai mult

  • 02-02-2011
  • 13583
  • 0
  • 6

Reteta pe timp de criza

se pune apa la fiert se adauga faina de malai si faina de grau o lingura mare un plic de zahar vaniliat acesta o face mai lipicioasa un pic de scortisoara sau rom alimentar mirosul o sa fie foarte tare si gustos ... mai mult

  • 13-03-2011
  • 11855
  • 0
  • 6

Macaroanele la pescuit

Macaroanele indicate pentru aceasta reteta sunt marca Barilla nr 47.Intr-un vas se pun aproximativ 400ml apa in care se adauga trei patru picaturi de aroma de anason sau alte arome dupa plac, dupa care se adauga 3-4 linguri de macaroane in functie de cantitate de peste vizata.Se fierb cam 15 minute mestecind din cind in cind pentru a nu se lipi de vas si se gusta pentru a nu fi prea fierte sau prea tari.Cind consideram ca au fiert suficient le scoatem si le lasam la racit si le putem folosi.Pen ... mai mult

  • 18-03-2012
  • 25112
  • 0
  • 6

Nada pentru bomba

se fierb toate in afara de faina.dupa fiert cand amestecul se raceste se framanta cu faina pana la omogenizare ... mai mult

  • 27-09-2008
  • 6154
  • 0
  • 5

Nada rapida pt crap,caras

se iau ingredientele(masurate dupa ochi) si se amesteca intr-o galetusa pe malul lacului.nadele mara si anasonum sunt cumparate din comert. ... mai mult

  • 22-03-2009
  • 8051
  • 0
  • 5

Porumb cu tuica si miere

Se ia o cantitate de porumb uscat(din cotarca),in functie de cantitatea cu, care se doreste sa se momeasca.Se pune la muiat circa 24h, dupa care se pune la fiert intr-un ceaun,dar atentie sa nu miroase a mancare.Se fierbe la foc moale ,iar cand boaba este fiarta de jumatate se introduce zahar(un kg.la 10 kg. de porumb),dupa care se mai lasa la fiert, la foc domol,circa o jumate de ora,dar ATENTIE : cand boabele incep sa pomneasca se intrerupe din fiert.Se lasa sa se raceasca dupa care se pune in ... mai mult

  • 15-11-2009
  • 8773
  • 0
  • 5

Mamaliga cu budinca

Se pune un vas cu apa la fiert.Intre timp intr'un vas separat se pune faina de malai si se amesteca cu faina alba si cu un pic de apa pana se tine.Apoi pasta (faina alba si de malai amestecate)se face sub forma de cocolosi si se baga in apa fierbinte pana si se lasa pana se ridica la suprafata . Dupa ce ai facut asta cu toti bulgari se iau se sfarama si se pune budinca si aromantii si se amesteca ft bine . (Pt scobar recomand caramelul pt mine a dat cel mai bine rezultate) FIR INTINS !!! ... mai mult

  • 25-02-2008
  • 4638
  • 0
  • 4