Retete de nada pentru Oblete

Retete de nada si momeala pentru pescuitul la Oblete. Cele mai prinzătoare retete cu ingrediente si mod de preparare

Cauta in Retete de nada pentru Oblete

Cea mai buna nada!!!!

Reteta asta mia spus'o un pescar care rupe tot.Nu lam crezut. Am fost cu el si nada cumparata de mine nu era la fel de buna k a lui . Deci nada se face asa , e foarte simpla dar eficienta.Se prajeste floarea soarelui pana se coace bine (atentie sa nu se arda ca sa dus totul de rapa) si apoi semintele de canepa (la fel atentie sa nu se arda) si se macina acasa totul apoi da sa fie marunt . o sa rezulte o faina ft frumos mirositoare daca ati prajit cum trebuie . apoi la nada respectiva doar adauga ... mai mult

  • 12-05-2009
  • 57665
  • 0
  • 23

Cum sa faci o mamaliga simpla dar buna

Este foarte important pt ca mamaliga sa iasa buna felul de malai care il folosim. Eu folosesc doar cel negrisat . Deci se pune apa la fiert cu un varf de cutit de sare , cand da bine in clocot pune-ti faina de malai in ea(se va forma ceva in genul unei mini piramide), lasati sa fiarba bine (cam vreo 20 de min) . Dupa ce o luati de pe foc scurgeti tot cirul(surplusul de apa cu faina)si amestecati bine (se amesteca greu fiind foarta omogena)si incet incet se adauga o jumate de pahar de cir (50 m ... mai mult

  • 04-06-2011
  • 32369
  • 0
  • 13

Cea mai buna nada pentru apa curgatoare

Se face mamaliga , dupa aceea se adauga budinca(tine bine legata mamaliga), faina de sange si de oase (au un miros tare ciudat si sunt unsuroase le place la pesti)si la final dupa ce e rece se pune atractantul de cascaval. NOTA: dupa ce se pune pe momitor nada , daca aveti un spray atractant de cascaval puteti sa pulverizati bulgarele de nada. NOTA2: pentru mreana pe carlig se pune cascaval(se lasa la soare sa se uste un pic sa fie mai tare si sa se imputeasca un pic) Fir intins ... mai mult

  • 04-06-2011
  • 31485
  • 0
  • 2

Mamaliga aromata rezistenta in carlig

Se pune intr-un vas apa la fiert. Se amesteca in alt vas faina de malai , cea de grau si zaharul. Se adauga apa cate un pic in vasul cu faina si se amesteca pana cand se obtine un aluat consistent. Cand apa fierbe, se iau cu lingura galuste si se baga in vasul cu apa care fierbe. Dupa ce toate galustele au fost puse la fiert, se lasa la fiert aproximativ 10 minute. Se scot galustele, se pun la racit si apoi se dau prin masina de tocat(nu se lasa sa se raceasca de tot ca devin tari ca piatra). Se ... mai mult

  • 04-06-2009
  • 20022
  • 0
  • 9

Reteta lui alan(pentru stationar)

Adaugati apa pana obtneti consistenta necesara,apoi mai stropoti mixul pana aveti un efect supra -umezire,apoi adaugati pamant la nada pentru a revenii la consistenta initiala,veti avea un groundbait mai greub din care faceti bulgari de nada.Timpul dupa ce ati stropt cu apa este de 10 minute timp in care il lasati sa traga apa.La final sitati nada astfel vor ramane gunoaiele si particulele mai mari afara,astfel bulgarii cor fi facut doar dn mixul bun,fin. Alan Scotthorne-unul dntre cei mai b ... mai mult

  • 15-03-2012
  • 17128
  • 0
  • 0

Nada

Se pune o cana de gris,o cana de faina de malai,o cana de pesmet ,o cana de TTX,o cana de cauciuc pt nada.se prajeste canepa si se pune in nada. ... mai mult

  • 03-08-2010
  • 15590
  • 0
  • 0

Nada crap cu ttx fara nor

Se amesteca toate ingredientele solide , se adauga apa si se amesteca pana ajunge ca un aluat. Se lasa 5 min descoperit vasul de preparare si e gata de pus pe momitor sau folosit direct ca nada. Nada este rezultatul unor experimente facute de mine sa nu atrag carasul prin producerea unui "Nor" de nada in apa. Se stie ca daca se formeaza un "Nor" se aduna preponderent carasul. Nada merge foarte bine la crap si de retinut se imprastie la contactul cu apa , nu ramane inchegata, acoperind astfel ... mai mult

  • 01-07-2009
  • 15010
  • 0
  • 1
condimente pentru nada

Condimente pentru nada

Comercializam produse VRAC,condimente-mirodenii-arome naturale procesate in fabirca,ce pot fi folosite in preparea nadelor pentru pescuit. Se ofera Declaratie ... mai mult

  • 20-04-2015
  • 13903
  • 0
  • 0

Momeala la pluta

se pune apa intr-un recipient iar apoi se adauga faina,turnandu-se in ploaie si amestecand continu pana se obtine o pasta lipicioasa la care se adauga un ou batut si siropul de zmeura sau trandafir.se amesteca in continuare pana ce se obtine un aluat de consistenta slaba si lipicios.aluatul se pune intr-o cutie si se pune pe ac cu ajutorul unui betigas sau cu o seringa printr-un procedeu de rotire imprejurul carligului.se foloseste numai la undita cu pluta si cere o anumita dexterioritate in a i ... mai mult

  • 28-06-2009
  • 12752
  • 0
  • 0

Mamaliga cu halva

Din 800 de grame de faina de porumb cu aprox 1 litru de apa rezulta o mamaliga tare sau foarte tare in functie de calitatea fainei de porumb. 300 de grame de faina de halva se dau prin razatoare si se amesteca cu concetratul de pui ca sa nu se compacteze. Halvaua si concentratul de pui se amesteca cu mamaliga pe malul apei pentru ca zaharul din halva inmoaie mamaliga si se da drept nada sau amestecul pus in arcul de bomba poate fi o momeala extraordinara pentru pesti. Fir intins! ... mai mult

  • 06-06-2010
  • 12667
  • 0
  • 4

Nada de boabe

se pun boabele la fermentat in jur de 2 saptamani dar fiecare separat.apa se lasa pana acopera boabele nu mai mult.cand incepe sa se sparga coaja sunt gata.pe balta se amesteca impreuna si se adauga aditivi depinde de fiecare pescar si de fiecare balta in parte.am nadit cu aceasta si da rewzultate destul de bune. ... mai mult

  • 07-06-2010
  • 12151
  • 0
  • 4

Reteta pe timp de criza

se pune apa la fiert se adauga faina de malai si faina de grau o lingura mare un plic de zahar vaniliat acesta o face mai lipicioasa un pic de scortisoara sau rom alimentar mirosul o sa fie foarte tare si gustos ... mai mult

  • 13-03-2011
  • 11855
  • 0
  • 6

Nada scobar

intrun vas se adauga fainurile si se umecteaza apoi se lasa 10 min sa se absoarba apa apoi se adauga viermii opariti sau larve si se mai umecteaza putin dupa preferinta ... mai mult

  • 04-12-2010
  • 9298
  • 0
  • 1

Nada pentru caras si albitura

se amesteca bine toate produsele pana se incheaga. daca mai e nevoie sa adauga apa fiarta sau de la locul de pescuit. este o nada potrivita pentru pestii mai mici caras si albitura dar merge si la crap. ... mai mult

  • 03-06-2010
  • 7755
  • 0
  • 2

Mamaliga pt albitura

Se prepara o mamaliga obisnuita ca si pentru consum, putin mai moale. Apoi se adauga esenta de vanilie, miezul de paine si la sfarsit srotul de floarea-soarelui.Se pot adauga si coloranti dupa preferinte, eu am lasat-o la culoarea ei naturala.Fir intins! ... mai mult

  • 30-03-2011
  • 7519
  • 0
  • 1

Nada pentru pescuitul la babusca

Masurile de gramaj sunt pentru o nada care dureaza cca 4 ore.Adaugarea si umectarea colorantului se va face treptat,cu ajutorul pulverizatorului.Amestecand bine nada veti observa ca nada va deveni neagra,de ce neagra ,deoarece babusca stand in ape limpezi si si curate va vede imediat nada.Dupa colorarea mixului adaugam si graul fiert si o mana de canepa prajita si macinata.Se amesteca totul bine si se poate folos dupa cca 2-3 min dupa ce am terminat-o. ... mai mult

  • 15-03-2012
  • 6944
  • 0
  • 0

Canepa fiarta

Cumparam canepa de la un magazin de specialitate sau de la vreun Pet-Shop(magazin pentru animalute).Acum va voi prezenta modurl de preparare prin fierbere a acestui ingredient,si anume: Punem semintele de canepa(250 gr.)intr-o oala peste care turnam un litru de apa rece.Le lasam la foc mare pana dau in clocot.Cand am vazut ca a dat in clocot,reducem flacara si le lasam sa fiarba la foc domol pana cand vedem ca incep sa crape si sa iasa miezul(embrionul).Toata treaba nu trebuie sa dureze mai m ... mai mult

  • 16-12-2009
  • 6936
  • 0
  • 1

Nada scobar

intrun recipient se pune mai intai pamantul apoi pe rand se adauga celelalte componente si se amesteca bine se completeaza cu apa daca mai e nevoie, se fac bulgari si se nadeste ... mai mult

  • 30-03-2010
  • 6566
  • 0
  • 0