Retete nada si momeli

Învață cum sa iți faci acasă propriile rețete de nada si momeala pentru o partida de succes. Cauta reteta de nada potrivita pentru fiecare tip de peste.

Cauta in Retete nada si momeli

Reteta boiles pe baza de mix sezonul primavara vara

la care se adauga 10 oua ,modul de preparare :se sparg ouale se adauga partea lichida se amesteca bine dupa care se framanta cu mixul ,aluatul trebuie sa fie mai vartos sa nu antampinam probleme la rularea bilelor,se vor fierbe la vapor pt 6 minute daca nu an apa pentru 3-4 minute,se vor scoate pe o carpa uscata pentru cateva ore si dupa se vor conserva la un loc ventilat si fara umezeala. (accept antrebari pentru nelamuriri) ... mai mult

  • 10-01-2008
  • 3258
  • 0
  • 0

Reteta boiles baza mix special cteno. ten

se va adauga 10 oua si 2 linguri ulei de masline,se prepara partea lichida cu ouale la care se adauga mixul si se va framanta bine pana la omogenizare,recomandat este fierberea la vapor circa 6 minute sau an apa 3-4 minute,se vor scoate pe o carpa dupa care se vor depozita la un loc bine aierisit ventilat si fara umezeala ... mai mult

  • 10-01-2008
  • 4247
  • 0
  • 0

Nada pentru pescuitul crapului in ape curgatoare

Porumbul uscat se pune la inmuiat si se adauga patru linguri de miere de albine. Se lasa 48 de ore la inmuiat, dupa care se fierbe in apa in care a stat, la foc mic, timp de 30 min fara ca boabele sa plesneasca. Concentratul de cereale se gaseste de cumparat, este de fapt un concentrat din faina pentru gaini. Biscutii pentru caini trebuie sa fie mai uleioasi si mai aromati. Se lasa sa se inmoaie in apa pana cand se unfla si apoi se amesteca bine pentru a isi pierde flotabilitatea. Canepa se ... mai mult

  • 11-08-2009
  • 10338
  • 0
  • 0

Reteta boilies sezon rece, ape curgatoare

Se amesteca ingredientele cu 8 oua. In reteta se mai poate adauga betaina sau un complex de aminoacizi. Cand se pescuieste cu boilies se scade cantitatea de porumb din nada la 1kg (vezi nada pentru ape curgatoare)si se inlocuieste cu boilies zdrobite pentru a permite aromelor din momeala sa se disipeze in apa. ... mai mult

  • 13-01-2008
  • 4095
  • 0
  • 0

Reteta boiles valabila tot anul

rezeta simpla capturanta tot anul si pe buzunarul fiecarui carpist la care se adauga 10 oua ,si partea lichida arome si atractanti la alegerea fiecarui(gramajul se gaseste pe fiecare ambalaj al produsului)nu ramane decat sa se amestece partea lichida cu ouale si cu mixurile pana la omogenizare,aluatul va devenii vartos si bun pt rularea bilelor,timpul de fierbere al bilelor este circa 6 minute la vapor si aprox. 4 minute an apa fierbinte,bilele dupa fierbere se scot pe o carpa uscata se lasa pt ... mai mult

  • 13-01-2008
  • 6506
  • 0
  • 0

Boilies de casa (home made)

Ingredientele de amesteca cu 15 uoa. se poate adauga orice fel de aromã, fie în timp ce preparaþi boilies-urile, fie prin înmuiere într-un dip, înainte de a le pune în monturã. ... mai mult

  • 13-01-2008
  • 3911
  • 0
  • 0

Reteta boiles bird - nutty mix

la care se adauga 10 oua ,se amesteca mixu la care se vor adauga ouale si se va framanta pana materialul va deveni dur pentru a putea fii rulat,dupa care se vor fierbe bilele recomandat la abur circa 6 minute sau an apa fierbinte 3-4 minute,ATENZIE timpul de fierbere la bile se modifica de la un mix la altul,recomandat este sectionarea bilei si evaluarea fierberii. ... mai mult

  • 17-01-2008
  • 2128
  • 0
  • 0

Reteta bulete

Alunele prajite se macina fin, iar semintele de canepa se prajesc si se macina. Se amesteca cu 12 oua la 500g compozitie si se fierb pana se ridica la suprafata. Se recomanda nadirea cu bilute nefierte puse pe naditor sau in punga solubila. ... mai mult

  • 18-01-2008
  • 2135
  • 0
  • 0

Nada cu aroma de capsuni

Toate acestea se amesteca bine intr-o galeata. Acest tip de nada se foloseste foarte bine la nadirea direct la fata locului sau daca nu se poate amestecati totul cu o nada praf, faceti bulgari tari si ii puteti arunca cu prastia. Daca dispuneti de o barca lasati amestecul ceva mai zemos pentru o difuzie mai rapida. ... mai mult

  • 19-01-2008
  • 2899
  • 0
  • 0

Nada crap

    * 500gr  kg porumb uscat     * 250gr  kg boillies (calamar, scoici, peste, somon)     * 250gr  kg biscuiti pt caini (peste, somon)     * 20 ml ulei de peste sau aroma de scoici sau calamar     * emulsifiant     * 10 ml esenta de ciocolata     * 2 linguri de zahar     * 10 ml ulei esential de mandarine     * 2 linguri de aditiv praf (f bun este Big Fish de Van Den Eynde)     * un stimulator de apetit este binevenit Ame ... mai mult

  • 21-01-2008
  • 2431
  • 0
  • 0

Nada crap - reteta lui adriano musaro

Reteta lui Adriano Musaro Ingrediente:    1. 15% malai    2. 10% faina de orez    3. 15% faina de soia(grasa daca se gaseste)este un atractant natural    4. 10% faina alba (pentru a lega si carbohidrata)    5. 15% canapa prajta si tocata nu prea marunt    6. 5% pelete de porci sau faina pentru pasari si porci (nu mai mult pentru ca valorile nutritive sunt prea mari, pentru a hrani un porc se folosesc 200g....atentie la dozaj.)    7. 20% mancare de pasarele cu ... mai mult

  • 26-01-2008
  • 5680
  • 0
  • 0

Nada ala\' marck

un kg de malai se fierbe incet adaugandu-se peste apa fiarta pana se ingroasa. daca este mai mare se macina cu rasnita. Se strecoara de apa si se adauga celalalt kilogram si se framanta pana se umezeste si cel nefiert. Intre timp la la racirea mamaligii se face un fel din sos din miere, ramele taiate marunt si cele 2 oua. Aceast sos se amesteca cu "mamaliga" mamaliga rezultanta trebuie sa fie lipicioasa si sa stea bine in carlig. ... mai mult

  • 28-01-2008
  • 1544
  • 0
  • 0

Nada pentru oblete

O reteta simpla pentru pescuitul la oblete. Se inmoaie painea cu apa si se adauga cacao si esenta de ROM pana se face o compozitie ca o plastelina, insa sa fie putin mai moale. Atentie la nadit si la mentinerea bancului de oblete in zona. Se nadeste constant cu bulgari cat o nuca. ... mai mult

  • 29-01-2008
  • 5831
  • 0
  • 0

Gogoloasele de cereale

Malaiul cu graul se fierb la un loc. Intr-un alt vas se fierbe orzul impreuna cu ovazul. Dupa ce se racesc se amestea intre ele. se indulceste cu miere si esenta de vanilie si se aduga capsunile si anasonul taiat in cubulete marunte. Este folosita in special la crapi si carasi dar este buna si pt alti pesti. ... mai mult

  • 29-01-2008
  • 2170
  • 0
  • 0

Pireu de boabe

Ingredientele cu exceptia laptelui se fierb separate. Cand sau fiert se amesteca (boabele se zdobesc si cartofii se razuies)si se adauga UMPIC de lapte pentru a amesteca aromele. Cel mai mult se foloseste la ciprinide. ... mai mult

  • 29-01-2008
  • 5056
  • 0
  • 0

Nada platica cu usturoi

O reteta foarte simpla pentru pescuitul la platica. Se prepara o mamaliga clasica cu malai, faina si ou. Dupa ce fierbe, se amesteca cu usturoiul. Acesta se sdrobeste marunt (ca pentru un mujdei )sau se pot cumpara esenta de usturoi. Se framanta apoi mamaliga cu mujdeiul. Fie intins! ... mai mult

  • 29-01-2008
  • 6366
  • 0
  • 0

Boilies

Se mai adauga: Oua - 2 buc, colorant, atractant lichid si sare. Ingredientele ajung pentru aproximativ 100 boilies-uri. Colorantul, atractantul lichid si sarea se adauga dupa dorinta fiecaruia. Se mai poate adauga praf de frisca. Se amesteca toate ingredientele pana cand se face o pasta uniforma, adaugandu-se putin ulei de porumb pentru o mai buna omogenizare. Se lasa pasta la frigider 2 ore, dupa care se ruleaza cu masa de rulat bile si se fierb maxim 2 minute. Daca vreti sa faceti si cateva bo ... mai mult

  • 30-01-2008
  • 3886
  • 0
  • 0

Mamaliga pescarului 2

In trei vase se fierb separate ingredientele si la sfarsit aceastea se amesteca. Se franmanta bine mamaliga rezulatata. In compozitie se pot adauga oua si binenteles miere. Este o nada cu efecte bune la mute specii de pesti. ... mai mult

  • 30-01-2008
  • 3131
  • 0
  • 0