Retete de nada pentru Rosioara

Retete de nada si momeala pentru pescuitul la Rosioara. Cele mai prinzătoare retete cu ingrediente si mod de preparare

Cauta in Retete de nada pentru Rosioara

Cea mai buna nada!!!!

Reteta asta mia spus'o un pescar care rupe tot.Nu lam crezut. Am fost cu el si nada cumparata de mine nu era la fel de buna k a lui . Deci nada se face asa , e foarte simpla dar eficienta.Se prajeste floarea soarelui pana se coace bine (atentie sa nu se arda ca sa dus totul de rapa) si apoi semintele de canepa (la fel atentie sa nu se arda) si se macina acasa totul apoi da sa fie marunt . o sa rezulte o faina ft frumos mirositoare daca ati prajit cum trebuie . apoi la nada respectiva doar adauga ... mai mult

  • 12-05-2009
  • 57665
  • 0
  • 23

Nada - ultras

Se fierbe graul pana cand se zdrobeste usor. Se pune de o mamaliga, iar cand e aproape gata se adauga garul si aroma de anason si se amesteca foarte foarte bine. Dupa ce se rastoarna i se da o forma umezind-o cu esenta de vanilie. Se tine in 2-3 randuri de hartie undeva la rece cca 2-3 ore. Fir intins! ... mai mult

  • 01-04-2009
  • 8726
  • 0
  • 14

Mamaliga aromata rezistenta in carlig

Se pune intr-un vas apa la fiert. Se amesteca in alt vas faina de malai , cea de grau si zaharul. Se adauga apa cate un pic in vasul cu faina si se amesteca pana cand se obtine un aluat consistent. Cand apa fierbe, se iau cu lingura galuste si se baga in vasul cu apa care fierbe. Dupa ce toate galustele au fost puse la fiert, se lasa la fiert aproximativ 10 minute. Se scot galustele, se pun la racit si apoi se dau prin masina de tocat(nu se lasa sa se raceasca de tot ca devin tari ca piatra). Se ... mai mult

  • 04-06-2009
  • 20022
  • 0
  • 9

Citeste asta daca esti pescar adevarat

oricine poate da o duma, ca o anumita nada, sau un mix de nada da rezultat undeva, intr-o anumita zi, intr-o anumita ora si secunda..... dar va rog sa ma credeti ca nu e asa de usor si nu poate da nimeni o reteta perfecta, sau sa garanteze ca o sa aveti satisfactia unei capturi extraordinare! e pacat ca pe toate lacurile din zona(Cj, Ms, Sj) si daca am omis vre-un judet, imi cer scuze, administratorii fac tot felul de smecherii ca omul sa plateasca taxa de pescuit dar sa nu poata retine nici m ... mai mult

  • 19-06-2008
  • 27014
  • 0
  • 7

Nada pt undita

Se prepara pe malul baltii. Se fierbe de acasa graul,se piseaza bine bine si se ia la purtator intr-o punguta de plastic. Se umezeste miezul de paine cu apa din lac si se freaca bine,adaugandu-se ulei putin cate putin. Cand este cat de cat omogena,se adauga peste paine graul. Se freaca din nou de data asta pana este aproape gata se adauga putin sofran astfel incat sa iasa la o culoare galben-spalacit. Fir intins!! ... mai mult

  • 03-04-2009
  • 7043
  • 0
  • 6

Reteta pe timp de criza

se pune apa la fiert se adauga faina de malai si faina de grau o lingura mare un plic de zahar vaniliat acesta o face mai lipicioasa un pic de scortisoara sau rom alimentar mirosul o sa fie foarte tare si gustos ... mai mult

  • 13-03-2011
  • 11855
  • 0
  • 6

Macaroanele la pescuit

Macaroanele indicate pentru aceasta reteta sunt marca Barilla nr 47.Intr-un vas se pun aproximativ 400ml apa in care se adauga trei patru picaturi de aroma de anason sau alte arome dupa plac, dupa care se adauga 3-4 linguri de macaroane in functie de cantitate de peste vizata.Se fierb cam 15 minute mestecind din cind in cind pentru a nu se lipi de vas si se gusta pentru a nu fi prea fierte sau prea tari.Cind consideram ca au fiert suficient le scoatem si le lasam la racit si le putem folosi.Pen ... mai mult

  • 18-03-2012
  • 25112
  • 0
  • 6

Nada pentru bomba

se fierb toate in afara de faina.dupa fiert cand amestecul se raceste se framanta cu faina pana la omogenizare ... mai mult

  • 27-09-2008
  • 6154
  • 0
  • 5

Mamaliga cu budinca

Se pune un vas cu apa la fiert.Intre timp intr'un vas separat se pune faina de malai si se amesteca cu faina alba si cu un pic de apa pana se tine.Apoi pasta (faina alba si de malai amestecate)se face sub forma de cocolosi si se baga in apa fierbinte pana si se lasa pana se ridica la suprafata . Dupa ce ai facut asta cu toti bulgari se iau se sfarama si se pune budinca si aromantii si se amesteca ft bine . (Pt scobar recomand caramelul pt mine a dat cel mai bine rezultate) FIR INTINS !!! ... mai mult

  • 25-02-2008
  • 4638
  • 0
  • 4

Mamaliga pentru pescuit

Se pune la firt într-un ceaun cam 2 litri de apa impreuna zu sarea si zaharul , apoi se adauga faina de porumb. Când aceasta începe sa se ingroase se adauga faina de grâu, amestecând în permanenta pentru a nu se forma cocoloase. Semintele de floarea soarelui si de canepa sa prajesc si se dau prin masina de cafea. Se adauga acest praf de seminte peste mamaliga in timp ce fierbe. Se scoate mamaliga pe o panza si se lasa la racit. Se pot adauga in mamaliga ulterior diverse arome. Mama ... mai mult

  • 17-09-2008
  • 13533
  • 0
  • 4

Nada la sigur

Se piseaza cca 300g de seminte negre.In timp ce se piseaza se adauga o jumatate de lingura de ulei de gatit, o sticluta de esenta de vanilie si o lingura de zahar.Se piseaza marunt. Se "pune de o mamaliga" cam din 500g malai. Cand este aproape gata se adauga compozitia(semintele si celelalte) si se amesteca foarte bine. Se rastoarna pe un capac de lemn si se da o forma unganduse cu continutul unei sticlute de esenta de capsuni. Fir intins!!! ... mai mult

  • 16-03-2009
  • 7261
  • 0
  • 4

Mamaliga cu halva

Din 800 de grame de faina de porumb cu aprox 1 litru de apa rezulta o mamaliga tare sau foarte tare in functie de calitatea fainei de porumb. 300 de grame de faina de halva se dau prin razatoare si se amesteca cu concetratul de pui ca sa nu se compacteze. Halvaua si concentratul de pui se amesteca cu mamaliga pe malul apei pentru ca zaharul din halva inmoaie mamaliga si se da drept nada sau amestecul pus in arcul de bomba poate fi o momeala extraordinara pentru pesti. Fir intins! ... mai mult

  • 06-06-2010
  • 12667
  • 0
  • 4

Nada de boabe

se pun boabele la fermentat in jur de 2 saptamani dar fiecare separat.apa se lasa pana acopera boabele nu mai mult.cand incepe sa se sparga coaja sunt gata.pe balta se amesteca impreuna si se adauga aditivi depinde de fiecare pescar si de fiecare balta in parte.am nadit cu aceasta si da rewzultate destul de bune. ... mai mult

  • 07-06-2010
  • 12151
  • 0
  • 4

Nada maros mix

orice tip de peste., se poate pune la momitor ,la feeder,la pluta etc.pt stationar ploaie de pelete 3mm,canepa si viermi., ... mai mult

  • 24-06-2008
  • 10034
  • 0
  • 3

Mamaliga cu arpagic si porumb

se fierb porumbul si arpacasul in apa cu esenta de capsuni pana se inmoaie.se separa porumbul si arpagicul si in apa ramasa se face mamaliga. la sfarsit se omogenizeaza totul.se foloseste ca nada sau pe bomba sau arc.Fir intins! ... mai mult

  • 27-09-2008
  • 4621
  • 0
  • 3

Nada cu aroma de capsuna

se amesteca toate in afara de zaina se fierb si se omoganizeaza(ca pe mamaliga).dupa ce se racesc se amesteca cu faina ptr a se lega si a deveni mai tare.Se foloseste in bulgari (nada), umplutura prt bombe si pe arc.Fir intins! ... mai mult

  • 28-09-2008
  • 5659
  • 0
  • 3

Mamaliga din raiul pestilor - cu anason si rame

Malauil se fiebe cu pasatul si se obtine o mamaliga. Ramele si anasonul sunt taiate marunt si se adauga la mamaliga framantand cat mai bine. ... mai mult

  • 30-01-2008
  • 6932
  • 0
  • 2

Nada rosioara din canepa

Reteta cu canepa ptr rosioara 500 g seminte canepa se lasa la inmuiat 20 ore, se fierb apoi 30 min ,2/3 din apa se scurge, apoi se adauga 100 g zahar, se da din nou in clocot, apoi 1kg faina porumb si 1 kg faina pesmet evtl se mai adauga si din apa scursa de la fiertul canepii reteta ieftina Allround-ptr iarna 1kg faina pesmet 2 pungute zahar vanilat 2 linguri cacao la urma adaug in toate amestecurile viermusi ptr cosulet in reteta este vorba de faina de porumb nu de malai care e m ... mai mult

  • 16-06-2008
  • 3823
  • 0
  • 2