Retete de nada pentru Caras

Retete de nada si momeala pentru pescuitul la Caras. Cele mai prinzătoare retete cu ingrediente si mod de preparare

Cauta in Retete de nada pentru Caras

Nada caras

graul si ovazul l-am fiert separat si dupa aceea am scurs apa, canepa a fost fiarta in apa mai multa,dupa fierberea ei am adaugat in aceeasi apa graul si ovazul fiert plus o punga de 500 g de porumb congelat. momeala de pe carlig a constat din aceleasi boabe de porumb din nada, ... mai mult

  • 07-03-2010
  • 1586
  • 0
  • 0

Nada

Toate acestea le amestecu cu apa din lac sa iasa o pasta care sa se lege sa o poti face bulgari ... mai mult

  • 07-03-2010
  • 2128
  • 0
  • 0

Nada carasi si crap

O treime din aceasta cantitate o punem la fiert in ceaun. In momentul in care amestecul a fiert, adaugam o lingurita de zahar sau miere, presaram putin sofran si daca vrem sa dam la crap punem si putina esenta de anason. Apoi adaugam, in timp ce mestecam, restul amestecului de faina si malai,pana cand terminam. Mamaliga rezultata va fi o nada foarte buna si va atrage pestele in zona unde il asteptati dumneavoastra. ... mai mult

  • 07-03-2010
  • 1718
  • 0
  • 0

Nada pescuit

Intr-un vas de 2 litri punem un pumn de faina si punem peste ea treptat, treptat apa, pana obtinem un fel de terci subtire care ajunge pana la jumatatea vasului. Adaugam un praf de sare, unul de zahar, putin vin si niste stafide pisate sau altceva dulce-acrisor (fructe confiate). Peste toate acestea adaugam malai putin cate putin (un pumn sau doi de malai) si lasam sa fiarba bine la foc domol cca. o jumatate de ora. Mamaliga obtinuta dupa fierbere o modelam sub forma de sfere (2-3-4) si o intr ... mai mult

  • 07-03-2010
  • 2279
  • 0
  • 0

Mamaliga eficace

se pune apa la fiert cu un praf de malai,cand clocoteste se introduce sofranul zaharul vanilat se lasa putin si se da la foc mic,se pune malaiul cate putin cand se ingroasa se pune praful de soia si faiana se amesteca pana se leaga bine,dupa 5 min se da jos si se baga intr-un ciorap,se bate ciorapul pana iese toata apa si se scoate,se lasa la aer invelita intr-o carpa fina,eu am avut rezultate bune,fir intins ... mai mult

  • 08-03-2010
  • 4172
  • 0
  • 0

Nada cu rame

Daca a venit vorba despre rame, atunci poate o sa va para interesant sa aflati ca exista o specie de rame, pe care le gasiti sub rumegusul putred. Aceste rame sunt inchise la culoare, rosu inchis, aproape negru, scurte subtiri si foarte rezistente atat la frig cat si la caldura.Este o rama pe care am folosit-o multi ani, iarna la pescuitul scobarului. Cu acelasi succes am folosit-o si in restul anului.Mai este o rama de culoare rosie rubinie, subtzire si se gaseste sau se dezvolta foarte bine in ... mai mult

  • 14-03-2010
  • 2142
  • 0
  • 0

Nada de primavra

se taie ramele marunt appoi se pun peste pesmetul care este inmuiat cu aditivi si amestecat cu componente animale pana se obtine o pasta groasa foarte buna pentru caras,babusca ... mai mult

  • 27-03-2010
  • 1369
  • 0
  • 0

Nada pasnici

se pun boabele de porumb la fiert si se lasa sa fiarba in jur de 15 min.si se adauga boabele de grau si se fierb impreuna pana ajung ca pielita sa inceapa sa se desfaca de pe ele.se lasa la racit si se amesteca foarte bine cu samanta de canepa care in prealabil a fost trecuta prin masina de macinat.aici se pot adauga diferite arome care sunt folosite de catre pescar pentru o nadire cat mai buna. ... mai mult

  • 28-03-2010
  • 2195
  • 0
  • 0

nada pentru caras ll

se pune intr- o galeata mixul apoi se amesteca cu aditivul ales de voi pana se omogenizeaza intre timp se toarna si putin lapte de porumb si cate putina aroma de vanilie,capsuni,anason etc si se amesteca pana se face o pasta .se poate face guguloaie de marimea pumnului si se arunca in locul ales de voi. ... mai mult

  • 29-03-2010
  • 2140
  • 0
  • 0

nada pentru primavara ll

pamantul se amesteca cintr-o galeata cu mixul apoi treptat se pune si un aditiv sa fie umed, ultima data se pun si ramele si vierusii dupa care se mai amesteca inca 10 minute pana se ingroasa bine. ... mai mult

  • 29-03-2010
  • 3308
  • 0
  • 0

Nada pentru babusca,caras de primavara

mamaliga se amesteca impreuna cu viermii ,apoi trreptat se adauga si pesmetul alb dar si aditivul daca vedeti ca nu se ingroase mai adaugati putin mix. ... mai mult

  • 31-03-2010
  • 3706
  • 0
  • 0

Mamaliga praf

Se amesteca intr-un vas faina de malai si faina alba. Se adauga putina apa calda , drojdia de bere dizolvata in apa,se amesteca bine si se lasa la dospit 2 ore la cald.Se fac chifle care se coc la cuptor pana se rumenesc.Dupa racire se cojesc si se taie miezul in felii care se usuca bine la o sursa moderata de caldura.Uscate,se rup in bucati si se macina in rasnita.Se trec prin sita fina si se macina ce a mai ramas pe sita.Praful de mamaliga obtinut se poate pastra timp nelimitat in pungi de pla ... mai mult

  • 08-04-2010
  • 4874
  • 0
  • 0

Bilute de mamaliga pentru carlig

Se fierbe mamaliga obisnuita.Se framanta apoi cu un amestec de malai si faina (parti ~ egale) pana la inglobare totala si omogenizare.Din pasta obtinuta,se fac bilute de dimensiunea dorita care se introduc in apa clocotita.Initial bilutele se duc la fund.Cand au fiert suficient se ridica singure la suprafata,de unde se culeg cu o spumiera.se dau prin malai cu diferite arome(dupa preferinte) si se pastreaza intr-o cutie inchisa. ... mai mult

  • 08-04-2010
  • 6591
  • 0
  • 0

Cuburi din mamaliga

Malaiul cel mai bun e cel din piata, si negrisat. Cel unguresc are si colorant alimentar, asa ca nu e rau. De preferat este ca malaiul sa nu fie cernut pentru ca fragmentele de coaja au aroma de porumb - cu toate ca, nepregatita cum trebuie, mamaliga din malai necernut nu are consistenta celei din malai cernut. Se pune apa, sa zicem 1,5 l., intr-un ceaun in care se arunca doi - trei pumni de malai, asa incit sa se formeze o supa ceva mai consistenta. Se lasa la fiert destul de mult, pentru a ... mai mult

  • 15-04-2010
  • 2232
  • 0
  • 0

Nada de mai

SE pune intr-o galeata mai mare mai inati mixul ceva mai simplu si se amesteca trepatat cu aroma de capsuni dar si cu canepa, nada se face direct pe balta este o nada simpla ,noua,folosita des de pescarii magheari,se face bulgari si se pot da cu parastia dar si cu mana libera. ... mai mult

  • 18-04-2010
  • 1568
  • 0
  • 0

Tochitura de rame

cu aceasta nada de primavara e imposibil sa nu raspunda ceva mai ales pesti pasnici, ramele se iau si se taie marunt deasemenea viermi sunt varsati pe rand intr-o galeata amestecati cu mixul faina de peste ,aroma ,aditivi, apoi ramele ,se amesteca bine bine pana cand se poate face bulgari care pot fi buni de aruncat ... mai mult

  • 18-04-2010
  • 2963
  • 0
  • 0

Nada

pamantul se pune intr-o galeata mare si se adauga viermusii,amestecandu-se,treptata se pune cate un pic de apa amestecata cu aroma de capuni pana se intatreste si se da in apa. ... mai mult

  • 20-04-2010
  • 1318
  • 0
  • 0

Nada caras

dupa omogenizare se umecteaza nada pana cand se pot forma cocoloase,se pot adauga diferite arome pe care doreste sa le foloseasca fiecare dintre noi.la acest tip de nada pot sa traga si alte tipuri de peste.fir intins ... mai mult

  • 22-04-2010
  • 2291
  • 0
  • 0